Jump to content

kotsosre7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotsosre7

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kotsosre7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τρομερά έξυπνος ο τρόπος του διαγωνισμού με τα νούμερα των σχολίων. Ας το πάρει ο καλύτερος.
  2. Χαιρετώ. Έχω πρόβλημα στο δίκτυο όταν συνδέονται κινητά στο ίδιο δίκτυο κολλάει,ανεβάζει ping σαν κάτι να το εμποδίζει. Τι μπορεί μα φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Φλασαρετε και βάλτε Omega rom. Το πιο αξιόλογο πράγμα στο s4.
  4. Έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο μου. Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω κεφαλαία με πεζά γράμματα; Γράφω μικρά με το Qwerty,μου τα κάνει κεφαλαία,με το Samsung keyboard μόνο με κεφαλαία μπορώ να γράψω. Είναι πάντα πατημένο,στο πληκτρολόγιο Samsung. (Κίτρινο τετράγωνο) Μπορώ να αλλάξω αυτό; Επίσης, τι είναι αυτό με το κόκκινο που έχω βάλει;Αυτό το πλήκτρο δεν έχει καμία χρησιμότητα.Το πατάω και δεν κάνει τίποτα. Είναι bug;Έχω περάσει το OMEGA στο S4,παρεμπιπτόντως. Ένα άλλο ερώτημα είναι ... μπορώ να αλλάξω στο Samsung πληκτρολόγιο να διορθώνει μόνο του,όταν γράφω μια λέξη, όπως κάνει το πληκτρολόγιο QWERTY; Σας ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα μετά από χρόνια. Έπειτα από 2 Iphone (3gs και 4s) έκανα (εχθές) την αλλαγή σε android με το S4. Έχω βάλει custom rom και CWM και τώρα θέλω να rootάρω το OMEGA. Η version μου όμως,είναι I9505XXUBMGA και όχι I9505XXUBMH1 που δίνει ο developer. Γράφει στις 18 του Ιουλίου : Το link όμως,είναι για premium accounts. Λογικά αυτό πρέπει να είναι για το λογισμικό μου. Μια ερώτηση έξτρα. Τι είναι το κίτρινο τρίγωνο για την εγγύηση,που διαβάζω τις τελευταίες ώρες; Πως μπορώ να το ενεργοποιήσω;
  6. Όποιος ξέρει να απαντήσει σε αυτό. Εχθές του έβαλα κι εγώ το λογισμικό Android που στην ουσία δεν είναι λογισμικό,είναι θέμα!ΠΡΟΣΟΧΗ Αξίζει να του βάλετε το συγκεκριμένο Firmware αλλά δεν αξίζει για κανένα λόγο το Android "Theme". Θέλω να του περάσω το γνήσιο λογισμικό Android αν γίνεται,αλλιώς των Symbian.
  7. Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε με κάποιο τρόπο να του βάλουμε και λογισμικό Symbian; Αν ναι,με ποιο τρόπο.(Το symbian κάνει παπάδες) Γίνεται να του αλλάξουμε τις γραμματοσειρές και να βάλουμε δικές μας;Ξέρει κανείς τον τρόπο; Υπάρχει πρόγραμμα με το οποίο να βάζεις τη camera του κινητού ως Webcam για να επικοινωνείς με κάποιο άτομο από μακρυά;
  8. Το μαύρο-πορτοκαλί είναι το καλύτερο χρώμα που έχω δει γι' αυτό το κινητό αλλά δεν νομίζω να κυκλοφορεί στην Ελλάδα.Δεν το έχω δει ποτέ και το έχω ψάξει.
  9. Τα σβήνεις και τα ξανακατεβάζεις full.Δεν πρόκειται να βρεις αυτούς τους κωδικούς.Έτσι κι αλλιώς Free είναι.
  10. Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου φίλε μου.Παίρνει μόνο ( .jar ) παιχνίδια και μπορείς να τα κατεβάσεις από το διαδίκτυο. Αν είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου να ρωτήσεις γράψε το κατανοητά.
