Jump to content

gadget19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    395
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by gadget19

  1. είμαι συνδρομητής της Cyta σταθερής,αλλά δέχομαι εδω και 10 μέρες απίστευτο ψηστήρι τηλεφωνικά απο Wind στο οποίο είναι αδύνατον να αντισταθείς!! Εντυπωσιακά ποιό οικονομική πρόταση (-4 ευρω μηνιαίως συν δωράκια κλπ)... καλώς ή κακώς αποχωρώ απ την συμπαθέστατη Cyta.

    Υγ... τις ίδιες δελεαστικές προτάσεις δέχτηκαν κι άλλοι γνωστοί μου απ τη Wind εφ όσον λέει είστε μέχρι τώρα στη Cyta.....

     

    Ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός και πρέπει να υπάρχει αλλά στα πλαίσια της αλήθειας. Ειδικά η Wind είναι η πρέσβειρα του αθέμιτου ανταγωνισμού. Αυτά που εκπαιδεύονται να λένε από τα τηλεφωνικά κέντρα είναι απίστευτα σχετικά με τη Cyta. Η ανακρίβεια στο μεγαλείο της.

  2. Μου έχει συμβεί αρκετες φορές στο παρελθόν όταν είχα wind. Από τη στιγμή που άλλαξα σε Cosmote δεν μου έχει ξανατύχει. Είναι πρόβλημα του δικτύου της κινητής.

     

    Η ποιότητα του σήματος φταίει

    Είχα θέματα κι εγώ τώρα τελευταία δεν μου το κάνει

     

    Οκ, θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!

  3. Περιστασιακά όταν με καλούν και το σηκώσω ακούω τον συνομιλητή ρομποτικά με αποτέλεσμα να διακόψω την κλήση και στη δεύτερη φορά να είναι οκ. Την πρώτη φορά συνέβη όταν μιλούσα με άτομο που είχε προβληματικό κινητό οποτε λέω φταίει εκείνο, αλλά έγινε και άλλες δυο φορές και διαφορετικά άτομα και είναι σπαστικό. Προφανώς ειχα σήμα, έχω περασμένη την τελευταία έκδοση κλπ. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;
  4. Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του myphone.gr θα ήθελα λοιπόν να σας πω και εγώ την προσωπική μου γνώμη και το λέω αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις όσο αφορά τον πάροχο τηλεπικοινωνίας σταθερής και ίντερνετ που βρίσκομαι αυτή την στιγμή εδώ και δύο χρόνια τώρα.Ξεκινώντας λοιπόν έχω πάρει γύρω στον ενάμιση μήνα τηλέφωνο συνέχεια στην τεχνική υποστήριξη.Εχω αλλάξει ρούτερ καλώδια τα πάντα έχω κάνει και ουσία καμία έχω συχνές αποσυνδέσεις στην γραμμή κόβεται το ίντερνετ το τηλέφωνο συνέχεια.Δύο φορές που πείρα τηλέφωνο την μία ο υπάλληλος μου το έκλεισε το τηλέφωνο στην άλλη μου είπε να μπαίνω μόνος μου στο ρούτερ και να κάνω αλλαγή στα κανάλια του ρούτερ όλο αυτό λοιπόν η "εταιρεία" το λέει άμεση τεχνική υποστήριξη.Έχω κάνει φυσικά καταγγελία στον ΕΕΤΤ έχω εξηγήσει και επίσεις έχω ζητήσει γραφτώ έτοιμα αποδέσμευσης από την εταιρεία ατελώς από την στιγμή που δεν μου παρέχουν τις υπηρεσίες που έχω υπογράψει και πληρώνω κανονικότητα τους λογαριασμούς στην ώρα τους και φυσικά ζήτησα να μην πληρώσω και των λογαριασμό αυτού του μήνα φυσικά καμία απάντηση ακόμα με προθεσμία απάντησης από τών ΕΕΤΤ μέχρι 7/3/18.Κλείνοντας λοιπόν και χωρίς να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου μιλάω για την εταιρεία CYTA HELLAS τα συμπεράσματα δικά σας.

     

    Υ.Γ Ζητώ συγγνώμη άμα κούρασα με όλο αυτό το άρθρο αλλά πρέπει να ακούγονται οι γνώμες των ανθρώπων απέναντι σε όλες αυτές τις εταιρείες τηλεφωνίας και ίντερνετ στην Ελλάδα που τάζουν το ένα μετά το άλλο και στο τέλος δεν κάνουν ούτε τα μισά.

