Jump to content

andacer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About andacer

  • Ημ. Γέννησης 06/11/1965

andacer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλορίζικο σε όλους το Ν80.Μέσα στο μενού υπάρχει βρε παιδιά το (Επεξεργασία βίντεο);Τη σκηνοθεσία τη βλέπω την επεξεργασία οχι.Αν δεν ειναι κόπος ας μου πει κάποιος.Καλές εντυπώσεις και πολλή όμορφη συσκευή σε σχέση με το 6630 που ειχα.
  2. Καλημερα.Φιλε COCOMAT κοιταξε αν στην καρτα σου εχει φτιαξει φακελο με το ονομα buckup.Κοιταξε και στον φακελο αλλα της καρτας.Εκει βαζει τις επαφες οταν τις κανουμε αντιγραφη απο τηλεφωνο σε καρτα μνημης.
  3. Εχω την 1.04.Αν παιζει κατι αλλο φυσικα και θελω την βοηθεια σου. and65@pathfinder.gr
  4. Και εμενα το ιδιο κανει απο καινουργιο (δηλ πριν χωσο ολα αυτα μεσα).Ελα ποτε θα αναβαθμιστουμε γ... τη γκατεμια μας???Κανα νεο???
  5. Δοκιμασε αν θελεις το sCrypto v.1.0.Δουλευει μια χαρα στο 6630 και πιστευω και σε αλλες συσκευες και κρυπτογραφει τα παντα.Εκτος απο mp3.
  6. Δεν θελει να δουλεψει με την πενα.Δεν ξερω μονο κατα την διαρκεια της κλησεις τι θα κανει.Θα το δοκιμασω και τα λεμε.Ευχαριστω παντως.
  7. Δοκιμασε να βαλεις σαν ειδικο πληκτρο το #.Σε μενα (6630) μονο με αυτο δουλευει.Φυσικα μετα δημιουργειται αλλο προβλημα (γ..... την γκατεμια μας) με της εναλαγες του προφιλ (αθορυβο/γενικο) αφου παιζει το ιδιο πληκτρο αυτη την λειτουργεια. Πιστευω να σε βοηθησα και να δουλεψει.
×
×
  • Create New...