Jump to content

okotzak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by okotzak

  1. Το πάλευα 3 μέρες και δέν τα κατάφερα.Θα κάνω μια προσπάθεια πάλι οταν το έχω στα χέρια μου. Αν δέν τα καταφέρω θα επιστρέψω πάλι να μου δώσετε τα φώτα σας. Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά γεια σας. Εχω βρει τον μπελά μου. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Πρίν από 5 μήνες πήρε και εγώ ένα Redmi Note 3. Το αγόρασα από ένα σκρουτζομαγαζο που δεν θέλω να πώ το όνομα του. Είχε Ελληνική rom και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα από αυτά που καποιοι αναφέρονται (battery drop,fingerprint broblems,crashes ή τετοια) Το τηλέφωνο ήταν πολύ καλό και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι να κάνω την μ@λ@κία να κάνω το τηλέφωνο rout και να προσπαθήσω με uninstaller να απεγκαταστήσω τις κινέζικες εφαρμογές που έχει. Οπου έβλεπα κινέζικες εφαρμογές (δεν ήξερα τι είναι γιατι τα ονόματα τους ήταν με κινέζικα γραμματα) τις αφαιρούσα. Στην επόμενη επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν άνοιξε ποτε. Κολλάει στο logo της mui. Προσπάθησα να βάλω κάποια καινούργια rom αλλά είχε κλειδωμένο bootloader. Παιδεύτηκα 3 μέρες και άκρη δεν έβαλα. Το πήγα στο κατάστημα που το πήρα και τους το άφησα. Μετα από 5 εβδομάδες μου απάντησαν ότι κόλλησε κάποιον Trojan (και καλά) και θα έπρεπε να αλλάξουν την μητρική (!!!) για να φτιαχτεί. Θα με ξαναπάρουν μου είπαν την επόμενη βδομάδα να μου πούνε πόσο θα στοιχήσει το ανταλλακτικό και αν με συμφέρει να το φτάξουν. Εχει κανένας καμιά ιδέα τι να κάνω ? Μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει με το αζημίωτο να ξαναεπαναφέρω το τηλέφωνο μου ?
  3. Παιδιά γεια σας. Εχω βρει τον μπελά μου. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Πρίν από 5 μήνες πήρε και εγώ ένα Redmi Note 3. Το αγόρασα από ένα σκρουτζομαγαζο που δεν θέλω να πώ το όνομα του. Είχε Ελληνική rom και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα από αυτά που καποιοι αναφέρονται (battery drop,fingerprint broblems,crashes ή τετοια) Το τηλέφωνο ήταν πολύ καλό και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι να κάνω την μ@λ@κία να κάνω το τηλέφωνο rout και να προσπαθήσω με uninstaller να εγκαταστήσω τις κινέζικες εφαρμογές που έχει. Οπου έβλεπα κινέζικες εφαρμογές (δεν ήξερα τι είναι γιατι τα ονόματα τους ήταν με κινέζικα γραμματα) τις αφαιρούσα. Στην επόμενη επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν άνοιξε ποτε. Κολλάει στο logo της mui. Προσπάθησα να βάλω κάποια καινούργια rom αλλά είχε κλειδωμένο bootloader. Παιδεύτηκα 3 μέρες και άκρη δεν έβαλα. Το πήγα στο κατάστημα που το πήρα και τους το άφησα. Μετα από 5 εβδομάδες μου απάντησαν ότι κόλλησε κάποιον Trojan (και καλά) και θα έπρεπε να αλλάξουν την μητρική (!!!) για να φτιαχτεί. Θα με ξαναπάρουν μου είπαν την επόμενη βδομάδα να μου πούνε πόσο θα στοιχήσει το ανταλλακτικό και αν με συμφέρει να το φτάξουν. Εχει κανένας καμιά ιδέα τι να κάνω ? Μπορεί κάποιος γνώστης να με βοηθήσει με το αζημίωτο να ξαναεπαναφέρω το τηλέφωνο μου ?
  4. Παιδια εχω wifi απο on telecoms προσφατα εγκατεστεισα το GT_I9000_XXJW4_XXJW4_OXAJW4_Sbl firmware. To wifi μου κανει συνεχως αποσυνδεσεις καθε 2-3 λεπτα και μετα ξανασυνδεεται. Και το GT_I9000_XWJVW_XXJVT_OXXJV9_Sbl το ιδιο. Εχει να κανει μήπως οτι η on εχει static ip ? πώς μπορω να διορθωσω το προβλημα ? Thanks
  5. Οκ Πως κανω hard reset , wipe data και που αλλαζω το salew code σε EUR ; Thanks
  6. Παιδια θελω καποιον να με βοηθησει λιγακι καθοτι ελεφρως ασχετος. Εχω το galaxy s με android 2.3.3 (ετσι το αγορασα τον Νοεμβριο του11) Σε αυτό το μοντέλο όπως και σε πολλά άλλα ,οταν καποια εφαρμογη προσπαθει να διαβασει την ωρα απο το gps, το gps του επιστρεφει λανθασμένη ώρα κατα 24 ώρες μπροστα. Εψαξα στα διαφορα forums και βρήκα οτι το bug αυτό διορθόνεται στην εκδοση 2.3.6 . Προσπαθησα και εβαλα την 2.3.6 με το odin απο ενα site του εξωτερικού. Δούλευε καλά αλλα δέν έιχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Το ελυσα και αυτό το προβλημα βαζοντας το go keybord. Ξαφνικα διαπίστωσα οτι το wifi καθε λίγο αποσυνδεόταν και δέν είχα καθόλου 3G προφανώς κάτι συνεβαινε με το modem της εκδοσης που εβαλα που δέν ηταν για Ελλάδα. Εκανα διαφορους αυτοσχεδιασμούς και βλακείες και τελικά το τηλ μου δέν μπαίνει καν σε mode download ή reboot . Παταω δηλ τους συνδυασμούς των πλαινών κουμπιών και του μεσαιου και δεν γινεται τίποτα. Νεκρο. Τελικά το πήγα στην Samsung και ελπίζω να μήν καταλάβουν τίποτα μια και είναι μέσα στην εγγύηση και να μου το φτιάξουν. Οταν και άν μου το φτιάξουν μπορεί καποιος να μου πεί με ασφάλεια ποια εκδοση 2.3.6 να βάλω απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 που να πιάνει 3G και να είναι δοκιμασμένη για Ελλάδα, χωρίς να χρειαστει να εγκαθιστώ modems κλπ εκτός απο το Ελληνικό πληκτρολόγιο ? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. το
×
×
  • Create New...