Jump to content

joypap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About joypap

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

joypap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τις επαφές μου τις πέρασα εξ'αρχης με το gmail. Απλά επειδή το κινητό εχει μόνο αγγλική γλώσσα, σκέφτομαι να βάλω και ελληνικά με έναν απο τους τρόπους που προτείνεις στο blog σου (και νομιζω χρειάζεται το sync). Τεσπα, θα το παλέψω λίγο παραπάνω μήπως και βρω τι γίνεται, ευχαριστω για το χρόνο σου...
  2. Αυτο με την προσαρτηση δεν το πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια. Τι πρεπει να κάνω?Τον έκανα απενεργοποίηση και απεγκατάσταση αλλα πάλι ετσι μου το αναγνωρίζει. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Το περίεργο είναι οτι αν κάνω το HTC sync εγκατάσταση offline δουλεύει προσωρινά αλλα μετά που μπαίνω στο δίκτυο δεν συγχρονίζεται ποτέ.
  3. Τελικα με το που συνδεθηκα στο internet μου δημιουργηθηκε το ιδιο πρόβλημα. Δεν συγχρονιζετε. Ισως έγιναν update oi drivers. Εκανα τη διαδικασια που περιγραφεις σε ελληνικά Vista (Πινακας ελέγχου-->Διαχείριση Συσκευών-->Φορητές Συσκευες) οπου εμφανίζει οχι my HTC αλλα G:/ . Ακολούθησα και τις υπολοιπες οδηγίες αλλα μου βγάζει μηνυμα λαθους "Δεν περιλαμβανεται συμβατό προγραμμα οδηγησης λογισμικου, βεβαιωθείτε οτι εχει σχεδιαστει για να λειτουργει με Windows 32 bit" οταν πάω να βαλω το androidusb.inf. Καμια ιδέα?
  4. OK . Μαλλον το internet εφταιγε. To ξαναεγκατεστησα offline και δουλεψε...ευχαριστώ
  5. Αν και καινούριος εχω κοιτάξει το μεγαλύτερο μέρος του topic και του προσωπικου blog του vman. Είχα διαβάσει για το πρόβλημα στα Windows 7 αλλα εγώ έχω Vista. Επίσης είχα διαβάσει πως κάποιος είχε πρόβλημα επειδή δεν χρησιμοποιούσε το καλώδιο του Magic, οπότε το χρησιμοποιώ. Παίζει να έχω το πρόβλημα που αναφέρεις οτι υπάρχει στα Windows 7?
  6. Παδιά νεος χρήστης Magic(απο Vodafone χωρις update) εδω και τρεις μέρες (το forum έβαλε το "χεράκι" του για να με πείσει να το πάρω). Κατέβασα το HTC sync, εγκατάσταση κανονικά, αλλα δεν συγχρονίζει με το Magic με τίποτα αν και μου βγάζει USB connected στη συσκευη. Έχετε καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...