     

    Θα πρέπει σίγουρα να στείλουν τεχνικό, εφόσον σου άλλαξαν ρουτερ τότε μπορεί να έχει πρόβλημα είτε η εσωτερική καλωδίωση από πρίζα μέχρι πίνακας ΟΤΕ οικοδομής είτε να υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο. Στειλτους pm στο fb και πες τους να στείλουν τεχνικό.

  5. Eυχαριστώ για την απάντηση.... Αυτό που δεν κατάλαβα και δεν αφορά τη Cyta, είναι στη σταθερή/dsl εφόσον λήξει η δέσμευσή σου, σε καλούν για ανανέωση ή συνεχίζει επ' αόριστον αυτό που είχες;

     

    Κανονικά εφόσον λήξη θα έπρεπε να σε καλέσουν, και συνήθως το καταλαβαίνεις πως έληξε επειδή ο λογαριασμός αυξάνεται λόγο της λήξης του συμβολαίου. Σίγουρα ήταν για ένα χρόνο; Κάνε ένα κόπο καλού κακού και πάρτους ένα τηλέφωνο ή στειλ τους στο Facebook pm.

  6. Για εμάς που έχουμε dsl στη Cyta, η εξαγορά από Vodafone θα μας επηρεάσει κάτι όσον αφορά το πρόγραμμα που είμαστε, τιμές κλπ; Υποθέτω οχι, απλά είπα να ρωτήσω...

    Επίσης, είχα κάνει σύνδεση πέρυσι το Δεκέμβρη με δέσμευση ενός έτους, η οποία έχει λήξει, ωστόσο δε με κάλεσε κάποιος να μου πει για ανανέωση... Προς το παρόν συνεχίζω στο πρόγραμμα που είμαι, με την ίδια τιμή (απλό 24άρι, χωρίς κλήσεις 22 ευρώ τελική)... Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

     

    Αν είχες δέσμευση συμβολαίου θα ίσχυε κανονικά ακομα και αν είχε ολοκληρωθεί η εξαγορά. Απλά όταν θα έληγε το συμβόλαιο είτε θα ανανεωνες με προγραμμα της Vodafone είτε θα αποχωρουσες αζημίως. Εφόσον λες πως δεν έχεις ανανεώσει τότε φεύγεις οποτε θες. Οι ανανεώσεις, τα νέα πακέτα και οι προσφορές της Cyta συνεχίζουν κανονικά, έχει δρόμο ακόμα η διαδικασία εξαγοράς!!!

  7. εχεις κανει την αναβαθμιση;

     

     

    Στην 11.2.1 είμαι, διορθώνεται κάτι τέτοιο με την 11.2.2; Θα την κάνω αργότερα άμα είναι.

  8. Παιδιά και σε σας θερμαίνεται αρκετά η συσκευή, κάτω από την κάμερα, όταν είστε στο YouTube ή όταν μιλάτε; Στο 6s δεν ήταν τόσο έντονο!!!
  9. Παιδιά μου δίνουν ένα iPhone x demo στα 850.... κουτί κομπλέ αλλά λέει δεν έχει ακουστικά επειδή είναι demo .Αλλά οι λειτουργίες είναι ίδιες όλα δουλεύουν

     

    Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά; αξίζει;

    Μοντέλο λεει 3d069z/a

     

    Είναι από αυτά που βάζουν να τα βλέπει και να τα περιεργάζεται το κοινό, λογικά κομπλέ θα είναι. Τσέκαρε όμως τη συσκευή να μην έχει τίποτα γρατζουνιές κλπ. Κανονικά νομίζω θα έπρεπε να έχει ακουστικά(αν δε κάνω λάθος), άσχετα που είναι εκθεσιακό.

     

    Μια ερώτηση σχετικά με το 4G+ σε κοσμοτέ. Στο σημείο που φαίνεται η αντίστοιχη λήψη δικτύου, ποτέ μέχρι τώρα δεν μου έχει δείξει 4G+ αλλά πάντα μόνο 4G. Συμβαίνει σε όλους;

     

    Στην προηγούμενη συσκευή σου έδειχνε κανονικά πως έπιασες δίκτυο 4G+;

  10. Καλησπέρα κ από μένα. Ρε παιδία υπάρχει ρύθμιση να εμφανίζει ποσοστό μπαταρίας ;

     

    Το ποσοστό φαίνεται μόνο αν κατεβάσεις τη μπάρα του Κέντρου Ελέγχου. Δυστυχώς δε χωράει να μπει μόνιμα στην αρχική.

