Jump to content

mariosvoul

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariosvoul

  1. Ναι μου επιτρεπει. Μονο οταν εχω και τα δυο ανοικτα, δινει προτεραιοτητα στον mobile network. Δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο.
  2. Εχει παρει IP απο το router. Παρολα αυτα στο services status στο BIS μου λεει Mobile Network, αντι για ονομα του router.
  3. Συνδεθηκα στο wifi του σπιτιου μου και παρολα αυτα στο services status - Blackberry internet service μου γραφει Mobile network. Πως μπορω να το ρυθμισω αυτο;
  4. Καλησπερα. Αρχικα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας. Θα ηθελα να ρωτησω και εγω μερικα πραγματα. 1) Χρησιμοποιω την υπηρεσια BIS μονο για τα email μου. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποια παραπανω χρεωση απο αυτη των 100mb που εχω απο την cosmote; 2) Πιστευετε οτι θα ηταν σκοπιμο να απενεργοποιησω στη cosmote την υπηρεσια wap για να αποφυγω παραπανω χρεωσεις; 3) Οταν δε θελω να χρησιμοποιω τα mb του BIS και να χρησιμοποιω το wifi, μπορω να κλεινω τη κεραια 3g και να εχω μονο τη 2g; Με αυτο το τροπο θα κατευαζω δεδομενα μονο απο το wifi και οχι απο τη συνδεση μου; Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να γινεται αυτο; Ευχαριστω πολυ.
  5. Καλησπερα σε ολους στο φορουμ. Μου προκειπτει ενα προβλημα με το iphone 3gs που χρησιμοποιω. Οταν βρεθω σε περιοχη που δεν εχει σημα, κρασαρει και θελει soft reset. Η συσκευη ειναι με ios 5.0 εχει γινει tethered jailbroke. Ευχαριστω πολυ.
  6. Καλησπερα σε ολους στο φορουμ. Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι δεν μπορεσα να λυσω καποια προβληματα που προεκυψαν κατα τη διαδικασια ξεκληδωματος ενος iphone 2g, με 3.1.3. Χθες με παρακαλεσε ενας φιλος αν μπορω να τον βοηθησω να το ξεκληδωσουμε. Το τηλεφωνο ειναι απο Αμερικη με αμερικανικη καρτα sim AT&T, η οποια δεν υπαρχει πια. Δυστυχως ο φιλος προσπαθησε να του κανει αναβαθμηση στο λογισμικο και το τηλεφωνο κληδωσε ξανα. Τωρα ζητα μια καρτα που να υποστηριζεται και επιτρεπει μονο κλησεις sos. Προσπαθησα να κανω τη διαδικασια του jailbroke, αλλα οταν συνδεεται με τα itunes δε μου δινει την επιλογη του restore παρα μονο μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα με του τηλεφωνου, οτι χρειαζεται δηλαδη να εισαχθει μια καρτα sim που να υποστηριζεται. Παρακαλω πολυ οποιαδιποτε ιδεα δεκτη...:worry:
  7. Το τροφοδοτικο το αγορασα μαζι με τη μητρικη, οποτε δεν ειναι αυτο. Για ασυμβατοτητα, δε νομιζω, αφου ο επεξεργαστης ειναι socket 775 και τετοιον υποστηριζει η καρτα. Τα καλωδια τα εχω ελεγξει απειρες φορες. Εχω αγανακτησει, δε μου πηγαινει στο μυαλο το τι μπορει να φταιει.
  8. Η μητρικη ειναι η: ASROCK G31M-GS R2.0 και καρτα γραφικων ειναι η: NVIDIA G-Force 7600GS. Και που την εβγαλα και εβαλα το καλωδιο στη καρτα της μητρικης, παλι δεν επαιρνε η οθονη σημα.
  9. Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβληματακι, οποιος γνωριζει ας με βοηθησει, Αλλαξα τη μητρικη στο pc μου και δε παιρνει σημα η οθονη. Λετε να φταιει η καρτα γραφικων? Ειχα δυο απο αυτες και εβαλα την αλλη και μου εκανε παλι τα ιδια. Καμια ιδεα?
  10. Γεια σας παιδια. Εχω ψαξει παρα πολυ και δε μπορω να βρω ενα προγραμμα, για να διαβαζει το bold μου αρχεια pdf. Μηπως εχει βρει κανενας τιποτα?
  11. Ρε παιδια, για να κατευασουμε το iskoot, τι εκδοση επιλεγουμε? Την 400, 420 ή 421?
  12. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.
  13. Γεια σας παιδια, εχω ενα προβληματακι. Αγορασα το bold 9000 και δεν εχει καθολου το ''Maps''. Ειναι η εκδοση 4.6.0.216 Οταν παω να το κατευασω απο τη σελιδα της blackberry μου κανει τη συνδεση με τη συσκευη αλλα λεει οτι υπαρχει σφαλμα στη σελιδα. Οταν παω να το κανω μεσω του pc με το application loader, αφου εχω κατευασει το αρχειο απο τη σελιδα, το κανει εγκατασταση αλλα μου λεει στη συσκευη οτι δεν μπορει να βρεθει ενα αρχειο. Η συσκευη ενος φιλου μου, αγορασμενη μερικου μηνες νωριτερα απο εμενα εχει το Maps και λειτουργει κανονικοτατα. Μια βοηθεια σας παρακαλω?
×
×
  • Create New...