Jump to content

malaganas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by malaganas

  1. Καλησπέρα σε όλη τη παρεα! Παρέλαβα χτες μετά απο αναμονή περίπου 15 ημερών αυτό το ταμπλετ http://www.geekbuying.com/item/CHUWI-V17HD-RK3188-1-6GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1224-600-1G-8GB-White-328219.html. Είναι πολυ γρήγορο και με αρκετα καλη οθόνη.Παρουσίασε όμως απο την πρώτη στιγμή το εξής πρόβλημα: Όταν ανοιγω το Wifi δεν βρίσκει κάνενα δίκτυο.Γράφει αναζήτηση δικτύων και δεν βρίσκει κανένα.Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικά μόντεμ αλλά χώρίς κανενα αποτέλεσμα.Το κινήτό μου βρίσκει αμέσως και κλειδώνει στα παραπάνω μοντεμ.Έχει κανενας φίλος ιδέα τι μπορεί να φταίει?Ειναι πρόβλημα software ή hardware?
  2. malaganas

    ZTE V889S

    Το έκανα και μεχρι στιγμής δουλέυει μια χαρά.Ελπίζω να μην επανέλθει το πρόβλημα.Σε ευχαριστω φίλε για την βοηθειά σου οπως και σε όσα παιδια βοήθησαν.
  3. malaganas

    ZTE V889S

    Eννοεις απο το μενου απο το μενου Ρυθμίσεις-διαχείριση καρτας SIM-Συνδεση δεδομένων - να το εχω στη απενεργοποίηση?
  4. malaganas

    ZTE V889S

    Έχω δυο καρτες wind μέσα.Έχει τυχει να μου το κανει σε διάφορετικα μέρη ,όχι κάπου συγκεκριμένα.
  5. malaganas

    ZTE V889S

    Δεν δοκίμασα αλλη Rom (δεν είμαι σχετικός με στο sport) αλλά εφόσον με τη χρήση handsfree δουλεύει αψογα μπορει να ειναι θέμα Rom?
  6. malaganas

    ZTE V889S

    Αυτό που έκανα ειναι να κατεβάσω την ενταση του μικροφώνου απο το engineer mode και το προβλημα διορθώθηκε αλλα για λίγο.Μετα απο κάποιες ώρες το ξανακανε. Δοκίμασα και κατέβασα την ενταση του ακουστικού απο το πλήκτρο στο πλαι αλλα είδα πολύ μικρή διαφορά.
  7. malaganas

    ZTE V889S

    Καλημέρα στην παρέα. Ειμαι και γω κατοχος του κινητου και εχω καποιο προβλημα για το οποιο θα ήθελα τα φώτα σας. Όταν περνω τηλέφωνο και μιλάω ο συνομιλήτης μου, μου παραπονιέται πως ακούει επιστροφη την δική του φωνη στο τηλεφωνό του.Αυτό συμβαίνει περίπου στο 70% των κλησέων (ανεξαρτήτου αν καλώ εγώ ή με καλούν).Τέλος θέλω να επισημάνω οτι το φαινόμενο αυτό δεν συμβαίνει οταν κανω χρήση handsfree. Το προβλημα λέτε να είναι με την Rom ή να είναι θέμα hardware? To συσκευή την αγόρασα απο minideal.
  8. Δοκιμασμενα ακουστικα απο μενα για το V987 ειναι τα Νοκια WH 102
×
×
  • Create New...