Jump to content

danos42

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About danos42

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

danos42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω το alcatel one touch pop up και θα ήθελα τη γνώμη αυτών που έχουν αυτή ή άλλη συσκευή alcatel, για την ποιότητα, την αντοχή, τις βλάβες, τα κολλήματα, το σέρβις καθώς και οτιδήποτε άλλο νομίζετε ότι θα με βοηθήσει. Το κινητό θα αγοραστεί στα 139 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :worry::worry::worry::worry:
  2. danos42

    Cubot S600

    Aplos73 σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη άμεση και λεπτομερή απάντησή σου.
  3. danos42

    Cubot S600

    Καλημέρα. Χθες παρέλαβα το κινητο και το έθεσα σε λειτουργία για πρώτη φορά. Μου ζήτησε να ρυθμίσω τη γλώσσα, στη συνέχεια να βάλω των κωδικό για το wifi και περίμενα να κάνει αναβάθμιση (update), όπως είχα διαβάσει στο forum. Το δικό μου δεν έκανε τίποτε και όταν έκανα χειροκίνητα έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού, βγήκε το μήνυμα ότι το σύστημά μου είναι ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση (c220v35-ps-20160401). Να ενημερώσω ότι έχει android 5.1 και έχει αγοραστεί από το you.gr. Ξέρει κανείς αν είναι σωστό αυτό ή έχω κάνει κάποιο λάθος? Ρωτάω γιατί έχει αναφερθεί ότι χρειάζεται αναβάθμιση για να λειτουργεί καλύτερα το κινητό. Μήπως μπορεί ο φίλος aplos73 να μας πει πως γίνεται να αυξηθεί η άνταση του ηχείου γιατί και σε μένα είναι χαμηλός, αν και το έχω βάλει στο τέρμα.
  4. danos42

    Cubot S600

    Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ξεκινάω αμέσως. Έυχομαι να το χαρούμε χωρίς προβλήματα όλοι μας.
  5. danos42

    Cubot S600

    Γεια σου φίλε hiatrou. Επειδή είδα ότι εσύ το έχεις πάρει ήδη το κινητό πες μου αν μετά την επαναφορά χρειάστηκε εγκατάσταση rom ή απλώς έκανες το στήσιμο δηλάδή e-mails, φωτεινότητα, ήχος κλήσης κτλ. Σε παρακαλώ απάντησέ μου γιατί μόλις το παρέλαβα από το you.gr και δεν θα το ανοίξω αν χρειάζεται εγκατάσταση rom και άλλες δύσκολες ενέργειες γιατί δεν γνωρίζω από αυτά τα hi-tech.
  6. danos42

    Cubot S600

    Καλημέρα aplos73 και ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, αλλά θα ήθελα να μάθω αν λέγοντας '' να αρχίσεις το στήσιμο του κινητού'' εννοείς να βάλω άλλη rom, ή απλώς να κάνω τις απαραίτητες προσωπικές μου ρυθμίσεις, όπως ένταση ήχου, τόνος κλήσης, φωτεινότητα, e-mail και τέτοια πράγματα?
  7. danos42

