Jump to content

HondaVtec

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HondaVtec

  1. Kαι εγω κατοχος του deep black και δεν μου εχει ερθει ακομα η κκ. Εσεις που την εχετε βαλει τι γνωμη εχετε? Αξιζει η αναβαθμιση ?
  2. Παιδια,εχω βαλει την Revolution HD 2.0.2,πολυ καλη δε λεω... αλλα τα 3 χρονια πειρας μου εμαθαν οτι σαν την stock rom δεν εχει καλυτερη,θελω να το ξανακανω μανισιο. Φλασαροντας την μανισια rom μεσω RUU χανετε αυτοματα και το clockworkmod recovery?
  3. Καλημερα και χρονια πολλα!!!Ρε παιδια ξερεΐ κανεις πως να ανεβασω τo system volume? EDIT: Το βρηκα.. απλα κατεβαζεις απο μαρκετ το volume manager και το κανεις απο κει!
  4. Δυστυχως δε με προλαβες ηδη την παρηγγειλα,δεν πειραζει, σε ευχαριστω παντος με γλυτωσες απο ψαξιμο για το προβλημα.!
  5. http://xdafil.es/index.php?path=DesireHD/RUU/ και διαλεγεις την RUU_Ace_HTC_WWE_1.72.405.3_R_Radio_12.28e.60.140f_26.04.02.17_M2_release_161342_signed.exe για φλασαρισμα απο RUU ή την απο κατω ακριβως που ειναι .zip για φλασαρισμα μεσω καρτας/recovery. EDIT: Δεν ειναι αυτη με την οποια το αγορασες,ειναι αυτη ΜΑΖΙ με το νεο update.(πραγμα που σημαινει οτι δε θα μπορεις να κανεις root μετα).Αν θες την rom με αυτη που το αγορασες κατεβασε την 1.32
  6. Εγω παρηγγειλα αυτην http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31648&cs_cookies* με αντικαταβολη και εχει και προστατευτικο οθονης. Οταν την παραλαβω θα σας πω αν αξιζει..
  7. Επισης και εγω εβαλα την Revolution HD 2.0.0 που ειναι βασιζμενη στο νεο update,και οντως η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη. Μονο θετικα ως τωρα..
  8. Καλησπερα, ως επισημος πλεον χρηστης DHD,μηπως γνωριζετε εαν το HD2 παρει official Windows Phone 7??
  9. Και εγω περιφανος κατοχος,και επισης προβλημα με το gps,δεν εχω καποιο προγραμμα πλοηγησης,χρησιμοποιησα το navigation της google,αλλα...παπαλα...δεν ανοιγει κολλαει εκει που λεει,"waiting for navigation availiability". Μετα μπαινω μεσω car mode, αλλα μου ζηταει να πληρωσω για ξα εχω navigation στο premium,και στο απλο απλα μου λεει "not supported"και κε πεταει απο το προγραμμα.Ξερετε που μπορω να κατεβασω κανενα καλο προγραμμα? Στο HD2 μου ειχα igo 8 και ειμουνπολυ ευχαριστημενος.Αλλα για android δε ξερω ποιο ακριβως να κατεβασω! Help!!!!
  10. Σιγα να μην αλλαζα το DHD μου για αυτο το κινητακι της γιαγιας μου... παλιομοδιτικο τελειως...
  11. παιδα καλησπερα, εκανα ροοτ προχθες και εβαλα 2 ρομ ολο κ ολο κ πλεον δε μου βρισκει την sdcard!!! ολο λεει οτι μπορει να αφαιρεθει με ασφαλεια και δε μοπορω να την κανω mount.μπορει κανεις να βοηθησει??? κατι εχω βρει,αλλα οταν μπαινω στο adb shell για να γραψω αυτο που βρηκα στο fastboot,δε μου βρισκει την συσκευη ενω οταν ειναι ανοιχτο το κινητο την βρισκει μια χαρα. οταν ειμαι σε fastboot,ενω λεει fastboot usb στο κινητο,στο adb δεν το βρισκει κ δε μπορω να κανω αυτο θελω!!! βοηθειααα!!!!
  12. Οχι αδερφε,στα sms γινετε αυτο.Θα δοκιμασω με κεφαλαια μηπως και εχει διαφορα,και θα ενημερωσω.
  13. Καλησπερα, εχω μανιλα 2012 και εγκατεστημενο το ελληνικο πληκτρολογιο του tsipistri αλλα ο παραληπτης βλεπει μονο ερωτιματικα --> ? οταν γραφω ελληνικα ξερει κανεις κατι?? η μηπως μπορει να γινει κατι?
  14. ουπς! συγνωμη δεν το προσεξα λογω του οτι ηταν απλα ενα link. :)