  11. Λοιπόν...εχθές πήρα το Samsung S5620 Monte και έχω αρχίσει είδη να το ψάχνω αλλά έχω κάμποσες ερωτήσεις. * Τι αρχεία (software) υποστηρίζει το κινητό;π.χ sis-sisx υποστηρίζει;Τα jar τα υποστηρίζει γιατί τα δοκίμασα. * Τι λογισμικό έχει;Android;Smartphone και αν ναι τι Symbian;S60-5ης γενιάς; * Το SAR τι ακριβώς είναι που έχει.Διάβασα στην αρχική σελίδα αλλά δεν κατάλαβα.Το SAR μειώνει την ακτινοβολία του κινητού; * Μπορώ να βάλω θέμα σε αυτό το κινητό; * Μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά; Αυτό που με χάλασε είναι ότι υποστηρίζει μόνο jar!Έχει κάτι προγράμματα .sis που είναι απίστευτα! Σε ένα αξιόπιστο Site δεν βρίσκω θέματα οπότε ίσως δεν έχει. Ας μου απαντήσει κάποιος για τη γραμματοσειρά! Άλλες 3 ερωτήσεις! 1. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο κλειδώνει μόνο του;Μπορώ να το αλλάξω;Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω. 2. Πώς βρίσκω το GPS του,γιατί είμαι άσχετος με αυτά....!!! Πάω Μενού-Ρυθμίσεις-Ρυθμίσεις τηλεφώνου-Ρυθμίσεις GPS-Θέση GPS-Κατάσταση δορυφόρων (Εκεί είναι το τέλος και δεν έχει καμία επιλογή.Στο τέλος γράφει "Αριθμός δορυφόρων 0" 3. Όταν σε καλεί κάποιος και πας στις κλήσεις σου βγάζει τη δυνατότητα "Προσθήκη στη λίστα απόρριψης".Από ότι κατάλαβα δεν θα μπορεί να σε καλεί αυτός μετά.Ξέρουμε που μπορεί να βρίσκετε αυτή η λίστα; Απαντήστε μου σας παρακαλώ. Ευχαριστώ,εκ των προτέρων,για το χρόνο σας.
  12. Κάποιος που να έχει απαντήσεις στα παραπάνω;
  13. Αυτό που με χάλασε είναι ότι υποστηρίζει μόνο jar!Έχει κάτι προγράμματα .sis που είναι απίστευτα! Σε ένα αξιόπιστο Site δεν βρίσκω θέματα οπότε ίσως δεν έχει. Ας μου απαντήσει κάποιος για τη γραμματοσειρά! Άλλες 3 ερωτήσεις! Όταν με παίρνουν τηλέφωνο κλειδώνει μόνο του;Μπορώ να το αλλάξω;Έχω ψάξει τις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω. Πώς βρίσκω το GPS του,γιατί είμαι άσχετος με αυτά....!!! Πάω Μενού-Ρυθμίσεις-Ρυθμίσεις τηλεφώνου-Ρυθμίσεις GPS-Θέση GPS-Κατάσταση δορυφόρων (Εκεί είναι το τέλος και δεν έχει καμία επιλογή.Στο τέλος γράφει "Αριθμός δορυφόρων 0" Όταν σε καλεί κάποιος και πας στις κλήσεις σου βγάζει τη δυνατότητα "Προσθήκη στη λίστα απόρριψης".Από ότι κατάλαβα δεν θα μπορεί να σε καλεί αυτός μετά.Ξέρουμε που μπορεί να βρίσκετε αυτή η λίστα;
  14. Λοιπόν...εχθές πήρα το Samsung S5620 Monte και έχω αρχίσει είδη να το ψάχνω αλλά έχω κάμποσες ερωτήσεις. Τι αρχεία (software) υποστηρίζει το κινητό;π.χ sis-sisx υποστηρίζει;Τα jar τα υποστηρίζει γιατί τα δοκίμασα. Τι λογισμικό έχει;Android;Smartphone και αν ναι τι Symbian;S60-5ης γενιάς; Το SAR τι ακριβώς είναι που έχει.Διάβασα στην αρχική σελίδα αλλά δεν κατάλαβα.Το SAR μειώνει την ακτινοβολία του κινητού; Μπορώ να βάλω θέμα σε αυτό το κινητό; Μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά; ****Ίσως μου δημιουργηθούν μερικές απορίες ακόμα κατά το ψάξιμό μου.Ίσως σας κουράσω λίγο ακόμα. Απαντήστε μου σας παρακαλώ. Ευχαριστώ,εκ των προτέρων,για το χρόνο σας. :)
×
×
  • Create New...