Jump to content

GABIE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GABIE

  • Ημ. Γέννησης 24/10/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

GABIE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά,ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!Τελικά από ότι αποδείχτηκε,το πρόβλημα ήταν στον υπολογιστή μου!!Δοκίμασα το uptest σε άλλον υπολογιστή (με xp)και η αναβάθμιση έγινε κανονικά,πλέον έχω την 10F!!thanx a lot!!!!:cool::):):)
  2. Καλησπέρα φίλε jimdem.Και με windows enabler οι επιλογες του uptest ειναι γκρίζες......
  3. Φτου κι απ΄την αρχή φιλε mythoc..... Το uptest έχει όλες τις επιλογές γκρίζες....... :(:(:(
  4. Σήμερα δούλεψε το uptest,αλλά μόλις τα ρυθμίσω όλα και πατήσω "start upgrade" ,μου γράφει στην 3η γραμμή "kdz decrypt success",στην 4η "extract file error" και στην 5η "finish all test",και δεν κάνει τίποτε άλλο!!
  5. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά σε όλους.Έχω αυτή την υπέροχη συσκευή(:mad:)εδώ και 5 μήνες και δεν μπορώ να την φλασάρω με τίποτα!!!Είναι branded cosmote με σύνδεση vodafone και έχω windows 7.Δοκίμασα με τον οδηγό του jimdem αλλά τζίφος(φτάνω μέχρι την γραμμή εντολών των windows,πατάω I,τα βάζω όλα κανονικά,V10F_00,αλλά με ξαναγυρνάει στις επιλογές)!!Με uptest τα κάνω όλα κανονικά,αλλά μόλις ανοίξω το uptest,όλα γκρίζα και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα!!!!!PLEASE HELP,αλλιώς βλέπω το arena να γίνεται σα'ί'τα από το μπαλκόνι από τα νεύρα μου!!!!:mad::mad: Ευχαριστώ προκαταβολικά....
×
×
  • Create New...