Jump to content

rainbow_demon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rainbow_demon

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

rainbow_demon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι, απλώς νομίζω σε εξόδους που λειτουργεί μόνο τηλεφωνική συσκευή, μπαίνει επίσης.
  2. Υπάρχει η βασική γραμμή που έρχεται από το καλώδιο του ΟΤΕ, και από εκεί φεύγει η καλωδίωση για μέσα στο σπίτι. Η παγίδα είναι ο διαχωριστής που το βάζεις σε κάθε έξοδο που υπάρχει τηλεφωνική γραμμή.Το δίνουν όλοι οι πάροχοι όταν κάνεις την σύνδεση.
  3. Καλησπέρα, Μετακομίζω σε σχετικά νεόδμητο σπίτι, και έχω την τύχη να έχει περαστεί rj45 γραμμή σε όλο το σπίτι. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ελαχιστοποιήσω την χρήση wifi (μιας και αναμένουμε σε λίγους μήνες νέο μέλος στην οικογένεια) και επίσης να εκμεταλλευτώ στο έπακρο κάποιο δίκτυο που θα δημιουργήσω μέσα στο σπίτι. Ακολουθούν κάποιες απορίες... 1) Θα χρησιμοποιήσω το router σε μία από τις εξόδους και απλά στις υπόλοιπες θα συνδέω τις διάφορες συσκευές; (tv,desktop κτλ) 2) Μάλλον θα βάλω ΟΤΕ. Θα μπορώ να παίρνω απευθείας ίντερνετ από τις εξόδους ή ισχύει κανονικά η χρήση της "παγίδας"; 3) Υπάρχουν 4 έξοδοι τηλεφωνικής γραμμής στο σπίτι. Να αγοράσω πρίζες διπλής εξόδου (rj45 & rj11) ή να έχω 2 χωριστές εξόδους σε κάθε μία από τις 4;Θα χρειαστώ σε κάποια από τις δύο περιπτώσεις παγίδες; (αν δεν έχω θέμα με τον πάροχο λογικά δεν θα χρειαστώ, μιας που θα υπάρχει διαχωρισμός των καλωδίων πριν βγουν στις εξόδους) 4) Ειδικά για την smart TV, θέλω να τραβήξω και μια 5 γραμμή για να είναι συνδεδεμένη μόνιμα μέσω ethernet στο ίντερνετ.Να τραβήξω από οποιαδήποτε από τις άλλες 4, (δηλαδή την πιο κοντινή) ή να ψάξω στην εγκατάσταση να βρω την κύρια έξοδο για να μην αλλοιωθεί το σήμα; 5) Σε περίπτωση που τα σετάρω όλα τα παραπάνω, θα μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλες τις συσκευές του σπιτιού από οπουδήποτε αν φτιάξω δίκτυο; Και αν ναι,τι χρειάζεται; Ευχαριστώ, κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
  4. Η προσφορά είναι από Κωτσόβολο, και το αναφέρω μήπως κάποιος έχει κάποια εμπειρία. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα μπουλετάκι από το Link του epinephelous, και να τους το στείλω σαν προαπαιτούμενο για να δούμε τι εννοούν δωρεάν εγκατάσταση.
  5. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, τελικά κατέληξα στα παρακάτω. Mitsubishi MSZ/MUZ-SF35VE Mitsubishi MSZ/MUZ-SF50VE Σήμερα σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών βγήκε προσφορά μέχρι 17/8, δωρεάν εγκατάσταση. Και ερωτώ, να τα παραγγείλω από εκεί ή να κοιτάξω κάποιο ποιο εξειδικευμένο κατάστημα; Με την έννοια ότι μπορεί να μου κάνουν τσάτρα πάτρα εγκατάσταση. Υπάρχει κάποιος οδηγός, στο τι να ζητήσω (απαιτήσω) για την εγκατάσταση;
  6. Καλησπέρα σας, Είχα σχεδόν αποφασίσει ποια κλιματιστικά θα πάρω, μέχρι που διάβασα καμιά 50αρια σελίδες στο παρόν θέμα και γεια σας... Λοιπόν, αφορά 4ο όροφο σε 6οροφη πολυκατοικία του 2008 με καλή μόνωση, ύψος ταβανιού 2,70μ. Ένα 12αρι για κρεβατοκάμαρα βορεινή και ένα 18αρι για σαλόνι 30τμ. Με ενδιαφέρει κατά σειρά, καθαρότητα του αέρα, απόδοση/εξοικόνομηση, επίπεδο θορύβου. 12αρι - Fujitsu-ASYG12LUC.html 18αρι - Fujitsu ASYG18LFC.html Με κέντρισαν οι προσφορές στην Toyotomi αλλά λίγο περίεργο τόσο χαμηλές τιμές (και με βάση αυτό ψάχτηκα παραπάνω) Τελικά ισχύει ότι στην πρώτη κλίμακα είναι τα Mitsu,hitachi,panasonic & daikin και τα υπόλοιπα στη δεύτερη; Τι έχετε να μου προτείνετε με βάση τα παραπάνω (budget ---- > 1700 - 1800 ευρώ)
  7. Νομίζω ότι δε τα λες όλα.Καταρχήν γιατί ήθελες οπωσδήποτε να εξυπηρετηθείς από την συγκεκριμένη υπάλληλο?Δεν υπήρχαν άλλοι υπάλληλοι στο κατάστημα?Δευτέρον προφανώς όταν περάστηκε το αίτημα φορητότητας ή περάστηκε με λάθος αφμ ή η vodafone σε είχε καταχωρήσει με λαθος αφμ και χτύπησε άκυρο το αίτημα.Είναι δυνατόν ολόκληρη cosmote να μην θέλει καινούργιους πελάτες?Άρα η υπάλληλος έκναε λάθος ή η vodafone Στο ακύρωσε χωρίς λόγο για να σε αναγκάσει να μείνεις.
  8. Παίδες χαίρετε!Καινούργιος στο myphone και πρώτο post. Λοιπόν τα πράγματα ειναι απλά.Πρόκειται να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό το σάββατο και είμαι ανάμεσα στο LG KM ARENA και το LG GM 750.Έχω φάει άπειρες ώρες να συγκρίνω χαρακτηριστικά και άκρη δεν έχω βγάλει. Η κοπέλα μου αγόρασε το LG GT-500 και πήρα μια πρώτη γεύση. Απ'ότι έχω καταλάβει το arena εχει την καλυτερη οθονη στην αγορα,γενικα ειναι πολυ multimedia κινητο αλλά με προβληματίζει το ότι δεν δίνεται πλέον με προγράμματα της εγχώριας κινητής τηλεφωνίας ( λόγω του ότι η συσκευή θεωρείται ξεπερασμένη?) και ότι δεν έχει γνωστό λειτουργικό οπώς το mobile 6.5. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1.Το ότι το GM-750 έχει mob. 6.5 του δίνει πολλά συν σε σχέση με το km arena? Αξίζει η επιλογή μου να βασιστεί μόνο σε αυτό? 2.Επειδή θα το κρατήσω για 1,5 -2 χρόνια (δεν έχω να ξοδεύω κάθε χρόνο 250 ε) ποιο από τα 2 έχει περισσότερο "εύρος λειτουργιών" για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο χρόνο? Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο κινητό στα 250 - 280 ευρώ παρόμοιου στυλ?
×
×
  • Create New...