Jump to content

gadget19

Members
 • Δημοσιεύσεις

  395
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by gadget19

 1. Ο ανταγωνισμός είναι θεμιτός και πρέπει να υπάρχει αλλά στα πλαίσια της αλήθειας. Ειδικά η Wind είναι η πρέσβειρα του αθέμιτου ανταγωνισμού. Αυτά που εκπαιδεύονται να λένε από τα τηλεφωνικά κέντρα είναι απίστευτα σχετικά με τη Cyta. Η ανακρίβεια στο μεγαλείο της.
 2. gadget19

  iPhone X

  Οκ, θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!
 3. gadget19

  iPhone X

  Περιστασιακά όταν με καλούν και το σηκώσω ακούω τον συνομιλητή ρομποτικά με αποτέλεσμα να διακόψω την κλήση και στη δεύτερη φορά να είναι οκ. Την πρώτη φορά συνέβη όταν μιλούσα με άτομο που είχε προβληματικό κινητό οποτε λέω φταίει εκείνο, αλλά έγινε και άλλες δυο φορές και διαφορετικά άτομα και είναι σπαστικό. Προφανώς ειχα σήμα, έχω περασμένη την τελευταία έκδοση κλπ. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;
 4. Θα πρέπει σίγουρα να στείλουν τεχνικό, εφόσον σου άλλαξαν ρουτερ τότε μπορεί να έχει πρόβλημα είτε η εσωτερική καλωδίωση από πρίζα μέχρι πίνακας ΟΤΕ οικοδομής είτε να υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο. Στειλτους pm στο fb και πες τους να στείλουν τεχνικό.
 5. Κανονικά εφόσον λήξη θα έπρεπε να σε καλέσουν, και συνήθως το καταλαβαίνεις πως έληξε επειδή ο λογαριασμός αυξάνεται λόγο της λήξης του συμβολαίου. Σίγουρα ήταν για ένα χρόνο; Κάνε ένα κόπο καλού κακού και πάρτους ένα τηλέφωνο ή στειλ τους στο Facebook pm.
 6. Αν είχες δέσμευση συμβολαίου θα ίσχυε κανονικά ακομα και αν είχε ολοκληρωθεί η εξαγορά. Απλά όταν θα έληγε το συμβόλαιο είτε θα ανανεωνες με προγραμμα της Vodafone είτε θα αποχωρουσες αζημίως. Εφόσον λες πως δεν έχεις ανανεώσει τότε φεύγεις οποτε θες. Οι ανανεώσεις, τα νέα πακέτα και οι προσφορές της Cyta συνεχίζουν κανονικά, έχει δρόμο ακόμα η διαδικασία εξαγοράς!!!
 7. gadget19

  iPhone X

  Στην 11.2.1 είμαι, διορθώνεται κάτι τέτοιο με την 11.2.2; Θα την κάνω αργότερα άμα είναι.
 8. gadget19

  iPhone X

  Παιδιά και σε σας θερμαίνεται αρκετά η συσκευή, κάτω από την κάμερα, όταν είστε στο YouTube ή όταν μιλάτε; Στο 6s δεν ήταν τόσο έντονο!!!
 9. gadget19

  iPhone X

  Είναι από αυτά που βάζουν να τα βλέπει και να τα περιεργάζεται το κοινό, λογικά κομπλέ θα είναι. Τσέκαρε όμως τη συσκευή να μην έχει τίποτα γρατζουνιές κλπ. Κανονικά νομίζω θα έπρεπε να έχει ακουστικά(αν δε κάνω λάθος), άσχετα που είναι εκθεσιακό. Στην προηγούμενη συσκευή σου έδειχνε κανονικά πως έπιασες δίκτυο 4G+;
 10. gadget19

  iPhone X

  Το ποσοστό φαίνεται μόνο αν κατεβάσεις τη μπάρα του Κέντρου Ελέγχου. Δυστυχώς δε χωράει να μπει μόνιμα στην αρχική.
 11. gadget19

  iPhone X

  Space Grey θα σου πρότεινα, διότι το γύρο γύρο στο λευκό φαίνεται κάπως ψεύτικο...γνώμη μου φυσικά!!! Απ όπου και να το πάρεις 12 μήνες λέει. Δε ξέρω κατά ποσό ισχύει ο δεύτερος χρόνος ή αν τον τηρούν, άσχετα με το τι λένε ευρωπαϊκοί κανονισμοί...αν δε κάνω λάθος!!!
 12. gadget19

