Jump to content

gxz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gxz

  1. Δοκίμασα και άλλη κάρτα και κάνει τα ίδια,μάξιμουμ 1-2 ώρες έχει σήμα και μετά μόνο με επαναφορά έχει για κανένα 10λεπτο. Πήρα τηλ. στο σέρβις της samsung και μου είπαν ότι αν είναι το sim tray ή ακόμα και κάποιο ολοκληρωμένο αλλάζει ολόκληρο mainboard, αυτές είναι οι οδηγίες που έχουν και εκτός αυτού έχουν μαζέψει και τους σταθμούς εργασίας για τέτοιου είδους κολλήσεις. Για τιμή μου είπαν να καλέσω πάλι αύριο να ρωτήσω αλλά μάλλον ούτε που θα ασχοληθώ,δεν νομίζω να συμφέρει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. Την κάρτα την έχω τώρα σε άλλη συσκευή και παίζει κανονικά, το sim tray φαίνεται μια χαρά.
  3. Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με ένα ΝΟΤΕ 3 που μόλις αγόρασα μτχ, δεν μου κρατάει σήμα με τπτ. Μετά απο reset παίζει κανονικά και έπειτα απο κανά 10λεπτο τέταρτο χάνει το σήμα τελείως. Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι να κοιτάξω;
  4. Δεν είναι και χάλια το κιβώτιο,αλλά περίμενε λίγο ακόμα που θα φορέσει το C635.
  5. gxz

    Dell Mini 9

    Τελικά στην Ελλάδα έχει φέρει κανείς ssd για το μικρό;
  6. Όχι, είχε βγάλει μια έκδοση ο τοπικός αντιπρόσωπος στην Ολλανδία αλλά στην ουσία η ΤΙ ήταν. Στην ουσία τα ίδια αμάξια είναι (μέχρι την πόρτα ακριβώς τα ίδια) με την GT να αρέσκεται περισσότερο σε ανοιχτές καμπές,αν θέλεις ένα αυτοκίνητο για άνετα ταξίδια με υψηλές μέσες πάρε την GT,για όλα τα άλλα η 47 είναι καλύτερη.
×
×
  • Create New...