Jump to content

nkik66

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nkik66

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nkik66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μήπως μετά δεν αναγνωρίζει την μία από τις δύο SIM;
  2. Το One Touch Upgrade έχει update μόνο για το 997 και όχι για το 997D! Είναι το ίδιο; Μπορώ να το κάνω Update; Ευχαριστώ!
  3. Που μπορώ να βρω πληροφορίες για αυτό το κινητό ( εάν έχει μέσα του android ή κάτι άλλο, χάρτες, κ.λ.π.), εκτός του επίσημου ιστοχώρου (garminasus); Ευχαριστώ!
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έβαλα αυτό το λειτουργικό που μου υπέδειξες. Πολύ καλό! Δύο παρατηρήσεις μόνο! Όταν ανοίγει το κινητό δείχνει τον καιρό μάλλον στα Ρώσικα (μπορεί ν΄αλλάξει αυτό ή να μην το δίχνει καθόλου;) και στην αναζήτηση στις επαφές το πληκτρολόγιο είναι λατινικό όταν πας να πατήσεις το μεγενθυτικό φακό (ενώ στα μυνήματα είναι Ελληνικό), γίνεται να είναι Ελληνικό και πώς; Ευχαριστώ και πάλι!
  5. Σε συνέχεια των παραπάνω το τηλέφωνο δεν μπορώ να το φλασάρω με άλλο firmware. Συνέχεια το RDS Lite 3.5.5 μου γράφει 'Fail flasing process. Unable to retrieve interface handle. (0x7027) : phone connected. Και δίπλα μου γραφει Fail. Μήπως φταίει το firmware του marcolnx; Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ! ! !
  6. Έβαλα το firmware του marcolnx αλλά δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο όταν κάνεις αναζήτηση στον κατάλογο και όταν πας να γράψεις μήνυμα! Μήπως κάποιος ξέρει τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...