  iPhone X

  Στις αποδείξεις για τα κινητά πάντα αναγράφει το σειριακό, είναι το κύριο αναγνωριστικό της κάθε συσκευής. Άμα λέει μόνο ποια συσκευή είναι χαίρω πολύ. Δε μου φαίνεται σωστή η απόδειξη ως προς την περιγράφει του προϊόντος, εκτός αν γράφει κάτι άλλο που αποδεικνύει ότι αυτή είναι η συσκευή, γιατί είναι και θολή η εικόνα. Αν θες όμως ρώτησε ή πάνε και δείξε τη φωτογραφία σε ένα Κωτσόβολο, και βασικά όχι αν θες...ψαξτο γιατί θα δώσεις αρκετά χρήματα!!!
 13. gadget19

  iPhone X

  Χρόνια πολλά και καλή χρονια και σε σένα!!! Στο iOS 11 για να απενεργοποιηθεί το Bluetooth και το WiFi πρέπει να τα κλείνεις από τις Ρυθμίσεις. Οταν το κάνεις από το Κέντρο Ελέγχου απλά αποσυνδέεται και είναι σε μια κατάσταση stand by ας πούμε. Δικαιολογία γιατί το έκαναν έτσι υπάρχει αλλά προσωπικά σε μένα δεν είναι καθόλου χρήσιμο.
 14. gadget19

  iPhone X

  Κατά ποσο όμως είναι αυτό φυσιολογικό; Άμα κανεις σωστή χρήση τότε πρέπει να είσαι οκ, δηλαδή και στην τσέπη να το βάλεις με κλειδιά κανονικά δε πρέπει να πάθει τίποτα...!!!
 15. gadget19

  iPhone X

  Εγώ το πήρα χθες, το κινητό είναι σε άλλο επίπεδο. Εγώ σου προτείνω αυθεντική θήκη, κάνει 45 ευρώ αλλά μπροστά σε αυτά που δώσαμε αξίζει την προσοχή μας.
 16. gadget19

