Jump to content

panoslvd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panoslvd

  • Ημ. Γέννησης 10/07/1977

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung A55

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Λιβαδειά

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

panoslvd's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

14

Φήμη

  1. Ήρθε σήμερα αυτό το update, δεν έχει patch Απριλίου άρα αναμένεται και άλλο εδώ κοντά...
  2. Με esim στην Λιβαδειά που βρίσκομαι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα, σε κάποια σημεία καλύτερα από το Α52s , δικτύο Nova. 5G μια χαρά, στην γούβα που βρίσκεται το σπίτι μου σε 5G μέχρι 30Mb download, σε κάποια σημεία που φαίνονται οι κεραίες μπορεί να φτάσει μέχρι και 500mb
  3. Σε σύγκριση με το A52s που είχα πριν το δακτυλικό αποτύπωμα πάει σφαίρα...
  4. Ισχύει για την μπαταρία κρατάει αρκετά... μου έσκασε και το πρώτο update με patch Μαρτίου το οποίο είναι μέ το νέο σύστημα, στο κάνει εγκατάσταση ενώ το χρησιμοποιείς, μόνο μια επανεκκίνηση χρειάζεται.
  5. Μιας και το κινητό έχει esim, μπορώ να εχω στο παλιό A52s την κλασική sim και στο A55 esim στο ίδιο νούμερο? Είμαι στην Nova.
  6. Σε σύγκριση με το Α52s 8/256: Καλύτερη κατασκευή, πιο premium με το γυαλί μπρος πίσω και το Αλουμίνιο στα πλάγια.Το είδα ένα κλικ πιο γρήγορο όχι τρελές διάφορες. Αλλά γενικότερα πιο smooth. Κάμερα αν και 50 καλύτερη από την 64 του 52s, βγάζει καλύτερες φώτο κυρίως το βράδυ, τα ίδια ισχύουν και για την selfie. Μπαταρία από το στήσιμο που έκανα αργούσε να πέσει αλλά είναι νωρίς θα δείξει στην πορεία. Η Οθόνη στα 120 πολύ καλύτερη ανταπόκριση από το 52s που σκαλώνε καμία φορά στο scroll, όμως τα χρώματα στο έντονο δεν είναι και τόσο έντονα, μεν πιο ρεαλιστικά αλλά όχι όσο ήταν στο 52s, ίσως φταίει το γυαλί Victus + η θα θέλει κάνα update όπως τα s24. Θα το συνηθίσω αλλά νομίζω ότι θα το φτιάξουν θα είναι θέμα update. Πάντως σε έντονο φως, στον ήλιο φαίνεται καλύτερα η οθόνη. Το δαχτυλικό αποτύπωμα σφαίρα καμία σχέση με τα κολλήματα το 52s. Όταν το άνοιξα ήταν με την 6.1, Android 14 και patch Φεβρουαρίου. Δεν έκανε κανένα update. Η Μόνη ενημέρωση ηταν στο σύστημα Google από Ιούλιο του 2023 στο Φεβρουαρίου 2024. Γενικά ικανοποιημένος, θα έχει 4 βασικά update συν ένα με anti-virus. Θα το χρησιμοποιήσω μαζί με το 52s περνώντας και μια δεύτερη sim . Είχε δώρο το Galaxy Fit 3. Του έβαλα μεμβράνη προστασίας ultra 2 από Κωτσο... θήκη δεν είχε, περιμένω την Τρίτη μια που παρήγγειλα. Στην πορεία θα αναφέρω και άλλες εντυπώσεις.
  7. Εγώ πήγα το πείρα, αύριο εντυπώσεις
  8. Το έφερε και ο Κωτσόβολος, τελικά στην Ελλάδα δεν θα έρθει με 12GB/256
  9. Κωτσοβολο που έχω το wallet από Nova ακόμα...
  10. Προς το παρόν μόνο σε κάτι μαγαζιά του Σκρουτζ το βλέπω, στις γνωστές αλυσίδες καταστημάτων πότε αναμένεται?
  11. Λένε ότι θα κυκλοφορήσει 22 Μαρτίου, αν είναι Μάιος πάω για άλλη εταιρία. Πάντως είμαι ικανοποιημένος με το Α52s κυρίως με της αναβάθμισης και την σταθερότητα του κινητού. Overall κάμερες κλπ όλα μια χαρά. Της άλλες εταιρείες της φοβάμαι, και εγώ σκέφτομαι το Poco X6 Pro και Χiaomi Note 13 Pro plus αλλά λίγο τα φοβάμαι.
  12. Λέτε να αξίζει η μετάβαση από Α52s? έχω και wallet από Nova 344€. Η να πάω σ άλλη εταιρία? πάντα στην μεσαία κατηγορία.
  13. Ευχαριστώ... Όχι δεν βιάζομαι, θα περιμένω να βγει στης 22 Μαρτίου και το Α55 και θα αποφασίσω... επίσης τα Samsung είναι πολύ καλά και στο θέμα update και πλέον δίνουν 4 χρόνια στην σειρά Α. Η Xiaomi πως τα πάει σ αυτό? Ισχύει ότι σκάνε και διαφημίσεις στο menu κλπ.
  14. Αξίζει η μετάβαση από Samsung Galaxy A52s η να περιμένω το Α55 12/256. Έχω από Nova Wallet 344€ και θα μου πάει πιο οικονομικά.
×
×
  • Create New...