Jump to content

gilera_46

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gilera_46

  • Ημ. Γέννησης 19/05/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gilera_46's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκει γυρο στα 5-6 νομιζω δεν ειμαι σιγουρος
  2. Επειδη εγω δεν το πηρα καινουριο δεν ξερω τι γινεται με τους κοφτες. Το ειχα παρει με 1000 χλμ δηλαδη σχεδον καινουριο.Αυτο που ξερω ομως να σου πω ειναι οτι το μηχανακι τα αξιζει τα λεφτα του,για μενα ειναι το πιο καλο 50cc που μπορεις να παρεις ειναι το πιο ομορφο εχει πολυ καλες επιδοσεις και ειναι αξιοπιστο.Εγω εχω πιασει μεχρι 90 που ειναι πολλα για 50cc μηχανακι και η εξατμιση εχει διαφορα απ'οτι μου ειπε ενα παιδι απο το forum τωρα για μαρκα δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια.Δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη γι΄αυτο ειναι τα forum για να συζηταμε.Κι εγω ας πουμε οταν ειχα γραφτει ειχα ρωτησει τα παντα για το gilera να ναι καλα ο jιmarass που μου τα ειπε ολα
  3. Γεια σας εγω παω 3η λυκειου και επιδη δεν διαβαζω αρκετα σκεφτομαι αν δεν περασω εκει που θελω να παω στα ΙΕΚ DELTA. Ηθελα να ρωτισω αν υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργισει ενα τμημα για παραδειγμα εγω θελω να παω μηχανικος αυτοκιτητων μηπως δεν υπαρχουν πολλα παιδια και δεν λειτουργισει αυτη η ειδικοτητα???
  4. Καταλαβαινεις διαφορα με τη χοανη η μονο ηχο αλλαζει ??
  5. A ναι και τι μαρκα ηταν για να ξερω.Εγω αυτα που ειχα παρει ηταν ενα μικρο κουτακι και ειχε απ εξω μια lamborghini Gallardo σου το λεω ετσι μηπως καταλαβεις ποιες ειχα παρει, μαρκα δεν θυμαμαι να σου πω. Αν θυμασε αυτες που ειχες παρει εσυ αν μπορεις πες μου μηπως τις παρω.
  6. Ναι ειχα παρει κι εγω αυτες τις πλαινες αλλα το φως δεν ηταν κατασπρο αλλα ηταν και λιγο μπλε λιγο ομως ενω το κουτι ελεγε οτι ειναι ασπρο και τελικα τις εβγαλα. Μπορω να βρω κατασπρα μονο τα πλαινα??:)
  7. Εγω εχω του 06 αλλα νομιζω οτι ειναι το ιδιο.Εμενα παει 8000 στροφες σε ευθεια, σε κατηφορα παει λιγο παραπανω και τελικη περιπου 90 σε ευθεια γιατι σε κατηφορα εχω πιασει με δυκαβαλο 91και αν το αφηνα κι αλλο μπορει να πηγαινε κι αλλο λιγο . Γενικα παντως τα χιλιομετρα ειναι πολλα για 50αρι μηχανακι :)
  8. Ε καλα ναι το κυλινδροπιστονο το ξερω αλλα δεν λεω για τοσο φτιαξιμο.Με τη ν εξατμιση κανει πολυ πιο πολυ απο πριν ε.καλα εχω ακουσει αλλα δεν θυμαμαι την διαφορα γιατι του ειπα του πατερα μου για την εξατμιση και μου λεει το ξερει οτι εχει διαφορα αλλα με ρωταγε αν κανει πολυ πιο πολυ απο τωρα με την δικια του
  9. Καλα εννοειτε οτι ειναι πολυ πιο ομορφο απ ολλα τα αλλα γιατι ειναι ιταλικο και οι ιταλοι σε αυτα δεν πιανονται και ασε που γενικα εμενα μου αρεσουν τα ιταλικα οχι μονο για την ομορφια αλλα και αλλα και στα μηχανακια και στα αυτοκινητα. Οταν μου ειπαν να παρω μηχανακι δεν περασε καν απο το μυαλο μου για αλλο μηχανακι και λογο ομορφιας αλλα και γι αυτα που ειπες δυσκοφρενα επιδοσεις και αλλα.Αφου οσοι φιλοι μου 8ελουν να παρουν μηχανακοι ολοι gilera θελουν γιατι ειναι τρομερο.Και που λες εχει τοση διαφορα με την εξατμηση ε, καλα ηξερα οτι εχει διαφορα αλλα οχι τοσο
  10. εγω οπως σου ειπα και πριν ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανακι αλλα δεν 8α με χαλαγε να πηγενε και λιγο καλυτερα κι ετσι τωρα τελεφταια μου εχει μπει στο μυαλο να το πηραξω λιγο 1 2 πραματακια αλλα δεν νομιζω να με αφησουν να το πειραξω οποτε δεν νομιζω να κανω κατι μια χαρα ειναι κι ετσι, εντακσει αφου μου πηραν και το μηχανακι καλα ειναι γιατι εμεις στην οικογενεια( μπαμπας, αδερφος, θειος) ασχολουμαστε πιο πολυ με τα αυτοκινητα και τα φοβοντουσταν λιγο τα μηχανακια αλλα τελικα μου το πηραν γιατι το χρειαζομαι. Ενταξει εμενα και του αδερφου μου μας αρεσουν και τα μηχανακια εγω απο μικρος ηθελα και μηχανακι και τα gilera απο τοτε που βγηκαν ηταν τα αγαπημενα μου.Τελος παντων σε επριξα με αυτα παντως εσυ με το καρμπ που αλλαξες θα καταλαβες μεγαλη διαφορα ε?
  11. xaxa ε το εχουν αυτο τα μηχανακια και οχι μονο τα μηχανακια αυτο ισχυει και στα αυτοκινητα ασ πουμε το παθημα γινεται μαθημα . Σκυλι ομως το gilera ε? Το εχεισ πειραξει η οχι εγω το πηρα μεταχειρισμενο αλλα ηταν τρελη ευκαιρια το πηρα 1000 euro και ειχε 1000χλμ και τωρα εχει περιπου 3000χλμ
  12. ok jimaraaa και παλυ εθχαριστω και οτι αλλο χρειαστω 8α σε ρωτησω γιατι βλεπω οτι ξερεις, εγω το εχω λιγο καιρο το gilera και δεν τα εχω ψακσει τοσο ακομα;)
  13. A να ρωτησω και κατι αλλο σκεφτομαι να αλλαξω λαστιχο μπροστα γιατι μου εχει γλυστρισει 1,2 φορες λιγο οχι τιποτα το τρελο και τωρα που ερχετε και ο χειμωνας το φοβαμαι λιγο με τις βροχες, εχετε να μου πρωτεινετε τιποτα? Αν ξερετε και τιμη πητε μου:)
×
×
  • Create New...