Jump to content

bill_viper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.979
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by bill_viper

  1. To χρησιμοποιούσα κάποιους μήνες αλλά πλέον όχι γιατί πολλές φορές έκοβε πράγματα που δεν έπρεπε, ή δεν είχα καθόλου σύνδεση στο ίντερνετ.
  2. Τι λες ρε Τάσο, τι λες!! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με αυτά που διαβάζουμε!! Έχω αλλάξει 10 Apple Watch, από απλά SE μέχρι Editions των 1500€, και 3-4 διαφορετικά MacBooks και Mac mini και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έγινε τίποτα από αυτά που αναφέρεις!!!
  3. Έστειλα 12 PM από Καλαμάτα στη Document (αλλαγή μπαταρίας και οθόνης) και το παρέλαβαν Δευτέρα, Τρίτη το είχαν στείλει ήδη πίσω, Τετάρτη το είχα στα χέρια μου. Οι τιμές που βλέπεις στο site τους είναι τελικές. Ποιος ασχολείται με το Telegram; Είναι φόρουμ το Telegram; Προσωπικά δεν έκανα ποτέ join εκεί. Αλλά κάνεις μεγάλο λάθος και προσβάλλεις όλους εμάς που γράφουμε κατεβατά εκεί για να βοηθήσουμε τα μέλη. Ότι πρόβλημα έχεις θα λυθεί εκεί 100%! Εδώ μέσα 100 σελίδες διαβάζεις τα ίδια και τα ίδια από 2-3-4 usernames και άντε πάλι copy paste... Εδώ το φόρουμ έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, προσωπικά μπαίνω γιατί από το 2000 που ήμουν στο gsm.eos.gr είμαι συναισθηματικά δεμένος (και ας μην υπάρχουν πλέον ενεργοί ο MsK και οι υπόλοιποι που ήμασταν mods). Ναι, αυτό έγραψα, το φόρουμ στο iphonehellas είναι παρατημένο στη τύχη του από τους ιδιοκτήτες. Πέρσι που έπεσε μία φορά κι έκανε ο Νίκος 1 μήνα να το ανεβάσει (τότε άνοιξε και το Telegram) έγινε κακός χαμός από όλους που ρωτούσαν τι έγινε και που πήγε το φόρουμ!!
  4. Το πρώτο αν και είναι αφημένο στη μοίρα του πολλά χρόνια, θα βρεις εκεί μέσα όλους όσοι είμαστε "υγιείς" χρήστες. Η διαφορά στην ποιότητα των μελών είναι τεράστια!! Το δεύτερο έχει μια χαρά κίνηση σε όλα τα subforums, Appe Hardware/MacOS. Μακάρι όλα τα φόρουμ να είχαν την ποιότητα των χρηστών και τις γνώσεις που έχουμε όσοι είμαστε στο iphonehellas!! Τώρα που το είδες εσύ αυτό που λες δε ξέρω. Και στο λέω εγώ που ήμουν από τους πρώτους moderators στο unwired, εδώ μετά στο myphone, και από τα ελάχιστα μέλη του gsm.eos.gr!!
  5. Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει. Δε θα σου έρχονται ειδοποιήσεις αλλά θα φαίνεται στη λίστα με τα μηνύματα.
  6. iphonehellas, insomnia, macrumors
  7. Πραγματικά όμως, το μακρύ και το κοντό του καθενός!! Κατευθείαν jump στη τελευταία σελίδα έκανα μόνο και μόνο για να γίνει read το topic!! Αυτό το φόρουμ έχει πιάσει πάτο χρόνια τώρα - και από τη διαχείριση και από τους χρήστες - ευτυχώς υπάρχουν σοβαρά φόρουμ που μπορούμε να διαβάσουμε και τίποτα on topic..!!
  8. Το δουλεύω εδώ και 1 χρόνο σε iPhone/iPad/Mac Mini. Απόλυτα ευχαριστημένος, πολύ μικρό σε μέγεθος, πολύ ελαφρύ, και κάνει σωστά τη δουλειά του. Συν ότι έχει συνεχείς ενημερώσεις. Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
  9. Κρίμα ρε γαμώτο, δεν πειράζει όμως, 2 καφέδες είναι για να έχεις τρομερή ποιότητα για 1 χρόνο ή όσο παραπάνω κρατήσεις τη συσκευή. Αναμένουμε εντυπώσεις. Καλά αυτό το θεωρώ κωμικοτραγικό, να δίνεις 1200€+ και να βάζεις τζαμάκι του κιλού..!!
  10. 74€ συν τα μεταφορικά. Άλλη μία κορυφαία επιλογή, με το καλύτερο scratch resistant που υπάρχει σε glass screen protector. Ωστόσο, να εύχεσαι να μη σου πέσει γιατί σπάει για την πλάκα του. Για εμένα μην περιμένεις να τα φτύσει το Spigen. Κι εγώ Spigen EZ Fit φορούσα και είδα το φως το αληθινό με τη Flolab! Είναι σα να βλέπεις την οθόνη χωρίς να φοράει screen protector. Στη Spigen το rainbow effect υπό οποιαδήποτε γωνία ήταν τραγικό!!
  11. Και η Flolab έχει μαύρο πλαίσιο αλλά όπως φαίνεται και στη φωτό που ανέβασα δεν κόβει καθόλου. Γύρω στα 35€ πήγε. Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
  12. Μόλις την πέρασα κι έχω πάθει ένα μικρό σοκ!! Τι έχανα τόσα χρόνια!! Τρομερά εύκολη τοποθέτηση (λιγότερο από 5λεπτο), η καλύτερη ολεοφοβική επίστρωση που έχω νιώσει, φανταστική διαύγεια της οθόνης, είναι edge to edge και με την Otterbox Lumen έρχεται κουτί, όταν το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη λόγω των curved πλευρών δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε swipes!! Και φυσικά δεν κόβει ούτε χιλιοστό από την οθόνη!! Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
  13. Το αυτό. Τόσα χρόνια έβαζα Spigen και Torras. Και οι δύο φέτος είναι χάλια. Η πρώτη κολλάει το δάχτυλο στο τζάμι γιατί δεν είναι edge to edge, η δεύτερη σου καλύπτει - έστω και μικρό μέρος - της οθόνης λόγω των μαύρων πλαισίων. Χθες μου ήρθε η καινούρια σειρά 3D της Flolab με το κυρτό τζάμι αποκλειστικά για τα 15 Pro/Max.
  14. Δε μπορεί να στο απαντήσει κανένας άλλος αυτό πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό!! Προσωπικά μετά από χρόνια σε Pro Max πήγα πέρσι σε 14 Pro και φέτος πάλι σε 15 Pro. Τόσο μεγάλο μέγεθος δε ξανά παίρνω. Η ευκολία των 6.1” δε την αλλάζω με τίποτα! Ούτε η οθόνη είναι μικρή. Χωράει σε τσέπες, μπορείς να το χρησιμοποιείς περισσότερη ώρα λόγω μεγέθους, δεν κουράζει το βάρος του!! Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
  15. Γιατί ποιος ασχολείται με jailbreak τη σήμερον ημέρα; 🤔
  16. bill_viper

