Jump to content

gadgetakias_78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gadgetakias_78

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gadgetakias_78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε θηκούλα για το htc HD2? (Please από Ελλάδα). Επειδή είμαι από αυτούς τους κομπλεξικούς που το κινητό τους το χαίρεται ο επόμενος, μήπως γνωρίζεται αν περιλαμβάνει κάποια θήκη η συσκευασία? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Συμφωνώ απόλυτα με την γνώμη σου. Επειδή και εγώ γνωρίζω τα ρίσκα που πολλές φορές έχουν οι αγορές από το εξωτερικό ειδικά όταν πρόκειται για ebay για αυτό προτιμώ καταστήματα που έχουν φυσική υπόσταση εδώ στην Ελλάδα που μπορώ να δω το προϊόν, είτε πολύ επώνυμα στο εξωτερικό. Δεν έχω κανένα συμφέρον από την extreme-mobile ή το e-shop ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Η αναφορά μου για την extreme-mobile ήταν απλά ενδεικτική γιατί έτυχε να μείνω ευχαριστημένος με κάποια από τα προϊόντα του όπως το ίδιο θα κάνω για οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Σε ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα στα παιδιά. Να πω ότι για πολλά χρόνια ασχολούμε πολλές ώρες για να βρω προϊόντα για τα κινητά μου λόγω σχετικής αρρώστιας με το κινητό (άλλο θέμα), σε διάφορα καταστήματα eshop, ebay (προσωπικά έχω παραγγείλει πολλές φορές αλλά θεωρώ ότι είναι δεύτερης ποιότητας και πολλές φορές απέχουν από τις φωτογραφίες που έχουν), κ.α. Τελευταία έχω καταλήξει σε ένα καινούριο σχετικά μαγαζί που έχω αγοράσει πολλά πράγματα και είμαι υπέρ ευχαριστημένος για nokia και όχι μόνο. http://www.extreme-mobile.gr Αξίζει να ρίξετε μία ματιά.
×
×
  • Create New...