Jump to content

Jimmy_Laouda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jimmy_Laouda

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Jimmy_Laouda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ειμα κατοχος του εν λογω κινητου εδω και 2 εβδομαδες (μπαινω στην τριτη) και το μονο ουσιαστικο -αλλα και σπαστικο- προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να περασω προγραμμα GPS. Εδω και 2 μερες που το παλευω δεν δουλευει με τιποτα. Ή θα μου λεει "το Bluetooth" δεν ειναι ενεργοποιημενο", ή θα μου κολλαει στο αρχικο setup που επιλεγω γλωσσα. Μου φαινεται θα το παω στην ΝΟΚΙΑ για να μου περασει τους χαρτες και το προγραμμα, και θα τους κανω κατα 40 ευρω πιο πλουσιους.
  2. Ευχαριστω πολυ φιλε stendor. Εκανα το κολπο με την ημερομηνια και μπηκε με την πρωτη το MSN. Να υποθεσω οτι την ιδια τακτικη μπορω να χρησιμοποιω για παρομοια κολληματα που μου βγαζει το ιδιο μηνυμα? Και παλι ευχαριστω.
  3. Το περασμενο Σαββατο εκανα αναβαθμιση λογισμικου (31.0.101) στο 5800. Εστρωσε σε πολλα πραγματα (ακομα και στην καταναλωση μπαταριας!!), αλλα υπαρχει ενα αλλο κολλημα. Προσπαθω να περασω το MSN Messenger στο κινητο, αλλα την ωρα που μου λεει το προγραμμα να συνεχισω την εγκατασταση απο το κινητο, ξαφνικα αυτο μου πεταει το μηνυμα "Το πιστποιητικο εχει ληξει". Ετσι ακυρωνεται η εγκατασηαση. Ξερει καποιος καμια πιθανη λυση?
  4. Καλημερα στο φορουμ. Δυστυχως τα προβληματα μου παραμενουν αλυτα, σχεδον μια εβδομαδα απο την αγορα του τηλεφωνου. Πριν μιση ωρα εκανα αναβαθμιση λογισμικου, αλλα ακομα δεν συγχρονιζεται, συν οτι (δεν ξερω αν το χα αναφερει πιο πριν) ακομα δεν μου βγαζει παροχο και ημερομηνια. Τι μπορει να συμβαινει? Τουλαχιστον υσηχασα απο τον βραχνα αν ειναι μαϊμου ή οχι, αλλιως δεν θα εκανε αναβαθμιση.
  5. Επειδη κι εμενα με απασχολει το θεμα των γρατζουνιων στο κινητο μου (αν κι εχει ηδη μιας και ειναι μεταχειρισμενο), εψαξα και βρηκα 2 ειδη μεμβρανης. Η μια ειναι απλα για προστασια και η αλλη εχει μια επιστρωση τετοια που μετατρεπει την οθονη σε καθρεφτη. Αν δεν κανω κατι κακο που να θεωρειται εμμεση διαφημηση, τις βρηκα στο e-shop.gr και κοστιζουν 4 ευρω η απλη και 5 η "καθρεφτιζέ". Αυριο κιολας θα παω να παρω αυτη με τα 5. Κατι αλλο που θελω να ρωτησω. Στα προβληματα συγχρονισμου που αντιμετωπιζω, μηπως φταιει το οτι στον υπολογιστη εχω τα Vista? Γιατι πηγα σε εναν επισημο αντιπροσωπο της ΝΟΚΙΑ, και μολις ειπα οτι εχω Vista του φανηκε απολυτα λογικο το κολλημα.
  6. Να πω κατι κουφο βρε παιδια? Δεν μπορει να συγχρονισει επαφες και εικονες, αλλα το MSN το δεχτηκε κανονικοτατα. Τι μπορει να συμβαινει?
  7. Επειδη μπηκαν ψυλοι στα αυτια μου, κι επειδη εχω κουσει πολλα για μαϊμου ΝΟΚΙΑ, βρηκα μια σελιδα και εδωσα τον ΙΜΕΙ. Αν επιτρεπεται κι αν δεν ειμαι εναντια στους κανονες του δορουμ, εδω σας εχω τα αποτελεσματα. Θελω καποιος να μου πει τι σημαινει αυτο το IMEI Validity Assessment, και γραφει διπλα Very likely. Type Allocation Holder Nokia Mobile Equipment Type Nokia 5800 XpressMusic GSM Implementation Phase 2/2+ IMEI Validity Assessment Παντως επιλογη για φορματ της καρτας δεν υπαρχει. >|< Very likely Information on range assignment Est. Date of Range Issuance Around Q1 2009 Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT) Primary Market Europe Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive Information on number format Full IMEI Presentation 353205-03-969889-7 Reporting Body Identifier 35 Type Allocation Code 35320503 Serial Number 969889 Check Digit 7
  8. Δεν λεω εχει πολυ πραγμα, αλλα δεν βρηκα απαντηση στο γιατι δεν μπορει να συγχρονιστει με τον υπολογιστη...
  9. Καλησπερα σας παιδια. Ειμαι νεος στο φορουμ και ακομα ψιλοψαχνομαι, οποτε συγχωρεστε με αν γραφω σε λαθος τοπικ. Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος -μεταχειρισμενου- ΝΟΚΙΑ 5800 απο το μεσημερι, και μπορω να πω οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο με πολλες δυνατοτητες, αρκει να ξερεις να δουλεψεις κινητο με Symbian. Εδω ακριβως ειναι το προβλημα μου. Ειναι το πρωτο Symbian κινητο που παιρνω (και το δευτερο ΝΟΚΙΑ, μετα το 3310!!!) και δεν ξερω που παν τα 4. Αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο, μιας και ολο το απογευμα παλευα να το συγχρονισω με τον υπολογιστη. Το cd δυστυχως δεν υπηρχε στο κουτι, κι ετσι κατεβασα το προγραμμα απο το site. Ωστοσο με κανενα απο τα δυο δεν εκανα την δουλεια μου, κι εχει μεινει ο καταλογος στο pc. Μου βγαζει συνεχεια μηνυματα οτι η εκδοση του προγραμματος του υπολογιστη δεν καλυπτει το κινητο και πρεπει να κανω αναβαθμιση, και συνεχεια κολλαει, ή οτι μπορει να χρειαστει να πατησω κατι απο το κινητο (καποιον κωδικο ισως) και το κινητο δεν μου εμφανιζει καν κατι τετοιο. Θελω τα φωτα σας παιδια γιατι μου χει σπασει τα νευρα ολο αυτο το θεμα. Ελπιζω σε γρηγορη απαντηση σας.
×
×
  • Create New...