Jump to content

Vrass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vrass

  1. Καλημέρα! Σημερα πήρα το 2330 με αναβάθμιση από wind. Πολύ ωραιο και βολικό φαίνεται, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό των επαφων με MS outlook. Μου λέει ότι ο συγχρονισμός δεν είναι δυνατός. Στα site της Nokia λέει ξεκάθαρα ότι αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται. Που μπορεί να είναι το πρόβλημα? Καμια ιδέα? Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένος ο συγχρονισμός από τη wind? (είναι branded το κινητό). Please help!!!:(:(
  2. Ο συγχρονισμός με MS Outlook τελικά λειτουργεί κανονικά? Το έχει δοκιμάσει κανείς απ'όσους το πήραν ή περάσαν όλοι τις επαφές μεσω SIM? Είναι όντως σε πολύ καλή τιμή και έχει και το Bluetooth, αν συγχρονίζει και απροβληματιστα το τσίμπησα κιόλας!:)
  3. Το έχει πάρει κανείς να το δοκιμάσει? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μιας και έχει κάποια επιπλέον features σε σχέση με το 2700 με ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Λέει ότι έχει πρόβλεψη για συγχρονισμό επαφών & ημερολογίου με MS Outlook. πράγμα που δεν αναφέρεται στην περίπτωση του 2700. Κανένα πρόβλημα/κόλλημα ξέρουμε αν έχει?
  4. Emoticons δεν δείχνει ούτε το δικό μου, ούτε μιας φίλης που έχει και αυτη το ίδιο. Είναι από τα πολλά πράματα που δεν μπορεί να κάνει...:down: Το μόνο που μου αρεσει πραγματικά από αυτό το κινητό είναι το παιχνίδι με το τρενάκι, αλλά δεν έχω βρει τρόπο να το μεταφέρω σε άλλο κινητό ή pc. Εχει κανείς ιδέα πως?
  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εχω το κινητό εδώ και 1+ χρόνο και εκτός από τα θεματάκια με τον αριθμό χαρακτήρων στα sms και στην ώρα που βγάζουν οι αναφορές παράδοσής τους, έχω άλλο ένα πρόβλημα που είναι και το βασικότερο για εμένα... Δεν μπορώ με κανένα τρόπο να περάσω μέσω bluetooth τις επαφές από το κινητό στο PC. Μαλλον δεν έχει δυνατότητα συγχρονισμού με outlook το συγκεκριμένο, αλλά υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Εχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα και πως? Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το είχα πάρει με αναβάθμιση από wind και κάτω από τη μπαταρία φράφει model:2630 και type: RM-298
×
×
  • Create New...