Jump to content

paraforos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paraforos

  1. Τελικά αν και κατα τυχη επανεφερα το ΙΜΕΙ. Εγκατεστησα σε download mode την επισημη εκδοση της κοσμοτε (I9305XXUEML5_I9305COSEML1_COS.zip) με το ODIN3. Στο τελος της διαδικασιας μου εβγαλε FAIL. Το τηλεφωνο δεν εκανε επανεκινηση. Αλλα παρόλα αυτα φαινεται πως διορθωθηκαν καποια πραγματα τα οποία και αγνοω παντελως!!! Εγκατεστησα ετσι μετα παλι σε download mode με το ODIN3 το CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305.tar.md5 για να ξανακανω την ολη διαδικασια απο την αρχη αλλα το κινητο μετα απο αυτο επανηλθε και μαλιστα με το ΙΜΕΙ και με δικτυο. Ευτυχως γλυτωσα το σερβις...και φυσικα τερμα οι μ@@##$$ες σε κατι που δεν γνωριζω
  2. Δυστυχως δεν εχω καποιο μπακαπ πριν το rooting. Με τα βιντεο δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι δεν εισερχεται το κινητο σε service mode με dial pad code (μου βγαζει οτι "Το δικτυο κινητης τηλεφωνιας δεν ειναι διαθεσιμο"). Σ΄ ευχαριστω παντως φιλε μου . Καπου ειδα οτι ενδεχομενως να λυνεται τυο προβλημα με αλλαγη kernel (perseus alpha) αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκαταλαβα την διαδικασια. Αν μπορουσε καποιος που γνωριζει να εξηγησει θα ημουν υποχρεος
  3. Καλησπέρα !! Έχω το Samsung Galaxy S III LTE (I9305) και δυστυχώς μετά απο rooting με -CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305 - , εγκατάσταση recovery-cwmtouch-6.0.3.6-i9305 με ODIN3 και εγκατάσταση της custom ROM με adb sideload της TGP_I9305_XXUENE4_v18.12.zip "κατάφερα" :lol: να μην αναγνωριζεται από το κινητό η καρτα sim μάλλον λόγω ότι "χάθηκε" το ΙΜΕΙ της συσκευής. Παραθέτω και φωτογραφία όπου το ΙΜΕΙ δείχνει άγνωστο. Εχεις κανεις καμια ιδεα αν μπορεί κάτι να γίνει σε αυτήν την περίπτωση ή να προβώ σε αγορά νέου κινητού. Μαλλον (αν βεβαια ειναι αυτο) πρέπει να τικαρα με το ODIN3 και αλλα πραγματα πέρα από τα 2 επιτρεπτά (Auto Reboot και F.Reset Time )και να δημιουργηθηκε ετσι το πρόβλημα. http://dl.dropboxusercontent.com/u/2173344/1.PNG Το ΙΜΕΙ που ειχα δεν το γνωριζω, ουτε και υπάρχει πανω στην συσκευη στο πισω μέρος.
  4. Φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμος αυτός ο ανταπτορας για όσους θέλουν μια επιπλέον sim για το κινητό τους. Εχω και εγω όμως την απόρία; Είναι συμβατος με όλα τα κινητά; Είναι επικυνδυνο για το κινητο ή θα πάθουμε κανένα βραχυκυκλωμα; Το έχει κανένας δοκιμάσει; Παιδιά τα φώτα σας.
  5. Ειμαι και εγω ενα κάτοχος του LG KM900 ARENA. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος Τό πήρα 102 ευρω από Γερμανο με 180 ευρω εκπτωση σε εταιρικο πακέτο. Ευκολο ΜΕΝΟΥ, μεγάλη οθόνη , άριστη θα έλεγα αποκριση της touch οθονης (τουλάχιστον σε σχέση με το HTC touch diamond που είχα πριν), πομπός FM (εχω βάλει την Open Europe), dolby , wi-fi, ραδιοφωνο, φωνητικη εγγραφη, καμερα 5 MP, TV-OUT (αγόρασα καλώδιο από πλαισιο 14 ευρω), GPS. Το τηλέφωνο θα έλεγα ότι είναι αρκετα καλό αλλα με 3 ενστασεις. 1. Στις 20 ημερες που το έχω μου έχει κολλησει περιπου 4-5 φορές (και με την ελληνική εκδοση και με την Open Europe) αλλα αυτο το προσπερνάω γιατι όλα τα κομπιοuτερ και κινητα τελευταιας γενιάς με πολλές δυνατότητες κολλάνε που και που. Και το HTC και το Νοκια Ε65 ακόμη και το laptop που έχω με τα Vista. 2. Ο πομπός FM δεν κάνει για το αυτοκινητο παρά μόνο για το στερεοφωνικό του σπιτιου. Υπάρχει κανένας τρόπ0ς βελτίωσης της εκπομπης - αυξηση ισχυος -πχ. άλλο firmware (Κάλα μην με ειρωνευεστε - λέω μήπως;). Καλα δεν με ναιάζει και πολυ αυτό 3. Προγράμματα για GPS αυτόνομο (μην μου λέτε για Wetravel - απαραδεκτο για πλοηγος συμφωνα με αυτα που γράφονται , ασε που δεν μου εχει βρει ποτε το GPS) ανύπαρκτα. Εκτος και αν κάνω λάθος και ξερεται κανένα να μου το πείτε.. Πχ windows mobile στο ΗΤC τα προγράμματα είναι άπειρα, Σε java που έβαλα 2-3 προγραμματα αυτά μεν τρέχουν άλλα GPS δεν βρίσκουν. ΔΕν ξέρω σε τι μπορει να χρησιμευσει το αυτονομο GPS που υποτειθετε ότι εχει στις ρυθμισεις. (υποτειθετε με την Open Europe το καταλαβενει) Σας ευχαριστω παιδια ελπίζω με τα φωτα σας να βρω καμια άκρη τουλαχιστον για το GPS και την χρήση του.
  6. Λεω να δοκιμάσω και ο θεος βοηθος. Σ΄ ευχαριστω. Θα επανελθω αν συναντησω δυσκολιες Spidey χιλια ευχαριστω. Ακολουθησα τις συμβουλες σου και το οδηγο του jimdem582 και όλα πηγαν καλα.
  7. Spidey ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου, αλλά θα ηθελα περισσοτερες λεπτομέρειες αν γίνεται. Ενας οδηγος για φλασαρισμα που κατεβασα λεει πως εχει δοκιμαστει μόνο σε xp. Εχω ελληνικη εκδοση και θέλω να περασω την open europe αλλα φοβαμαι να ρισκαρω μηπως βγάλω το κινιτο off.
  8. Πως μπορω να κάνω φλσαινγκ σε βιστα
×
×
  • Create New...