Jump to content

relentlessgeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by relentlessgeo

  1. καποια συγκριση μεταξυ των 2? ειδα συγκριτικα του p10 με σονυ και σαμσουνγκ και απογοητευτηκα λιγο, ειδικα σε χαμηλο φωτισμο και βιντεο. htc 10 αξιζει?
  2. καλησπερα, ηρθε η ωρα για αλλαγη συσκευης μετα απο αρνητικη εμπειρια με σαμσουνγκ σ6. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. μεχρι 450 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. μεχρι 5.2 ιντσες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; ελλαδα κατα προτιμηση, με εγγυηση 2 χρονων 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) ναι 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? δε με ενδιαφερει 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; δε με ενδιαφερει 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. μικρη προτεραιοτητα 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. καμερα, ταχυτητα, αυτονομια, δεν ασχολουμαι με gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. σαμσουνγκ σ6 επιπλεον, δεν θα ηθελα καμμια προταση κινητου σαμσουνγκ ή σονυ. θα ηθελα το κινητο να εχει παρα πολυ καλη καμερα, μιας και 99% θα παρει το ιδιο και η γυναικα. ημουν πολυ κοντα στο huawei p10, αλλα διαβαζω αναμεικτα σχολια για την καμερα και τις επιδοσεις της, και εχω καποιες αμφιβολιες. οποιες επιπλεον προτασεις καλοδεχουμενες. ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. γρατζουνιες και ξεφλουδισμα στις ακρες, τι διαφορα εχει? εχω ενα κινητο που δεν ανοιγει και εχω χασει ολα τα δεδομενα μου, δε με ενδιαφερει αν θα χαλασει η οθονη ή τα χρωματα της επειδη για να το ανοιξουν πρεπει να χαλασουν τις ακρες (να μη πουμε οτι κατασκευαστικα αυτο ειναι τραγικο, αλλα τελος παντων). απο τη στιγμη που μου ζητανε 160 ευρω για αντικατασταση οθονης ενω το κινητο δεν ανοιγει λογω πλακετας, τα 2 χρονια εγγυησης ειναι ανυπαρκτα για μενα. γι᾽ αυτο και στο μελλον τα ευρω που θα δουν απο μενα και οποιον γνωριζω και με ρωταει για κινητα θα ειναι επισης ανυπαρκτα. τα ιδια και για την αλλη κωμικη εταιρεια που λεγεται σονυ.
  4. ποτε ξανα σαμσουνγκ για κανενα λογο. να αρνουνται να ανοιξουν κινητο εντος εγγυησης, το οποιο ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει (αρα προβλημα πλακετα ή μπαταρια) παρα μονο με αλλαγη οθονης και επιβαρυνση 160 ευρω. κι αυτο γιατι εχει καποιες γρατζουνιες η οθονη στην ακρη. ουτε ευρω στη συγκεκριμενη εταιρεια απο εδω και περα.
  5. για πειτε με τις εκδοσεις που κυκλοφορουν στα σκρουτζομαγαζα. ολες κομπλε για ελλαδα και εγγυηση?
  6. κι εγω εχω το ιδιο θεμα με ολες τις εφαρμογες (viber, whatsapp, fb, hangouts) σε σταμινα.
  7. το λαστιχακι στο δικο μου εχει ξεκολλησει, να το παω για αλλαγη ή δεν αξιζει τον κοπο?
  8. εχετε παρει ολοι την αναβαθμιση? εμενα τιποτα, ακομα στην 23.1.Α.0.726. ουτε απο το mac bridge ουτε ΟΤΑ. δηλαδη πρεπει να κανω reset?
  9. δεν εισαι μονος, και εμενα δε μου βγαζει αναβαθμιση πουθενα. βτς, ελιωσα το κινητο στις φωτογραφιες και στα βιντεο σε προσφατο ταξιδι. μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος. οι φωτογραφιες και τα βιντεο τη μερα ηταν πολυ καλα (ολα στο manual). οι βραδινες (παλι στο manual) ειναι λιγο μετριες, αλλα το περιμενα. το φλας μου φανηκε λιγο αδυναμο, ή ειναι ιδεα μου? επισης, μακαρι να ειχε λιγο καλυτερη μπροστινη καμερα για καλυτερες σελφις. :p
  10. το ειχα ρωτησει και στις προηγουμενες σελιδες, καποιος που εχει ασχοληθει με την καμερα, ας προτεινει 2῏3 πραγματα. :p κατα τ᾽αλλα πρωτη φορτιση, στο 18%, με 5.30 ωρες screen time, με φουλ λιωσιμο, ψαξιμο, κατεβασματα, φωτογραφιες, κτλ.
  11. μπορει να γραψει ή να quotaρει καποιο παλιοτερο ποστ με tips and tricks για φωτογραφιες με το z3c? θενκς
  12. δεν ηξερα που ακριβως να το αναφερω, κι επισης δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ξανασυζητηθει στο παρελθον. με chrome version 39.0.2171.99, με ubuntu 14.04, οταν κανω mouse over καποιους τιτλους τοπικς, δεν μου εμφανιζονται οι σελιδες απο κατω. κι αυτο δε συμβαινει σε ολους τους τιτλους της ιδιας σελιδας, σε αλλους μπορει να εμφανιζονται, σε αλλους οχι. επισης θα βολευε πολυ σε καθε τοπικ, να υπαρχει σελιδοδεικτης και στο πανω μερος της πρωτης σελιδας, οπως υπαρχει στις επομενες (που εχουν πανω και κατω).