  11. Θα το πάρω απο skroutz τελικά στα 970 τιμολόγιο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....Τώρα μένει να διαλέξω χρώμα...

    Μαρεσει το ασήμι γύρω γύρω αλλά όχι το άσπρο πίσω

    Και στο space grey μαρεσει το μαύρο πίσω αλλά το γύρω γύρω δε ξέρω είναι μαύρο αλλά όχι το ίδιο γυαλιστερό....

     

    Space Grey θα σου πρότεινα, διότι το γύρο γύρο στο λευκό φαίνεται κάπως ψεύτικο...γνώμη μου φυσικά!!!

     

    Τελικά 24 μήνες έχουνε εγγύηση τα iphonia ? Κοτσοβολο βλέπω γράφει 12

     

    Απ όπου και να το πάρεις 12 μήνες λέει. Δε ξέρω κατά ποσό ισχύει ο δεύτερος χρόνος ή αν τον τηρούν, άσχετα με το τι λένε ευρωπαϊκοί κανονισμοί...αν δε κάνω λάθος!!!

  12. Παιδιά αυτός που είναι να πάρω το iPhone x μου έστειλε την απόδειξη αλλά δεν αναγράφει ούτε IMEI ούτε serial number... ουτε καν τιμη....είναι σφραγισμένο....λεει με πόντους το πηρε

    Εγγύηση θα έχω η είναι κάποια απατεωνιά....

     

    Στις αποδείξεις για τα κινητά πάντα αναγράφει το σειριακό, είναι το κύριο αναγνωριστικό της κάθε συσκευής. Άμα λέει μόνο ποια συσκευή είναι χαίρω πολύ. Δε μου φαίνεται σωστή η απόδειξη ως προς την περιγράφει του προϊόντος, εκτός αν γράφει κάτι άλλο που αποδεικνύει ότι αυτή είναι η συσκευή, γιατί είναι και θολή η εικόνα. Αν θες όμως ρώτησε ή πάνε και δείξε τη φωτογραφία σε ένα Κωτσόβολο, και βασικά όχι αν θες...ψαξτο γιατί θα δώσεις αρκετά χρήματα!!!

  13. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

    Το έχω και εγώ από το Σάββατο. Μια ερώτηση. Γιατί κάθε πρωί που το ανοίγω βρίσκω ανοιχτό το blue tooth? Συμβαίνει σε εσάς?

     

    Χρόνια πολλά και καλή χρονια και σε σένα!!! Στο iOS 11 για να απενεργοποιηθεί το Bluetooth και το WiFi πρέπει να τα κλείνεις από τις Ρυθμίσεις. Οταν το κάνεις από το Κέντρο Ελέγχου απλά αποσυνδέεται και είναι σε μια κατάσταση stand by ας πούμε. Δικαιολογία γιατί το έκαναν έτσι υπάρχει αλλά προσωπικά σε μένα δεν είναι καθόλου χρήσιμο.

  14. Είδα πως αρκετοί παραπονιουνται για μικρο γρατζουνιες στην οθόνη Που γίνονται πάρα πολύ εύκολα. (Που φαίνονται μόνο σε πολύ δυνατό φως το γωνία)

     

    Πλέον και από προσωπική εμπειρία αλλά και από φίλου μου, το επιβεβαιώνω και εγώ. Με την ίδια χρήση το oneplus 5 που έχω σαν σύγκριση δεν έχει το παραμικρό, ενώ το καινούργιο τηλεφώνο σαν να έκανε κάτι πολύ ψιλό επάνω αριστερά.

     

    Κατά ποσο όμως είναι αυτό φυσιολογικό; Άμα κανεις σωστή χρήση τότε πρέπει να είσαι οκ, δηλαδή και στην τσέπη να το βάλεις με κλειδιά κανονικά δε πρέπει να πάθει τίποτα...!!!

  15. Το πηρα και εγω. Σε καμια ωρα θα το ανοιξω... λεω να αγορασω κανενα DBrand ή καμια θηκη. Εχετε καμια ιδεα;

     

    Εγώ το πήρα χθες, το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο. Εγώ σου προτείνω αυθεντική θήκη, κάνει 45 ευρώ αλλά μπροστά σε αυτά που δώσαμε αξίζει την προσοχή μας.

