Jump to content

ignisfatuus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ignisfatuus

  • Ημ. Γέννησης 12/09/1962

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ignisfatuus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάλλον δείχνει τη Νορβηγία, γιατί το Όπερα είναι Νορβηγικό πρόγραμμα και ίσως την πρώτη φορά συνδέεται από κάποιο πρόξυ της Όπερα. Γιά το φέησμπουκ, δεν θυμάμαι καλά τι έκανα, αλλά εκείνη την ώρα συνδέθηκα στο ΦΒ από πισί και μου έβγαλε μία ειδοποίηση ότι "κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί..." κλπ. Έδωσα την έγκριση, και μετά όλα ΟΚ. Σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες...
  2. Τελικά δεν το έχει πάρει πολύς κόσμος το συγκεκριμένο τηλ.! Εγώ το πήρα στο Η-μπέϋ τα Χριστούγεννα, 65 ευρώ, με 10 σελίδες μενού, χωρίς όμως Ελληνικά δυστυχώς. Έτσι, το χρησιμοποιώ μόνο γιά κλήσεις. Τα μηνύματα τα στέλνω σε γκρήκλις και απο τα εισερχόμενα δεν μπορώ να διαβάσω τα κεφαλαία ελληνικά ΓΔΘΛΞΠΣΦΨΩ (τα μικρά διαβάζονται!!!). Πάλεψα επίσης τώρα τελευταία (με τις προσφορές Wind και Q) τις ρυθμίσεις ίντερνετ, αλλά δεν κατάφερα τίποτε. Αυτόματες ρυθμίσεις δεν δέχεται... Δεν έχω βρει κάποιο λίνκ γιά ελληνικά. Ας ελπίσουμε να φτιάξει κανένας Ρώσος!!! Τελικά βρήκα τις (χειροκίνητες) ρυθμίσεις από το http://www.jaga.gr/?q=node/159, συνδέεται κανονικά στο ίντερνετ και με Wind και με Q, αλλά φυσικά δεν μπορώ να γράψω ελληνικά και ο browser του έχει homepage στην Κίνα (με κινέζικα γράμματα) και το Opera mini v.4.2 (δεν δέχεται το v.5) που έβαλα έχει πρόβλημα στο enter μετά την εισαγωγή κειμένου (διευθύνσεων, password κλπ.). Πάντως συνδέεται ... :wacko: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  3. Στο φεησμπουκ ζηταει συνδεση απο υπολογιστη, για ελεγχο ταυτοτητας (για να καταλαβει οτι εισαι εσυ, επειδη συνδεεσαι απο αγνωστη IP). Και σε μενα το ειχε κανει οταν συνδεθηκα με την Οπερα (μαλιστα μου εβγαλε οτι συνδεθηκα απο Νορβηγια). Μολις δωσεις εγκριση απο τον υπολογιστη, συνδεεσαι κανονικα και απο το κινητο.
  4. Ευχαριστώ... Έκανα μία ανανέωση 5 ευρώ, μου έφαγε το 1,50 με το που πήρε την ανανέωση (τέλος υπέρ δημοσίου, μου είπαν), συνδέθηκα μετά από βγάλσιμο και εισαγωγή της μπαταρίας (πριν δεν συνδεόταν), και μετά από κανα-δυό λεπτά, μου ξανάφαγε 0,60!!! Πάντως, συνδέεται... Το μινι οπερα το είχα από πριν, γιατί έμπαινα με wi-fi με το SE W715. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι συνδέομαι μόνο με μία συσκευή (SE W715) και όχι με το Κ800, παρόλο που οι ρυθμίσεις είναι ίδιες.
  5. Παιδιά, εγώ πήρα μία κάρτα μετά τις 25 του μηνός, έστω και γιά 100 ΜΒ, αλλά δεν δούλεψε το ίντερνετ σε κανένα τηλέφωνο (Sonyericcsson) από τα 4 που τη δοκίμασα. Μου έδωσαν σήμερα μία άλλη (δωρεάν), συνδέθηκε με τη 2η συσκευή που τη δοκίμασα στο wap site, πήγα και σε κανα-δυό άλλα sites γιά κανένα δεκάλεπτο και τώρα δεν έχω μονάδες, μού έχει γίνει φραγή εξερχομένων και φυσικά δεν έχω ίντερνετ. Ερώτηση: Τα 100ΜΒ είναι μόνο γιά το wind plus, ή γιά κανονικό ίντερνετ; Το κανονικό ίντερνετ χρεώνεται από το πρώτο ΜΒ; Τι άλλο παίζει;
×
×
  • Create New...