Jump to content

foinix1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by foinix1

  1. Α.... και κάτι άλλο: ξέρει κανείς ποιο από όλα τα usb tv tuner κυκλοφορούν είναι το καλύτερο για να βλέπω tv στο tab s μου?
  2. Το έχω από τον Αύγουστο 2014. Πολύ καλό. Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να διαβάσει φλασάκι με κάποιον τρόπο.
  3. Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ από τον Αύγουστο που το αγόρασα και ψάχνω. Κι εγώ την ίδια απάντηση πήρα από την Samsung. Ξέρει κανείς κάτι άλλο?
  4. Πολύ χρήσιμα όλα. Ευχαριστώ. Το kingston το έχω ήδη. Τώρα σκέφτομαι και για μια sd card..... Όσο για τους σκληρούς μου δίσκους είναι 2,5 αλλά δεν διαβάζονται χωρίς hub με ρεύμα. Ακόμα και στο laptop που έχω συνδεδεμένο hub αλλά χωρίς ρεύμα, ο σκληρός δεν διαβάζεται επειδή επάνω έχω και το usb του ποντικιού. Τι να πω....
  5. :lost::lost:Πως το κατάλαβες ότι είναι επίσημη? Εμένα εδώ και καιρό μου ήρθε μήνυμα για ενημέρωση λογισμικού σε loli 5.0 και λέει ότι θα χρειαστεί ακόμα 950 mb αλλά φοβήθηκα να κάνω την εγκατάσταση. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατ'αρχήν δεν ξέρω τι είναι το 2.5 και το 3.5. 2ον. Οι ταινίες μου είναι περασμένες μέσα σε 2 σκληρούς 500gb και όταν θέλω να δω κάποιες τις μεταφέρω στο tablet. Δεν έχω ιδιαίτερα πάρε δώσε με το pc. Ακόμα και όταν κατεβάζω ταινίες το κάνω με κάποιο παλιό netbook ή με το tablet. Τις περνάω όμως στον σκληρό γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος. Γι' αυτό χρειάζομαι άμεση πρόσβαση από το tablet στον σκληρό. 3ον. Τις ταινίες τις βλέπω όταν είμαι κάπου χωρίς Internet.
  6. Τι ωραία που τα λες... μακάρι να καταλάβαινα... όλες οι λέξεις άγνωστες εκτός από άρθρα, προθέσεις και συνδέσμους... τι να πω... έχω πολύ διάβασμα να κάνω για λύσω απορίες... ευχαριστώ παρ' όλα αυτά για το ενδιαφέρον και το χρόνο σου
  7. :up::up::up:Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Τελικά κατέβασα το es εξερεύνηση και αγόρασα hub usb 4 ports με τροφοδοτικό. Έτσι δίνω το ρεύμα που χρειάζεται ο σκληρός, οπότε και το tablet μπορεί να τον διαβάσει.
  8. Δεν σας ενημέρωσα... έχω νόμπελ ασχετοσύνης!!!!!! Σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου αλλά.... λέγοντας "ες εξερεύνηση" εννοείς μήπως το es file explorer ή κάποιο άλλο? Στο playstore ψάχνω... Και να το ενεργοποιήσω στις ρυθμίσεις... λίγο πιο λιανά....?????
  9. Έχω ένα Samsung galaxy tab s 10,5. Συνδέω 500άρι εξωτερικό σκληρό (toshiba, wd κλπ) δίσκο αλλά δεν τον διαβάζει. Μέχρι πόσα Gb σκληρό μπορεί να διαβάσει? Ευχαριστώ
  10. Καλησπερα!! Κι εγώ μόλις αγόρασα το 4800, αφού δοκίμασα δύο άλλες μάρκες. Δεν ξέρω αν δεν το έψαξα σωστά, αλλά παρουσιάζει ελλείψεις συγκριτικά... Πάντως, προσωπικά δε με καλύπτει για διαδρομές στα βουνά (με άλογο ή γουρούνα) και στη θάλασσα. Μάλλον πάει προς πώληση. Είναι μόλις 2 εβδομάδων... Π.χ. όταν βγαίνω σε χωματόδρομο-χωραφόδρομο, χάνεται τελείως και δεν μπορεί καν να αποθηκεύσει το σημείο. Επίσης, αν προσπεράσεις το σημείο προορισμού (π.χ. επειδή υπάρχει νησίδα ή δεν μπόρεσες να σταματήσεις), πρέπει να το ξαναδηλώσεις. Μέσα στο εγχειρίδιο γράφει για κάποιο Patrol. Τι είναι αυτό? Μήπως βοηθάει σε κάτι?
×
×
  • Create New...