  15. Βγηκε επισης στους xda SSPL(SoftSPL) με το οποιο βαζεις οποια cooked ROM θες χωρις να εχεις προβλημα να χασεις την εγγυηση. Προσωπικα εβαλα την Touch-IT του itje και ειναι σουπερ! Πολυ γρηγορη κ πολυ πρακτικη με το νεο manila 2.5.1922 που εχει προστεθει κ documents tab. Υ.Γ.:Καλυτερα να μην το προσπαθησει καποιος ο οποιος δεν το εχει ξανακανει στο παρελθον ή τουλαχιστον αν δεν γνωριζει τα βασικα περι SPL. Καλες γιορτες!
  16. Παιδια καλημερα και καλες γιορτες, εχω εγκαταστησει το πληκτρολογιο του tsipistri αλλα εχω ενα προβλημα,οποτε γραφω Ελληνικα μετα την δευτερη σειρα που θα γραψω χωρις λογο εμφανιζονται μεγαλα κενα αναμεσα στις λεξεις ή "καβαλαει" το ενα γραμμα το αλλο κ διαφορα αλλα περιεργα φαινομενα.Ξερει μηπως κανεις γιατι συμβαινει αυτο??
  17. Καλησπερα, Και μιας και ελεγα να αγορασω καινουργια συσκευη κ ρωτουσα για το F1 και το HD2 μου πεφτει εχθες απο τα χερια το Diamond και η οθονη γινετε κομματακια!! Εναμιση χρονων κινητο κ μου ζητανε απο την HTC 150ευρω για να την αλλαξουν!!Τελικα ρε παιδια ειναι αξιοπιστο το F1?? Απο ποιοτητα κατασκευης πως παει??Πολλα τα λεφτα για το HD2 ασε που ειναι κ τεραστιο!Ειστε ρε παιδια ευχαριστημενοι απο το Acer??Υπαρχει περιπτωση να ερθει στην Ελλαδα?
  18. Οι μοναδικοι λογοι για τους οποιους ηθελω να αγορασω το Leo ειναι φυσικα ο snapdragon και το manila 2.5 .. αν και το manila 2.5 ηδη το δουλευω στο Diamond...αλλα αλλο η οθονη του διαμαντιου και αλλο του leo ;) Οι μοναδικοι λογοι που με αποθουν στο να αγορασω το Leo ειναι η τεραστια τιμη του(ημαρτον με τοσα λεφτα παιρνω τετραπυρηνο PC!!!)και το τεραστιο μεγεθος του :( Οι μοναδικοι λογοι που με κανουν να αγορασω το F1 ειναι το πραγματικα τελειο design του,ο Snapdragon και η οχι τοσο τεραστια οθονη του,και φυσικα η τελεια τιμη του(μην ξεχνατε αλλοι (το 90% των ελληνων) δινουν τα ιδια λεφτα να παρουν ενα απλο nokia)! Ο μοναδικος λογος που με κανει να μην αγορασω το F1 ειναι οτι δεν θα εχει σιγουρα την ανεπισημη υποστηριξη που εχουν τα HTC.Αλλα ποτε δεν ξερεις... ηδη υπαρχει ενα thread στους xda που προσπαθουν να κανουν rom με WM6.5.1 για το F1. ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=578255 ) Η τελικη μου αποφαση μαλλον θα ειναι το F1 κυριως λογω design και τιμης. Οσο για το rom development ή το manila 2.5 θα κανω αρκετα requests σε διαφορα thread στο xda μηπως και καποιος μπορει να κανει ενα cab με manila 2.5. Αντε λοιπον απο βδομαδα το παραγελνω! Απο οσα διαβασα μαλλον καλυτερα ειναι απο clove ετσι?
  19. Παιδες καλησπερα!! Ειμαι νεο μελος στο forum,εχω ενα Diamond το οποιο κ βεβαιως του εχω αλλαξει τα φωτα! :D Θελω να παρω κατι καλυτερο κ ... μεγαλυτερο!Ειμουν πολυ κοντα στο να παραγγειλω το HD2 αλλα ..πολυ ακριβο ρε παιδια!Εντελως κατα λαθος σε ενα site ειδα το F1.. κ επαθα πλακα! 2 ερωτησουλες θελω μονο να κανω αν επιτρεπετε.. 1)Ισχυει αυτο που κανουμε στα HTC το πατσαρισμα του bootloader (Hard-Spl) για να παιρνει cooked rom πανω του??Επειδη θα ηθελα πολυ να βαλω manila 2.5 κ επειδη δεν υπαρχει σε .cab μορφη (ετσι νομιζω τουλαχιστον) πρεπει λογικα να παει μαζι με rom. 2)Σε ολους εσας που το εχετε κ ηδη το δουλευετε λιγο καιρο ποια ειναι η κατασταλαγμενη εντυπωση σας?Αξιζει να το παρει κανεις αντι του HD2 ?? Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...