Jump to content

apollon_9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apollon_9

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

apollon_9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα βγάλω, λοιπόν, την μπαταρία και θα το αφήσω ως διακοσμητικό στο γραφείο. Υ.Γ: Αφού έχει μεγάλη ακτινοβολία - και φυσικά δεν το πουλάω! Δεν θα θέσω ούτε τη δική μου υγεία, ούτε κάποιου άλλου απληροφόρητου σε κίνδυνο για 100 ευρώ... Χμμ... τώρα που βλέπω την απάντηση και άλλου με μαϊμού κινητό, μάλλον έχει πέσει στην αγορά μεγάλη παρτίδα κινέζικων απομιμήσεων. Πριν από λίγο έμαθα και για μαγαζί στο Μαρούσι που τα πουλάει ως γνήσια σε ανίδεους για 400 ευρώ το κομμάτι!
  2. Να φανταστώ πως ούτε την αναβάθμιση του Ν81 δεν επιδέχεται... Έχω διαβάσει τα ποστ σου στις προηγούμενες 127 σελίδες και για να το λες εσύ, σίγουρα έτσι είναι! Αν θελήσω να το πουλήσω πιάνει κάτι; Μήπως έχεις υπόψιν σου κάποιο διαδικτυακό site, που ασχολείται με αγοροπωλησίες κινητών, να μου προτείνεις;
  3. Είμαι νέος χρήστης του myphone και καλώς σας βρήκα! Πριν από μερικές μέρες αγόρασα ένα N96 στο κουτί του από κάποιον που με έπεισε στο δρόμο για €100... Όταν το ενεργοποίησα αντιλήφθηκα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ψάχνοντας τους κωδικούς - το διαπίστωσα διαβάζοντας αυτό το φόρουμ (είναι το 313 που υπάγεται στο Ν81). Αυτό που αγόρασα τελικά είναι κινέζικο. Κατάφερα τυχαία να βρω και τον κωδικό επαναφοράς του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είναι το 1122. Φυσικά δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο λειτουργίας του... Υπάρχει τρόπος να το αξιοποιήσω ή να δουλέψει με το γνήσιο λογισμικό; Για παράδειγμα να μην κολλάει η κάμερα στα 5''; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...