Jump to content

MEGAS_ASXETOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

MEGAS_ASXETOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα! δεν μπορω να δω videaκια απο το ytb? ξερει κανεις τον λογο? μπορει καποιος να βοηθησει? ευχαριστω.
  2. σ ευχαριστω πολυ κ παλι! αν κ πολυυυυυυ νεος για κατι τετοιο καταλαβα πανω κατω τι παιζει. :)
  3. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Ω Ω Ω ! ! ! :up:
  4. σ ευχαριστω πολυ ρε μεγαλε! οκ, το εκανα αυτο με το πληκτολογιο. θα κοιταξω κ αυτα που ειπες. κατι τελευταιο (για την ωρα :p) για να κανω update η οπως λεγονται, αυτα με τη ROM, κτλ... θα πρεπει να συχρονισω το κινητο ή οχι? ρωταω γιατι δεν μπορω να κανω, μου βγαζει error. για να λεω κ την αληθεια ομως δεν προσπαθησα πολλες φορες, ειμαι λιγο μανουρας κ μετα απο 1-2 φορες το παρατησα.
  5. συγγνωμη αν σε κουραζω αλλα δεν μπορεσα. ανοιγω την αφαρμογη κ παω settings κ τσεκαρω το greek keyboard (στην εικονα του link βγαζει κατω κατω device keyboard ενω στο κινητο μου tutorial :worry:) συνεχιζω παρακατω κ ανοιγω το πληκτρολογιο μου αλλα δεν ειναι οπως δειχνουν οι εικονες του link. αντι για το εικονιδιο ?123 εχει ενα που το πατας κ βγαινει ή κρυβεται το πληκτολογιο. * το κινητο ειναι απο ελλαδα αγορασμενο, wind αλλα απο οτι μου ειπαν δεν ειναι ''κλειδωμενο'' οπως τα vodafone live.
  6. ευχαριστω για την απαντηση, θα το κοιταξω τωρα κ ελπιζω να τα καταφερω :p
  7. Καλημερα. πριν 2-3 μερες αγορασα το htc magic, 1το smartphone για μενα κ ειμαι πραγματικα ασχετος απο αυτα. βρηκα στο market του κινητου την εφαρμογη για ελληνικους χαρακτηρες κ την κατεβασα αλλα δεν λειτουργει. ξερει κανενας τον λογο? τι μπορει να φταιει? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...