  13. επειδη πηρα λαπτοπ σχετικα προσφατα, ειχα το παραπανω φιλτρο: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/342278_342316/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1920x1080-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-8GB.html?keyphrase=laptop+13 με προσθετο requirement να εχει ssd 256gb. οπως βλεπεις ολα τα μηχανηματα πια εχουν ιδιες τιμες. παει η εποχη που οντως επαιρνες win laptop με σημαντικα καλυτερη τιμη. εχουν καβαλησει καλαμι κι οι windows κατασκευαστες. οποτε εφοσον παιζουν ιδιες τιμες, πας σε καλυτερο integration του software με το hardware και σε καλυτερο customer support. ε η apple, ακομα και με τα προβληματα της, ειναι μια κλαση παραπανω και στα 2. εχω ταυτοχρονα ενα win8.1 dell laptop, μοντελο 2013 και τα θεματα με τους drivers δινουν και παιρνουν. εν κατακλειδει, ολοι τιμολογουν πανακριβα πλεον, κι ολοι εχουν ριξει την ποιοτητα στο hardware και software. οποτε διαλεγεις αυτο που σε βολευει στη δουλεια/διασκεδαση/τσεπη σου και απο κει και περα, κανεις τις λιγοτερες-δυνατες παραχωρησεις.
  14. δεν ισχυει αυτο που λες. δεν θα εξετασω τιμες σε desktop, γιατι η apple δεν εχει αρκετες προτασεις ή ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας απο τα pc (βλεπε mac mini, mac pro, imac). σε laptop ομως οι τιμες ειναι συγκρισιμες, για να μη σου πω οτι καποια macbook ειναι και πιο φτηνα απο αντιστοιχα win laptops. ειναι τα high-end dell ή asus πολυ πιο φτηνα απο τα high-end macbook pro? ουτε καν πλεον. σε καποιες περιπτωσεις ειναι κι ακριβοτερα.. εχουν καβαλησει το καλαμι κι οι κατασκευαστες στα windows.
  15. mbpr mid 14 εδω: το mail συγχρονιζει οποτε κι αν θελει, κι εχω καμποσα κολληματα/χρωματιστες μπαλες στον safari σε συγκριση με mavericks (ισως φταιει και το flash σε καποιες υπερφορτωμενες σελιδες, αλλα τεσπα). δεν εχω θεματα αποδοσης ή μνημης συνολικα, καθε αλλο. απλα καποια native apps εχουν θεματα και το βλεπω και στα φορα. προσωπικα εχω μεγαλυτερα θεματα με το αισθητικο/σχεδιαστικο κομματι, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. γενικα για ολα τα OSes που χρησιμοποιω ταυτοχρονα: win 8.1, ubuntu 14.04, osx yosemite, εχω να πω οτι ειναι υπερφορτωμενα με αχρειαστα features, στα ορια του bloatware. η πιεση των φορτωμενων releases και ο τεραστιος αριθμος χρηστων απαιτουν πλεον και καλυτερο testing και πρεπει να το καταλαβουν ολοι τους. απαραδεκτο να βγαινουν updates που κολλανε τηλεφωνα χρηστων ή που κανουν το wifi ανυπαρκτο.
  16. μιας και εισαι σε εταιρεια με mac, εχεις γνωμη για yosemite vs mavericks? στα φορα παντως πεφτει πολυ κραξιμο, κι οχι για το αισθητικο κομματι που ειναι υποκειμενικο ουτως ή αλλως. προσωπικα νομιζω το yosemite ειναι υποβαθμιση. ειδικα καποια native apps, πχ. safari, mail εχουν παρα πολλα θεματα. αλλοι βεβαια εχουν σοβαροτερα θεματα, πχ. με το wifi.
  17. http://mjtsai.com/blog/2014/10/11/apples-software-quality-decline/ + http://mjtsai.com/blog/2015/01/06/apples-software-quality-continued/
  18. δεν υπαρχει κανενας γκρεμος, υπαρχει μια πτωση απο πρωτοφανη ποσοστα και κερδη, και μαλλον τους επομενους μηνες και χρονια, θα υπαρξει μια σταθεροποιηση σε συγκεκριμενα ποσοστα. μπηκαν πολλοι παιχτες στην αγορα κυριως απο κινα, εκανε λαθη με κυριοτερο για μενα τις απειρες μετριες/κακες συσκευες που εξισωσαν στο μυαλο πολλων "samsung ace/core = samsung s5 = samsung για πεταμα". το καλο ειναι οτι αυτο θα της δωσει κινητρο να βελτιωθει και να αλλαξει μυαλα, γιατι αν δεν το κανει, τοτε ναι υπαρχει κινδυνος.
  19. κρατα γερα, κι εγω μαζι σου. :lol: το σκεφτομουν και για υβριδικο πολυ καιρο, αλλα τα θεωρω overrated και overpriced, ειδικα με την τωρινη τους μορφη (+ οτι εχω σχηματισει πολυ κακη γνωμη για win8-8.1).
×
×
  • Create New...