  16. Λογω μεγάλης αποχης από το ios 11.2.1, μια βοήθεια ....

    Πως μπορούμε να σώσουμε φωτός και βιντεος που είναι συνημμένα σε mails, κατευθείαν στη συσκευή μας, ώστε να έχουμε προσβαση αργότερα ?

    Ψαχνω και δεν το βρίσκω, μάλλον τα ξέχασα ..... :confused:

     

    Πατάς συνεχόμενα πάνω στη φωτογραφία, σου βγάζει κάποιες επιλογές, αυτή που μας ενδιαφέρει λέει για αποθήκευση.

     

    Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλα

    Θέλω να μου πείτε για το θέμα σήματος.. Περα οτι δεν έχω τόσο καλό σήμα.. Τι μπορώ να κάνω .. το wifi assist το έχω κλειστό..

    Να κάνω κάποια ενημέρωση ρυθμίσεων για την vodafone?

    βλέπετε εχω το Α1901 με το ιντελ τσιπ :/ (Φαντάζομαι οι περισσότεροι? )

    Τι μπορεί να γίνει?

     

    Προφανώς φταίει η περιοχή. Μπορεί να βοηθήσει η συσκευή "Full σημα” του παρόχου σου, αλλά έχει κάποιο κόστος. Και όπως είπε ο φίλος πάνω, η άλλη επιλογή είναι ν αλλάξεις εταιρία.:D

  17. Καλημέρα να ρωτήσω τελικά κάνουμε την αναβάθμιση σε 1.2;είμαι με 1.1 ευχαριστώ

     

    Εγω εχω την 11.1.2 απο τη μερα που βγήκε και ειμαι οκ, δεν ειχα κολλήματα και η μπαταρία δεν ειχε διαφορά, ούτε καλύτερη απόδοση ούτε χειρότερη. Διαθέσιμη πλέον ειναι και η 11.2 αλλα ειναι BETA στάδιο για εκείνους που είχαν προβλήματα με restart της συσκευής.

  18. Καλημερα. Είχα ζητήσει για καινουργια γραμμη αριθμοδότηση απο τη cyta πριν δυο χρόνια. Το προθεμα του αριθμου ομως ηταν διαφορετικο απο αυτο της πολης. Όταν προχθες ζήτησα φορητοτητα στη vodafone μου ειπαν πως δε μπορει να γινει εξαιτιας αυτης της ιδιαιτεροτητας. Δηλ για να αποδεσμευτω απο τη cyta θα πρεπει να ζητησω πρωτα διακοπη της γραμμης και μετα απο την επομενη εταιρια καινουργιο αριθμο κι ενεγοποιηση γραμμης;

    Σας ευχαριστω εκ των προτερων

    Εφόσον είχες παρει νέα αριθμοδοτηση απο Cyta τοτε το πρόθεμα ειναι αυτο της πόλης, για παράδειγμα στη Θεσσαλονικη το 2310(ΟΤΕ) ειναι ίδιο με το 2315(Cyta). Στη Vodafone, αλλα και σε όλους τους παρόχους, για φορητότητα ζητάνε τον αριθμο βροχου, πολυ πιθανόν να έπεσες σε άσχετο. Το να μην έχουν αυτοί διαθέσιμες πόρτες ειναι σχεδόν αδύνατον, αλλα θα στο έλεγαν. Εσένα οικονομικά σε συμφέρει η φορητότητα και οχι η εκ νέου αίτηση, για τη Vodafone ειναι το ίδιο. Καλύτερα να πας σε αλλο κατάστημα.

  19. Οι devs βάζουν τις beta για να διορθώσουν προβλήματα στις δικές τους εφαρμογές. Σιγά μην ασχοληθούν στο πώς δουλεύει το control center

     

    Σαφώς κοιτάνε για τις εφαρμογές τους οι devs αλλα δε την κατεβάζουν μονο devs, και απλοί χρηστες. Προφανως δε θα το πρόσεξαν μεσα στις 11 beta που βγήκαν, γιατι ολους τους νοιάζει η πρακτικότητα της αναβαθμισης, οποτε μαλλον δε θα το είδαν. Η αληθεια ειναι πως αρχικά δε το παίρνεις χαμπάρι, εγω μετα απο δυο μέρες, απ οταν την περασα, το πρόσεξα. Συνήθως σχετικά γρήγορα βγάζουν κάποιο διορθωτικό update, ας ελπίσουμε να συμπεριλαμβάνεται και αυτο γιατι δεν εξυπηρετεί σε τιποτα.

