Jump to content

V_Marinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About V_Marinos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

V_Marinos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πού να τα γράψω αυτά; Απλό μέιλ ή έχει κάπου καμιά φόρμα με σχόλια; Γιατί θα ήθελα να τους πω και να μη μου φορέσουν το γυαλί στο κινητό...
  2. Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτή τη συσκευή από Vickmall. Μετά από μία γρήγορη σύγκριση κατέληξα στο 3 pro αντί το 4. Χρειάζεται να στείλω κάτι στο κατάστημα, για τελωνείο π.χ. ή για θηκούλες και δωράκια ή προχωράω κατευθείαν στην παραγγελία;
  3. Καλησπερα!! Τελικά δεν εχει κανεις αλλος το προβλημα αυτο με την χωρητικοτητα Sms? Εμεις στο Htc Diamond μπορουμε να αποθηκευσουμε καμια 50αρια μηνυματα.. Μετά μας βγαζει ειδοποιηση οτι δε δεχεται αλλα Sms.. Εχουμε μεγάλο προβλημα...!:confused:
  4. Οχι σ αυτην την περιπτωση θα ηταν το καλυτερο να τα διαγραψουμε. Δε μιλαω για μεγαλο αριθμο μηνυματων, εγω εχω ενα Sony Ericsson G900 και αποθηκευω 1500-2000 SMS ανετα. Στο Htc Diamond δε μπορουμε ουτε 500 να κρατησουμε... Και παλι πολλα πρεπει να λεω.
  5. Καλημερα, συγγνωμη αν η απαντηση στο ερωτημα μου υπαρχει ηδη αλλα εψαξα καλα και δε βρηκα κατι!:wacko: Η κοπελα μου εχει το htc diamond και εχει προβλημα με τη χωρητικοτητα στα μηνυματα (SMS). Εχει βρει μια επιλογη που λεει "Αποθηκευση στην καρτα μνημης αν υπαρχει" (ή καπως ετσι) αλλά δεν αλλαζει κατι αν την επιλεξει. Οπότε ανα τακτα χρονικα διαστηματα της πεταει ειδοποιηση πως η μνημη ειναι γεματη και δε μπορει να λαβει τα μηνυματα που της στελνουν.:worry: Τι μπορουμε να κανουμε γι αυτο? Έχει κανεις το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλη χρονια σε ολους!:)
×
×
  • Create New...