Jump to content

n7kos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by n7kos

  1. ρε παιδες... θελω να προσθεσω ενα προγραμμα στο 5800 για να βλεπω τα mail μου. καμια ιδεα κανεις? γιατι αυτο της nokia δεν μου αρεσει κ πολυ!!!!
  2. βασικα λογω βιασυνης δεν εγραψα τη διεση (#). κ βεβαια την εβαζα στο τελος αλλα κ παλι δεν γινοταν τιποτα. εκανα ομως με τον αλλο τροπο κ τωρα ολα καλα. περασα κ το back up κ τωρα πεταει. η σελιδα βοηθειας που μου προτεινε ο imprezza πραγματικα βοηθαει πολυ;)
  3. ευχαριστω παρα πολυ. μολισ εφτιαξα back up στο pc suite αλλα δυστιχως ο τροποσ που μου προτειναν να κανω hard reset δεν λειτουργει:(:( (με το *#7370 δηλαδη) υπαρχει κατι καλυτερο?
  4. γεια σας παιδια. μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει πως μπορω να κανω hard reset στο ΝΟΚΙΑ 5800 χωρις να χαθουν οι επαφες μου. θα το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσε καποιος γιατι πεδευομαι 1 βδομαδα κ δεν μπορω να βρω τιποτα:wacko:
  5. γεια σας παιδια. αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το νοκια 5800 ΕΜ. μετα τιην αναβαθμιση που εκανα δεν μπορω να εγκαταστησω ουτε να απεγκαταστησω κανενα application. αν θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ!!!:D προσπαθω εδω κ 1 εβδομαδα κ μου εχουν σπασει τα νευρα:wacko::angry:
×
×
  • Create New...