Jump to content

w_b

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by w_b

  1. τελικά πρέπει να σκεφτούνε και άλλα οι κατεσκευαστές πριν βγάλουν άλλα μοντέλα...:) ευχαριστω πάντως για την πληροφορία!! θα το δοκιμάσω...
  2. Κάτι θα έπρεπε να είχαν κάνει και γι' αυτό οι κατασκευαστές...το ίδιο συμβαίνει και για τα μηνύματα? η το σκέφτικαν αυτό!!!:lol::lol:
  3. Είσαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος? Η δεν γνωρίζεις εσυ? Φιλικα...:)
  4. Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος σε sony ericsson w910i να μπορέσω να δώ κάποιον αριθμό απο την λίστα κλήσεων μου αν έχει ήδη διαγραφεί?:)
  5. Βασικά εννοώ γιατί μου το βγάζει? τι πρόβλημα υπάρχει...
  6. ok..οπότε το διαγράφω...και θα ψάξω τα σχετικά πρώτα... και μετά το κάνω...ευχαριστώ...α, αυτο το operating system? tτι ειναι?:)
  7. Μπα...σε windows7 είμαι και απλως το εχω κάνει εγκατάσταση...Θα έπρεπε να κάνω boot απο το live cd? Παρεπιπτόντως σχετικά με αυτό πολλές φορές μου βγάζει Operating system not found. Τι σημαίνει αυτό? ξερεις?:)
  8. Νομίζω πως ναι...Όταν ανοίγω το backtrack4.vmx ανοίγει ένα παράθυρο με θαλασσί χρώμα και εσωτερικά μάυρη οθόνη περιμένοντας όπως συνήθως για εντολές...Ελπίζω να βοήθησα λιγο με την περιγραφή...Επίσης έχει μέσα τα ακόλουθα: CLIENT MAC ADDR: 00 ** ** * ** ** GUID:(Αυτή νομίζω πως ειναι η id Μου) ********-****-****-****-*************** PXE-M0F: eXITING iNTEL pxe rom opERATING sYSTEM NOT FOUND _ Δεν ξέρω αν είμαι σωστός αλλά έχω μια υποψία οτι περιμένει κάποιο φλασάκι? η κάτι τέτοιο...? !Τα * είναι αριθμοί και δεν είναι γραμμένοι για προφανής λόγους...
  9. Έχω κατεβάσει το backtrack 4 αλλα δεν καταλαβαίνω...υποτίθεται πως περιμένει να του δωσω κάποια εντολή...? γιατι ανοίγω ένα παράθυρο και δεν ξερω τι να κάνω μετά!...Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Τι να πληκτρολογήσω?:):happy:
  10. δεν πειράζει, κάπου θα το βρώ...:) Αν και είμαι λίγο :wacko: απο όλο το ψάξιμο....
  11. έγινε...ένα αρχείο όπως το grimwepa.jar πως ανοίγει?? ξέρεις? γιατι κατέβασα το izarc το οποίο ανοίγει jar...νομίζω, αλλα...κάπου κολλάω...δουλεύει σαν τα .zip αρχεία:)
  12. To backtrack τι ακριβώς είναι? Γιατι προσπαθούσα να διαβάσω και δεν πολυέπιανα...επίσης το αιρκρακ ειναι ένα απο τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε για το backtrack όπως και το grimwepa??:)
  13. έγινε ευχαριστώ...θα το κοιτάξω...και βλέπουμε...:)
  14. Για το αιρψραψκ μιλάς? Αυτό το έχω κατεβάσει και έχω κάνει εγκατάσταση...Δεν πολυέπιασα για τι ακριβώς μιλάς...:blink:...Έχεις υπόψην σου κάποιο site?
  15. θα μπορούσα ενδεικτικά να έχω κάποια λίστα? αν είναι εύκολο...
  16. Οκ...δεν παρεξηγώ...ίσως πέφτω λίγο στα βαθιά, όντως...δεν τα εγκατέστησα μόνο για αυτό...κάνω πρακτική σε εντολές και γενικότερα μου χρειάζεται για την σχολή...τις περισσότερες εντολές τις ξέρω...αλλά στο θέμα των προγραμμάτων...δεν έχω εγκαταστήσει και πολλά...τεσπα...ευχαριστώ πολύ...:)
  17. κάπου βρήκα μια εντολή την gksudo airκρακ και υποτίθεται οτι θα έτρεχε το αιρκρακ...αλλα τίποτα...! εκνευρίστικα...μήπως μπορείς να βοηθήσεις...γιατι το μόνο που κάνει είναι να βγάζει για 3 δευτερόλεπτα οτι τρέχει το πρόγραμμα και μετά μπαμ εξαφανίζεται...?
  18. ok! έγινε...θα ψάξω και όπου κολήσω θα σου πω...σε ευχαριστώ...:):):)
  19. μάλιστα...δν υπάρχει πρόβλημα...σχετικά με το backtrack? τι είναι αυτό? που το βρίσκουμε? θα μπορούσες να μου δώσεις περαιτέρω πληροφορίες? αν γίνεται...:)
  20. σορυ που άργησα είχα ένα θέμα...λοιπόν, στα ubuntu πως μπορώ να τρέξω κάποια προγράμματα?? Μαλλον με εντολές σωστα? Το πρόβλημα μου ειναι με ποια εντολή τρέχει το αιρκρακ? Ελπίζω να έγινα σαφης :):) Οσο αναφορά την τελευταία ερώτηση σου...συγνώμη φιλε μου αλλα δεν έχω ιδέα...θέλω και σε αυτο μια καθοδήγηση...αν είναι ευκολο...και σορρυ και για την ταλαιπωρία...:(:!:
  21. ευχαριστώ, αλλά επειδή εχω ψάξει σε κάποια σαιτ δεν μπόρεσα να το βρω...για αυτο ρώτησα...εάν έχεις κάποιο υπόψην σου θα με βοηθούσε πολυ!:)
  22. Κατα την γνώμη μου firefox, εκτός και και υπάρχει η κοινή περιέργεια...!
  23. Παιδιά έκανα εγκατάσταση το προγραμματάκι (air***** -ng) σε ubuntu..., αλλα δεν ξέρω πως να το κάνω να τρέξει...Είμαι σχετικά νέος στα linux και γενικότερα δεν γνωρίζω πολύ καλά για εκγκατάσταση και εκτέλεση στα ubuntu...Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??:)
  24. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα απο το κινιτό μου κάπου ασφαλές για να μην τα χάσω? Θέλω να το αναβαθμίσω...
×
×
  • Create New...