Jump to content

Constantine_M

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Constantine_M

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Constantine_M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ρε παιδια...τι γινεται και δεν γινονται sign οι εφαρμογες ενω εχω τα cer & key .... βοηθειααααα :D ...!!!!!
  2. Παιδια να σας ρωτησω...ενω εχω βαλει το σωστο ΙΜΕΙ και ακολουθω την διαδικασια για τν υπογραφη εφαρμογων (helloox2 αυτην παλευω να υπογραψω) οταν την βαλω στο κινητο μου λεει σφαλμα πιστοποιητικου παλι..δεν μπορω να καταλαβω που εχω κανει λαθος... παρακαλω βοηθηστεεε :D .. ευχαριστο εκ των πρωτερον..!!!
  3. Παιδια εχω το SE satio και ενω εχω δωσει το σωστο ΙΜΕΙ κ ακολουθω την διαδικασια για sign εξακολουθει να μου βγαζει στο κινητο σφαλμα πιστοποιητικου?? γτ γινεται αυτο??Καμια ιδεα?? ευχαριστω..!!
  4. Οποτε ειναι σχετικα καλυτερα να κανω τα update πρωτα και μετα να ξεκινησω τις εγκαταστασεις ε?? :) thnx φιλε!
  5. Ευχαριστώ πολύ φίλε..μήπως γίνεται να μου λύσεις ακόμη μια απορία?? Άμα έχεις εγκαταστήσει το helloox καθως και εφαρμογες ,με το firmware update χάνεται τίποτα?
  6. Παιδια θελω να ρωτησω αν για να εγκαταστησω .jar εφαρμογες και παιχνιδια στο κινητο χρειαζεται πρωτα να εγκαταστησω το helloX2... :D !!
  7. Ευχαριστώ πολύ φίλε με κάλυψες :D !!!
  8. Παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει κ μένα ρε παιδιαα :(
  9. Παιδιά Σε λίγες μέρες θα παραλάβω το Satio Κ έχω μερικές απορίες,παρακαλώ αν μπορείτε να μου τις λύσετε :D Λοιπόν : 1.Για να κατεβάσω εφαρμογές/θέματα (δωρεάν) από το ίντερνετ κ να τα εγκαταστήσω στο κινητό πρέπει να χακάρω πρώτα την συσκευή ; Κ αν ναι αρκεί αυτό ή χρειάζεται κ κάτι επιπλέον (πχ διάβασα κάτι για πιστοποιητικά :wacko: ); 2.Επίσης η αναβάθμιση του κινητού γίνεται κ από την συσκευή η θα χρειαστεί να την ψάξω στο ίντερνετ; (Το κινητό το παίρνω από την vodafone ) 3.Μπορείτε να μου προτείνετε καμιά ιστοσελίδα για να κατεβάσω εφαρμογές και θέματα; Όπως καταλάβατε δεν είμαι πολύ σχετικός για αυτό βοηθήστε παδιααα :lol: !!! Ευχαριστώ πολύ ;) ... !!!
×
×
  • Create New...