    Cubot S600

    Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω το κινητό αύριο απο το you.gr και θέλω να σας ρωτήσω τι ενοείτε όταν λέτε ότι μετα από κάθε update χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αυτό το κάνω) και μετά στήσιμο από την αρχή. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν μπορώ να απενεργοποιήσω το ξεκλέιδωμα του τηλεφώνου με το fingerprint scaner (αν λέγεται έτσι) και αν ναι, υπάρχει άλλος τρόπος κλειδώματος-ξεκλειδώματος της οθόνης, ή μένει πάντα ξεκλέιδωτη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά με την επιλογη "Διαχείρηση Εφαρμογών" έκλεισα/διέκοψα τις μη απαραίτητς για μένα εφαρμογές και εγκατέστησα μία εφαρμογή διαχείρησης μπαταρίας και η μπαταρία μέχρι τώρα έχει κρατήσει 4 ημέρες και κάτι ώρες και είναι στο 10%. Περιμάνω να ολοκληρώσω τους τρεις κύκλους πλήρους αποφόρτισης-φόρτισης για να μετρήσω την τελική διάρκεια της μπαταρίας. Θέλω να πιστεύω ότι θα διαρκεί περίπου 5 ημέρες.
  9. Δεν είναι απαραίτητο το root. Δες αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058944 και πες μου την άποψή σου κι αν έχεις κάνει και πώς boot από την sd card
  10. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δεν είμαι απ΄ αυτούς που εγκαταλείπουν ευκολα. Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ασφαλή τρόπο να μήν τρέχουν οι μη απαραίτητες (όποιες θέλει ο καθένας) εφαρμογές που "τρώνε" τη μπαταρία. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση της μπαταρίας βρίσκοντας και αφαιρόντας εφαρμογές που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ από κανέναν. Για παράδειγμα πολλές εφαρμογές της Google. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές και θα ήθελα τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα παιδιά. Χθές πήρα το samsung galaxy ace 2 I8160 (κωδικός μοντέλου GT-I8160, android 4.1.2, Kernel 3.0.31-1106830) και θα ήθελα τη βοήθειά σας για να μπορέσω να απενεργοποιήσω μόνιμα τις περιτές (για τις ανάγκες μου) εφαρμογές, χωρίς να προκαλέσω ζημιά στο κινητό. Μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός για το τι κάνει η κάθε εφαρμογή? Πριν το παραλλάβω ψάχνοντας στο internet διάβασα ότι κάποιος απενεργοποίησε πάρα πολλές εφαρμογές χωρίς να επηρεαστεί το κινητό και η μπαταρία του κρατούσε και 5 ημέρες, αλλά δυστυχώς δεν μπορω να ξαναβρώ τη σελίδα. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τις απαντήσεις σας.
  12. Δυστυχώς φίλε μου σε μένα δεν πέτυχε. Αν και έκανα αυτό που έκανες και εσύ, δεν άλλαξε τίποτα. Επικοινώνησα με την LG και μου πρότειναν να δοκιμάσω να δω βιντεο από άλλο router ή από άλλες σελίδες (όχι απο Youtube). Αν δεν καταφέρω τίποτα και με αυτό θα το στείλουν στο servis. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  13. Γεια χαρά σε όλους. Έχω το kc910i (χωρίς firmware) και ένώ όταν το πήρα (Νοε 2009) έπαιζε κανονικά τα βιντεάκια από You Tube, εδώ και μερικές ημέρες κάθε φορά που προσπαθώ να δώ κάτι από You Tube μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: <<Το χρονικό όριο της αίτησης έληξε (408). ¨εξοδος >>. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?
  14. Karlesg, μόλις δοκίμασα το νέο σου χάρτη επί περίπου μία ώρα και αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου: 1. Τα ονόματα των δρόμων που εμφανιζόταν ως fixme συνεχίζουν να εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο. Βέβαια είναι λιγότερα γιατί είναι λιγότερες και οι ονομασίες των δρόμων που εμφανίζονται. Αυτό προφανώς οφείλεται στο μικρότερο ζουμ του χάρτη. Επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγθούν ένας ένας όλοι οι δρόμοι μιας πόλης, η παραπάνω διαπίστωση έγινε σε τρείς τυχαίους δρόμους της πόλης μου (Κομοτηνή). Δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει και με τους υπόλοιπους δρόμους. 2. Η αναζήτηση δουλεύει κανονικά, αν και στην πλοήγηση μου φάνηκε πιό αργός. Ούτε αυτός ούτε ο προηγούμενος είχε πρόβλημα αναζήτησης. 'Οτι υπήρχε στο χάρτη το έβρισκε και έκανε και πλοήγηση, εκτός από τις οδούς που η ονομασία τους ξεκινάει με νούμερο (πχ. 28ης Οκτωβρίου). Ελπίζω να βοήθησα μ' αυτές τις πρώτες πληροφορίες αλλά σου ξαναλέω ότι είναι πολύ πρόωρες, θα συνεχίσω να δουλέυω και με τους δύο χάρτες σου και ελπίζω σε μερικές ημέρες να έχω πιο σαφή και σίγουρα συμπεράσματα, τουλάχιστον για την περιοχή μου (Θράκη). Σ΄ευχαριστώ άλλη μία φορά για τις ώρες που ξοδεύεις για να βοηθήσεις στην κατασκευή ενός αξιόπιστου και καλού χάρτη. Τέλος αναρωτιέμαι γιατί ενώ το wetravel κατάφερε και έβγαλε off line πλοηγό για κινητά με κλειστό λειτουργικό (java), δεν βγάζουν και οι επίσημες εταιρίες όπως έχουν βγάλει για κινητά symbian ή win. Δεν θέλουν να πουλήσουνε κάρτες πλοήγησης?
×
×
  • Create New...