    iOS 17

    Δε μας ενδιαφέρουν τα νέα features, ήδη το iOS έχει ένα κάρο από δαύτα, σταθερότητα θέλουμε με όσο το δυνατόν λιγότερα bugs!!! Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
  17. Απλά το όνομα δύο λιστών είναι. Τις διαγράφεις, τις ξανά δημιουργείς, κάνεις ότι θες. Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. Κανονικό Grade 5 Titanium έχουν, όχι επικάλυψη. Δείτε τα βίντεο του Jerry, είναι από τις ελάχιστες φορές που και ο ίδιος λέει "kudos to Apple"!!
  19. Τι να σου πω δε το έχω αντιμετωπίσει ποτέ και τους χρησιμοποιώ αρκετά συχνά! Ακόμη και στην επαρχιακή πόλη που βρίσκομαι ένα κομμάτι 100m δρόμου ήταν κλειστό το καλοκαίρι επειδή γίνεται πεζόδρομος και το έδειχναν κανονικά οι Apple Maps με κόκκινο απαγορευτικό!
  20. Apple Maps all day, every day! Πολύ καλύτερο integration με Apple Watch, ομορφότερο UI στην εφαρμογή, και κατά πολύ ομορφότερο στο CarPlay από το Google Maps. Από δρομολογήσεις είναι και τα δύο σχεδόν τα ίδια. Google Maps έχει περισσότερα POIs (λογικό). Κι εδώ όμως έχουν γίνει βήματα προόδου στους χάρτες της Apple, αν δε βρω κάτι που ψάχνω τότε το γυρίζω σε αυτούς της Google. Προσωπικά βέβαια, έχω απαγκιστρωθεί από οτιδήποτε της Google για privacy & tracking λόγους.
  21. Δε χρειάζεσαι κανένα αυτοματισμό και καμία "έξυπνη" πρίζα. Το έχει σκεφτεί για εσένα πριν από εσένα η Apple με το optimised battery charging.
  22. Μέχρι 1 χρόνο μπορώ να αναφέρω λόγω αλλαγών συσκευών. Η Torras μέχρι τότε έχει αντέξει, εν αντιθέσει οι άλλες κιτρινίζουν σε 20 μέρες.
  23. Τσεκαρισμένο 3 γενιές τώρα. Οι Spigen σαφώς και κιτρινίζουν. Όπως και οι ESR.
×
×
  • Create New...