  iPhone X

  Πατάς συνεχόμενα πάνω στη φωτογραφία, σου βγάζει κάποιες επιλογές, αυτή που μας ενδιαφέρει λέει για αποθήκευση. Προφανώς φταίει η περιοχή. Μπορεί να βοηθήσει η συσκευή "Full σημα” του παρόχου σου, αλλά έχει κάποιο κόστος. Και όπως είπε ο φίλος πάνω, η άλλη επιλογή είναι ν αλλάξεις εταιρία.:D
 17. Εγω εχω την 11.1.2 απο τη μερα που βγήκε και ειμαι οκ, δεν ειχα κολλήματα και η μπαταρία δεν ειχε διαφορά, ούτε καλύτερη απόδοση ούτε χειρότερη. Διαθέσιμη πλέον ειναι και η 11.2 αλλα ειναι BETA στάδιο για εκείνους που είχαν προβλήματα με restart της συσκευής.
 18. Εφόσον είχες παρει νέα αριθμοδοτηση απο Cyta τοτε το πρόθεμα ειναι αυτο της πόλης, για παράδειγμα στη Θεσσαλονικη το 2310(ΟΤΕ) ειναι ίδιο με το 2315(Cyta). Στη Vodafone, αλλα και σε όλους τους παρόχους, για φορητότητα ζητάνε τον αριθμο βροχου, πολυ πιθανόν να έπεσες σε άσχετο. Το να μην έχουν αυτοί διαθέσιμες πόρτες ειναι σχεδόν αδύνατον, αλλα θα στο έλεγαν. Εσένα οικονομικά σε συμφέρει η φορητότητα και οχι η εκ νέου αίτηση, για τη Vodafone ειναι το ίδιο. Καλύτερα να πας σε αλλο κατάστημα.
 19. Σαφώς κοιτάνε για τις εφαρμογές τους οι devs αλλα δε την κατεβάζουν μονο devs, και απλοί χρηστες. Προφανως δε θα το πρόσεξαν μεσα στις 11 beta που βγήκαν, γιατι ολους τους νοιάζει η πρακτικότητα της αναβαθμισης, οποτε μαλλον δε θα το είδαν. Η αληθεια ειναι πως αρχικά δε το παίρνεις χαμπάρι, εγω μετα απο δυο μέρες, απ οταν την περασα, το πρόσεξα. Συνήθως σχετικά γρήγορα βγάζουν κάποιο διορθωτικό update, ας ελπίσουμε να συμπεριλαμβάνεται και αυτο γιατι δεν εξυπηρετεί σε τιποτα.
 20. Οντως η μπαταρία πεφτει πιο γρήγορα, την ειχα αλλάξει τον Απρίλιο και ειχε φοβερή αυτονομία και εκανα βαριά χρήση. Επίσης ενα σπαστικό, κατ εμε, που παρατήρησα ειναι πως αν εισαι συνδεδεμένος με wifi και πας στο κέντρου ελέγχου για να κλείσεις το WiFi, δε το κλείνει απλά σε αποσυνδέει απο το δίκτυο και για να απενεργοποιηθεί πρέπει να πας στις ρυθμίσεις. Ενώ πριν δε γινόταν αυτο, έκλεινε εντελώς απο το κέντρο ελέγχου, δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτού!!!
 21. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εδω και ενάμιση χρόνο τους εχει αγοράσει η Wind, αλλα και σύμφωνα με αυτους απο τα τηλεφωνικά κέντρα της Wind οπου παίρνουν πελατες της Cyta και αναφέρουν αυτολεξεί «Ελάτε στην εταιρία μας, φύγετε από τη Cyta, ούτως ή άλλως την έχουμε αγοράσει εμείς”. Ετσι «ψαρεύει» πελατες η Wind, με αθέμιτα μεσα, όπως μονο αυτη ξερει. Τέλος παντων, αναμένουμε για να μάθουμε!!!
 22. Δε προκύπτει απο καπου αυτο, οτι σιγουρα θα ειναι η Wind, απο τους δυο εναλλακτικούς ειναι πιο πιθανή η Vodafone λόγω της υπάρχουσας συνεργασίας. Γενικότερα καλύτερα να περάσει στα χέρια της Vodafone, ειναι πιο αξιόπιστη σε πολλούς τομείς!!!
 23. Την περασα κι εγω χθες το βραδυ, οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολυ καλές. Τα θετικά που πρόλαβα να δω ειναι ο ωραίος τρόπος που ανοίγει μια εφαρμογή οταν την πατάς, εννοείται πως το κέντρο ελέγχου ειναι φοβερό οπου μπορείς να αλλαξεις θέση σε ορισμένες εφαρμογές αλλα και την προσθαφαιρέση αυτών. Επίσης στις Ρυθμίσεις->Γενικά->Χώρος στο iPhone σου δείχνει συμβουλές για το τι μπορείς να κανεις ώστε να εξοικονομήσεις χώρο, σου λεει που ειναι το πρόβλημα πατάς να γίνει η εφαρμογή της λύσης και τέλος. Δυο πραγματα δε μου άρεσαν, στις τέσσερις κεντρικές εφαρμογές αφαιρέθηκε το όνομα οσο τις εχεις κάτω, θα μου πεις δε ξερεις ποιες ειναι; ξερω αλλα δε βρίσκω το λόγο να γίνει αυτο αλλα οκ θα το συνηθίσουμε. Και το δεύτερο ειναι στο κέντρο γνωστοποιήσεων σου δείχνει ωραία και καλα τι ειδοποιήσεις εχεις, αλλα στη δεξιά οθόνη σε βγάζει στην κάμερα οπου μετα θέλει να πατήσεις το home button για να σε ξαναβγάλει στις τρεις οθόνες. Ενώ βλέποντας απο εκεί τη δεξιά οθόνη σε βγάζει στα widgets οπου αυτα μπορείς να τα δεις και απο την κεντρική οθόνη κάνοντας swipe δεξιά. Αυτα τα αρνητικά ειναι λίγο κάπως, θα τα δείτε κι εσεις και αναλόγως μου λέτε τη γνώμη σας!!!
 24. Η συσκευή μου εδω και μερικές μέρες κλείνει απο μπαταρία οταν ειναι στο 8%, βάζοντας το στο ρεύμα ανοίγει και ξεκινάει τη φόρτιση απο το 8%. Δηλαδη σα να βλέπει το 8% ως 0%. Εχει καποιος δει, ακούσει ή εχει συμβεί το ίδιο πραγμα σε αλλον ή ειμαι ο "τυχερός";
×
×
 • Create New...