Jump to content

sotosgll

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotosgll

  1. Επειδη εχω και εγω το C2 Platinum και του εβγαλα τα ματια. Οταν λες κακης ποιοτητας οθονη;Αποχρωματισμο;
  2. Ελα να φευγει ο κινεζος και να εχουμε κατι πουλ μουρ στην παραλία!
  3. Ελα γιατι ειμαι στο τσακ να παρω καινουργιο κινεζο :)
  4. Δεν εχω ξαναπαρει κατι απο Singapore Post ουτε απο geekbuying και καλο θα ηταν να δουμε τι θα πουνε για το 30αρι απο επισημα χειλη. Οσο για το 12 μακαρι παιδια να μου φυγουν και οι αμφιβολιες για το c2 platinum και το μικρο lag που εμφανιζεται που και που στα videos :wacko:
  5. Wow! 15-30 business days for my order? The maximum number of business days stated in your website for a parcel to reach its destination is for Italy and Brazil and its 25 days. 1,5 months is way more than i was expecting I know it might come in 3 weeks (15 working days) but still... I guess i`ll have to start a dispute and its a shame since i trusted myphone.gr and chose your eshop for my Zopo. Order Number 3055758
  6. Χρονια πολλα σε ολους και ελπιζω να κερδισω γιατι ειναι αμαρτια να καταληξω σε κινεζικο και να σκασει σαν popcorn ο εγκεφαλος μου απο την ακτινοβολια :cry:
  7. Χρόνια πολλα και απο εμένα και αν την κερδισω στα μεταφορικα βαλε και κανενα 5€ παραπάνω για τα κερακια της τουρτας :)
  8. Οπως τα εβαλαν και στον φιλο μου. Tο πηρε η Wind το πηγε στα Nokia Care αυτη και του εβαλαν την γλωσσα τσαμπα χωρις να πληρωσει τα 16€ που θα εδινε αν το πηγαινε κατευθειαν στην Nokia βρε φιλαρακι.
  9. Ε κανενα Hungary παραεισαγωγη θα πηρες και εσυ απο την Wind. Το πας στο καταστημα που το πηρες και απαιτεις να του βαλουν τα ελληνικα. Σε φιλο μου στο Ηρακλειο το Nokia Service ηταν κοντα στο καταστημα και η διαδικασια εγινε σε 5 λεπτα
  10. Τωρα που διαβασα καλυτερα το πρωτο ποστ θα ηθελα λιγη "βοηθεια" με μερικες εφαρμογες :)
  11. Καλησπερα και απο εμενα. Λοιπον ειμαι συνδρομητης της Voda με 2 αριθμους στο ιδιο μητρωο και πριν 2 μερες οταν πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο μου ειπαν οτι εχει βγει η επιδοτηση. !Σημειωση η επιδοτηση βγηκε στους 9 μιση μηνες μιας και το συμβολαιο ληγει στα μεσα του Μαρτη. Ρωτησα το ποσο και μου λενε 130€ Eκανα το κλασσικο κολπο μολις πηγα σπιτι με την εξυπηρετηση πελατων και οτι θα κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια μαλλον και ως δια μαγειας ανεβηκε στα 250€ ολα καλα μεχρι εδω. Στο θεμα μας τωρα! Ερωτηση πρωτη: Τρεχει καμια προσφορα σε Wind οπως η παλια με την επιδοτηση +300€ για αιτησεις φορητοτητας;(Ειμαι κατοχος γραμμης Ιντερνετ Tellas και μου ειπαν οτι θα εχω εκπτωση 10€ καθε μηνα στους λογαριασμους αν εχω και συνδεση κινητου Wind και 20€ αν το συνδιασω με καποιο οικογενειακο και σε συνδυασμο με τους φουσκωμενους λογαριασμους απο την Voda θα φυγει ενα βαρος απο πανω,μου βαλε και τους 2 μηνες χωρις παγιο δεν θελω και τιποτα αλλο!) Ερωτηση δευτερη: Αν κανω τελικα την αιτηση φορητοτητας στην Wind στο ιδιο μητρωο με 2 διαφορετικες Sim-συνδεσεις μπορω να συνδυασω το ποσο της επιδοτησης για να παρω μια συσκευη; ΠΧ επιδοτηση 200€ για την μια συνδεση για μια συσκευη + 200€ για την συνδεση της αλλης συσκευης να παρω μια συσκευη με εκπτωση 400€ Σημειωση πριν μου πειτε παρε σε ενα καταστημα πηρα τηλεφωνο και σε 4 καταστηματα στην αθηνα γυρω γυρω απο την περιοχη μου Αγια Παρασκευη Γερακας κλπ και αλλα 3 στο Ηρακλειο Κρητης ως φοιτητης και κανενας δεν το σηκωνε οπως και στην εξυπηρετηση(?) πελατων της Wind που μετα απο 10 λεπτα αναμονης βαρεθηκα και το εκλεισα... Το να επισκεφτω ενα καταστημα αυτες τις μερες δεν ειναι επιλογη γιατι το προγραμμα μου ειναι αρκετα φορτωμενο.. Κατι που μου εφτιαξε λιγο το κεφι ηταν οτι η Wind ειναι η μονη (Μετα τα Nokia Shops) που εχει κατα αποκλειστικοτητα το Ν900 (Δεν ξερω αλλα αυτο το Μaemo μου κλεινει το ματι λαγνα!) Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...