Jump to content

_dimdim_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    576
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About _dimdim_

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

_dimdim_'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

15

Φήμη

  1. Σας αφήνει να συνδεθείτε με την σελίδα του ρουτερ; Δεν μου φορτώνει καθόλου η σελίδα, τα ping που κάνω προς στην σελίδα χάνονται τα πακέτα. Είναι "κλειδωμένο" τίποτα γενικά από την nova αυτή η δυνατότητα ή είναι δικό μου πρόβλημα μόνο. Η ταχύτητα / τηλέφωνο δουλεύουν όλα ρολόι. 50 αρα vdsl.
  2. Για εμένα τα 2 βασικότερα θέματα που μου λείπουν με το s21u είναι η φλατ οθόνη με τις γωνίες και το ενσωματωμένο πενάκι. Κάτι άσχετο και σχετικό που μου λείπει είναι η έλλειψη υπερύθρων για χρήση συσκευών που είχα παλιά σε Huawei.
  3. Οι παροχές μένουν ίδιες και η τιμή αλλά σου λένε ότι μπορεί μελλοντικά να αυξηθεί το πάγιο. Έκανα αρχή του χρόνου την ανανέωση σε ληγμένο και πήγα και ρώτησα. Ούτε σε εμένα έδιναν καλύτερη τιμή χωρίς να τους πω / κάνω διαδικασία για αλλαγή παρόχου. Βέβαια εγώ είμαι στα 23€ χωρίς τα απεριόριστα κινητά αλλά κάποιες ώρες. Είναι το "ίδιο πρόγραμμα" όπως το έχουν στο site τους απλά δεν υπάρχει η δυνατότητα για παντού της οπτικής ίνας και βάζουν την 50αρα.
  4. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε σε κάθε οθόνη διαφορετικό background;
  5. Τον Ιανουάριο μου λήγει το συμβόλαιο, 50αρα στα 23€. Αν δεν κάνω ανανέωση τι θα πληρώνω από την λήξη και μετά; Τα ίδια λεφτά αλλά χωρίς να έχω συμβόλαιο ή θα πληρώνω 26€ που έχει την 50αρα τώρα;
  6. Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε καταγραφή βίντεο και να αποθηκεύεται σε usb ή σε σκληρό δίσκο μέσω της θύρας usb c; Να γίνεται ταυτόχρονα δηλαδή να μην χρειάζεται να έχω κενό χώρο στο κινητό παράδειγμα. Είτε και μέσω κάποιας τρίτης εφαρμογής.
  7. Μου έχει έρθει εμένα αλλά δεν την έχω κάνει ακόμα. Αγορασμένο από ελληνική αλυσίδα με τα κόκκινα.
  8. Η επίσημη σελίδα για να κατεβάσω το YouTube revanced ποια είναι;
  9. Έκανες την ενημέρωση Ιουνίου; Μήπως έχει κάποιο bug.
  10. Όλα καλά εγώ με την 2η που είχαν βγάλει του Μαΐου.
  11. Μόνο ασφαλείας είναι ή περιέχει και άλλα;
  12. Κι εγώ την είχα αλλά με την 2η ενημέρωση μου "χάλασε" και την έσβησα.
  13. Εκτός από το μέγεθος που είναι 251,09MB η νέα ενημέρωση κατά τα άλλα είναι όλα ίδια. Βέβαια η πρώτη που είχαν βγάλει ήταν στα 300 κάτι MB απλά υποθέτω η διορθωτική θα ήταν μικρότερη. Εσύ αν δεν είχες κάνει την προβληματική θα σου έχει την νέα μαζί με κάποια πράγματα που ήταν από την πρώτη. Από τότε που έκανα την 2η δεν έχω κανένα πρόβλημα ενώ με την πρώτη είχα.
  14. Είχα κάνει και δεν δούλεψε, τώρα που ξανά ενεργοποίησα την επιλογή δουλεύει στο 60 και στο 120 ανάλογα αν ακουμπάω/κυλάω την οθόνη ή αν είναι σταθερή. Δεν ξέρω αν έτσι είναι το σωστό ή έπρεπε να βγάζει και ενδιάμεσα νούμερα.
  15. Ενεργοποίησα από τις επιλογές προγραμματιστή την λειτουργία "εμφάνιση ρυθμού ανανέωσης" και είναι παντού σε όλες τις οθόνες κολλημένο στο 120. Είναι σε άλλον πάντα 120, μήπως είναι bug της ενημέρωσης; *διευκρίνηση: αν αλλάξω την ομαλή κίνηση από τις ρυθμίσεις σε βασικός είναι πάντα 60 όπως αναφέρει αλλά στην επιλογή προσαρμόσιμη είναι πάντα 120.
×
×
  • Create New...