Jump to content

LocoRoco

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About LocoRoco

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind

LocoRoco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Siemens C25! Respect! http://www.smsdubai.mobi/files/1195-1-c25_14.jpg
  2. Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός SE St15i και έχω το εξής πρόβλημα..ενώ το κινητό μπορεί να λειτουργεί κανονικά στα πάντα,να μην έχει κολλήματα κλπ. μου κάνει το εξής παράξενο..Στα καλά καθούμενα σταματάνε να ακούγονται οι ήχοι..Δηλαδή αν το έχω δίπλα μου και δεν το πειράζω για Χ χρόνο από εκεί που ακούγονται κανονικά,όταν με καλέσει κάποιος ακούγεται μόνο η δόνηση!Επίσης αν το σηκώσω δεν με ακούει ο συνομιλητής μου αλλά δεν τον ακούω και εγώ. Ακόμη έχω παρατηρήσει πως αυτό το πρόβλημα μπορει να το παρουσιάσει όταν πχ πάω να το ξεκλειδώσω για να μπω στο menu.Ακούγεται ένας ήχος σα να σκάει ηχείο! Όταν κάνω restart δουλεύουν όλα κανονικά... :ninja: Σημείωση:Έχω κάνει Update στο ICS.Το πρόβλημα παραμένει,το είχε και στην προηγούμενη έκδοση.Οι ήχοι δεν ακούγονται καθόλου,ούτε όταν έβαλα μουσική,ούτε στις κλήσεις ούτε πουθενά!Δοκίμασα hard/soft reset,να βγάλω την κάρτα μνήμης,μέχρι και διαφορετική κάρτα SIM,το πρόβλημα παραμένει και παρουσιάζεται σε άσχετο χρονικό διάστημα,είτε με φορτισμένη μπαταρία είτε με αφόρτιστη,είτε παίζω είτε όχι... :(
  3. Alcatel - Sagem - Sharp ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! Δεν διαλέγω SE γιατί το X1 το πήρα πριν λίγο καιρό και η προηγούμενη φορά που διάλεξα SE ήταν με το T68i.Υπερευχαριστημένος :P
  4. Το είχα ερωτευτεί όσο το είχα αυτό το κινητό.. http://www.gsmarena.com/siemens_sp65-1135.php SIEMENS S65!!
  5. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου Xperia X1.Τα λεφτά ήταν λίγα και το κινητό σε άψογη κατάσταση :) Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να γράψω ελληνικά με το QWERTY??Έχω βάλει κάποια έξτρα πληκτρολόγια και μέσω της οθόνης μπορώ να γράψω ελληνικά.Το qwerty βολεύει απίστευτα όμως.Σημ: Έχει αγγλικά Win. Ευχαριστώ πολύ :-)
  6. Πως μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση?Από την LG μου είπαν να τους το πάω από εκεί και ότι δεν γίνεται από το νετ..έλεος στο 2009 είμαστε..
  7. Για τον Motorola λες φίλε μου?Δεν με έπιασες.Αυτό με τον Motorola ήταν ένα δείγμα :)
  8. Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα Κινέζικο κινητό..το κλασσικό JC 678s αλλά από τότε που έπεσα με το μηχανάκι χάλασε η οθόνη (σαν αφής) και σταμάτησε να φορτίζει.Θα ήθελα να μου πείτε όποιος ξέρει αν μπορώ να το φορτίσω με κάποιο εξωτερικό φορτιστή. http://www.getyourtech.com/catalog/PCACC-07493-001.gif κάτι τέτοιο αλλά σε κινέζικο χεχε :O O τύπος μπαταρίας είναι: Nominal Volt. 3.7V Limited Charge Volt. 4.2V Capacity 2000mAh Implement standard: GB/T 18287-2000 Product.date: 04/2009 Ευχαριστώ για όποια βοήθεια :rolleyes:
×
×
  • Create New...