  20. Οντως η μπαταρία πεφτει πιο γρήγορα, την ειχα αλλάξει τον Απρίλιο και ειχε φοβερή αυτονομία και εκανα βαριά χρήση. Επίσης ενα σπαστικό, κατ εμε, που παρατήρησα ειναι πως αν εισαι συνδεδεμένος με wifi και πας στο κέντρου ελέγχου για να κλείσεις το WiFi, δε το κλείνει απλά σε αποσυνδέει απο το δίκτυο και για να απενεργοποιηθεί πρέπει να πας στις ρυθμίσεις. Ενώ πριν δε γινόταν αυτο, έκλεινε εντελώς απο το κέντρο ελέγχου, δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτού!!!
  21. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εδω και ενάμιση χρόνο τους εχει αγοράσει η Wind, αλλα και σύμφωνα με αυτους απο τα τηλεφωνικά κέντρα της Wind οπου παίρνουν πελατες της Cyta και αναφέρουν αυτολεξεί «Ελάτε στην εταιρία μας, φύγετε από τη Cyta, ούτως ή άλλως την έχουμε αγοράσει εμείς”. Ετσι «ψαρεύει» πελατες η Wind, με αθέμιτα μεσα, όπως μονο αυτη ξερει. Τέλος παντων, αναμένουμε για να μάθουμε!!!
  22. Η Cyta είναι θέμα χρόνου ως τα Χριστούγεννα να περάσει στα χέρια της Wind και πιθανώς να απορροφηθεί πλήρως

     

    Δε προκύπτει απο καπου αυτο, οτι σιγουρα θα ειναι η Wind, απο τους δυο εναλλακτικούς ειναι πιο πιθανή η Vodafone λόγω της υπάρχουσας συνεργασίας. Γενικότερα καλύτερα να περάσει στα χέρια της Vodafone, ειναι πιο αξιόπιστη σε πολλούς τομείς!!!

  23. Την περασα κι εγω χθες το βραδυ, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολυ καλές. Τα θετικά που πρόλαβα να δω ειναι ο ωραίος τρόπος που ανοίγει μια εφαρμογή οταν την πατάς, εννοείται πως το κέντρο ελέγχου ειναι φοβερό οπου μπορείς να αλλαξεις θέση σε ορισμένες εφαρμογές αλλα και την προσθαφαιρέση αυτών. Επίσης στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Χώρος στο iPhone σου δείχνει συμβουλές για το τι μπορείς να κανεις ώστε να εξοικονομήσεις χώρο, σου λεει που ειναι το πρόβλημα πατάς να γίνει η εφαρμογή της λύσης και τέλος. Δυο πραγματα δε μου άρεσαν, στις τέσσερις κεντρικές εφαρμογές αφαιρέθηκε το όνομα οσο τις εχεις κάτω, θα μου πεις δε ξερεις ποιες ειναι; ξερω αλλα δε βρίσκω το λόγο να γίνει αυτο αλλα οκ θα το συνηθίσουμε. Και το δεύτερο ειναι στο κέντρο γνωστοποιήσεων σου δείχνει ωραία και καλα τι ειδοποιήσεις εχεις, αλλα στη δεξιά οθόνη σε βγάζει στην κάμερα οπου μετα θέλει να πατήσεις το home button για να σε ξαναβγάλει στις τρεις οθόνες. Ενώ βλέποντας απο εκεί τη δεξιά οθόνη σε βγάζει στα widgets οπου αυτα μπορείς να τα δεις και απο την κεντρική οθόνη κάνοντας swipe δεξιά. Αυτα τα αρνητικά ειναι λίγο κάπως, θα τα δείτε κι εσεις και αναλόγως μου λέτε τη γνώμη σας!!!
  24. Η συσκευή μου εδω και μερικές μέρες κλείνει απο μπαταρία οταν ειναι στο 8%, βάζοντας το στο ρεύμα ανοίγει και ξεκινάει τη φόρτιση απο το 8%. Δηλαδη σα να βλέπει το 8% ως 0%. Εχει καποιος δει, ακούσει ή εχει συμβεί το ίδιο πραγμα σε αλλον ή ειμαι ο "τυχερός";
×
×
  • Create New...