Jump to content

RMajestic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About RMajestic

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

RMajestic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα ήθελα να σας ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα του we travel.ενω κανει την εγκατασταση κανονικα μετα στα δικαιωματα οταν προσπαθω να τα ορισω, δεν μου εμφανιζετε καθολου η επιλογη "να επιτρεπεται παντα".εχει τις επιλογες "ποτε" και "με ερωτηση".Παλιοτερα δεν ειχα προβλημα και τα ειχα ορισει.Ειχα την εκδοση v10b εκανα update σε v10c αλλα και παλι εχει κολλήσει και δεν μου εμφανιζει αυτη την επιλογη! καμια ιδεα; Ευχαριστω!
  2. εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...δε μου βγαζει ουτε εμενα τη πολη η οτιδηποτε αλλο...δε μπορω να καταλαβω γιατι.εχω δοκιμασει κ τους 2 χαρτες κ παλι δε δουλευει. επισης θελω να ρωτησω αν στην v10c εκδοση υπαρχουν playlists?
  3. αν κανω δηλαδη update μεσω του PC SUITE θα μου κρατήσει οτι εχει μεχρι τωρα και θα προσθέσει κατι καλυτερο.Δηλαδη δε μου χαλασει ας πουμε τα playlists αλλα το πολυ πολυ να μου φτιαξει το youtube.σωστα;
  4. Το ιδιο ακριβως εχω και εγω απλα ενω ειναι μια χαρα το youtube δε δουλευει σε αυτη την εκδοση και το GPS αργει παρα πολυ.ενω θα μπορουσε να ειναι τελειο αφου εχει τις δυνατοτητες να το κανει.χαραμίζετε λογω λογισμικου....
  5. Το πρόβλημα του γνώμη μου είναι ότι δεν εχει ολοκληρωθεί απο άποψη λογισμικού κατά τα άλλα το κινιτό διαθέτει τα πάντα για την εποχή του και για τη τιμή του.Είναι πολύ συμφέρουσα αγορά.
  6. απλά είναι πολύ αργό στο να βρει τη θέση σου...τουλάχιστον εγω με την V10b δε χερω ποση ωρα πρεπει να περιμενω.....
  7. Να ρωτήσω κάτι;το αυτό το κινητό έχει αυτόνομο ή υποβοηθούμενο GPS;
  8. καλησπερα, το δικό μου έχει την έκδοση KM900AT-V10B-202-07-MAY-2009 και δεν μου παίζει το youtube.Ηθελα να ρωτήσω αν σου δουλεύει κανονικά ή έχεις κάνει κάποιο update; Ακόμα γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει το status της μπαταρίας αναλυτικά;πόση έχω δηλαδή ακόμα διαθέσιμη.
  9. Καλησπερα, πειρα το lg arena και γω πριν μερικες μερες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Δεν εχω καταφερει να φτιαξω το youtube ακομα αλλα δε με απασχολει ιδιαιτερα θα ελεγα.εχω την εκδοση V10b και ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος απο σας εχει δοκιμασει καποιο προγραμμα για MSN μεσω wifi αλλα ειναι ευχρηστο στο να γραφεις μηνυματα γιατι οσα δοκιμασα αργεις παρα πολυ στις επιλογες εγγραφης κειμενου.Δηλαδη σε παει σε αλλη οθονη για να γραψεις και απο κει στις επιλογες του κινιτου για να συνταξεις το κειμενο.ετσι καθυστερεις παρα πολυ για να γραψεις κατι.
×
×
  • Create New...