Jump to content

kklld

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kklld

  1. Eρωτηση για τον συγχρονισμο επαφων μεταξυ κινητου (samsung core) με gmail. Ο συγχρονισμός τι κατεύθυνση ακολουθει? Δηλ. εστω οτι εχω 450 επαφες στο κινητο (τις οποίες τις εισηγαγα απο τον λογ/σμο μου στο gmail). Αρα, αρχικα υπαρχουν 450 επαφες και στο κινητο και στο gmail. Προσθετω "χειροκινητα" 2 επαφες στο κινητο, αρα συνολο 452 στο κινητο. Οταν κανω συγχρονισμο, θα αντιγραφουν αυτες οι 2 στο gmail? Δηλ. η κατευθυνση ειναι απο το κιν. προς το gmail? Αν καμια φορα θελει καποιος να κανει το αναποδο? Δηλ. ας πουμε να σβησει 200 επαφες απο το gmail, και να ενημερωσει ετσι το κινητο του, τοτε τι γινεται αν κανουμε συγχρονισμο? Ευχαριστω
  2. Λοιπόν, αναφέρω οτι το προγραμματακι Mobile Trans της Wondershare ειναι εξαιρετικο. Αντιγραφηκαν περιπου 4500 sms απο το παλιο μου κινητο (Nokia 5800 Symbian S60) στο Samsung Core με τρομακτικη ευκολια. Απλώς ενα κλικ! Το συστηνω ανεπιφύλακτα. Αυτο ομως που προξενει εντύπωση ειναι η αδιαφορία των χρηστων εδω στο μεγαλύτερο forum για κινητα. Ειναι δυνατον να μην υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ που να εκανε αυτην την δουλεια? Εδω ειμαστε για να μοιραζόμαστε εντυπώσεις και να παρέχουμε βοηθεια. Anyway..
  3. Λοιπον, ευπειθώς αναφερω οτι το προγραμματακι sms tool all in one δεν εκανε δουλεια. Με το δευτερο που post-αρισα, υπαρχει το εξής προβλημα. Μου ζηταει να γινεται debugging οταν συνδεω μια συσκευη usb. Αλλα στο μενου μου, ειναι κλειδωμενη-ανενεργη αυτη η επιλογη. Πώς το ενεργοποιω?
  4. Να ρωτησω και για εναν ακομη τροπο (μεταφορας μηνυματων sms απο symbian σε android). Το προγραμματακι MobileTrans "κανει δουλεια"? http://www.wondershare.com/phone-transfer/ Το εχει δοκιμασει κανεις? Ευχαριστω
  5. Kαταρχην ευχαριστω για την αποκριση σου. Οντως, εκανα extract τα sms μου σε csv μορφη, αλλα οταν παω να "ανοιξω" το αρχειο με το PC Tool for veryandroid sms backup (σημ. ειναι η Trial εκδοση), μου βγαζει το μην. οτι δεν ειναι καταλληλη η μορφη. Καποιος αλλος που να το εχει κανει? Το προγραμμα Veryandroid sms backup για το κινητο, "κανει δουλεια"? Εννοω δηλ. αυτο το προγραμμα που το τρεχω απευθειας απο το κιν. κι οχι απο το PC. Το sms tools - all in one? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Ερώτηση για μεταφορά sms από symbian (Nokia 5800) σε Android (Samsung Core) 1) Με το PC Tool for VeryAndroid SMS Backup. Χρειάζεται να το έχω αγορασμένο? Επίσης, η trial version, όταν επιλέγω Menu" -> "Sync" -> "Transfer SMS from Other Phone to Android” και επιλέγω το αρχείο sms που έχω φτιαξει σε pc suite σε .csv μορφη, μου βγάζει μην. «The file format did not match. send the CSV file you got from Nokia to us and we will convert the CSV file into the correct format” 2) Με το προγραμματακι SMS Tools (φορτωμενο στο κιν.)? «Κανει δουλεια»? Ευχαριστω
  7. Καλησπερα στην εκλεκτη παρεα. Ερωτηση: πώς γινεται χρηση του ενσωματωμενου gps του aino με αλλο προγραμμα-οδηγο? Με ποια προγράμματα συνεργάζεται? Ειμαι τελειως ασχετος με sony-ericsson. (πληροφοριακα εχω Nokia 5800 και σχετικα ευκολα εγκατεστησα το Garmin). To κινητο ειναι δωρο προς τον πατερα μου και θελω να του ενεργοποιησω το gps. Ευχαριστω πολυ.
  8. Οντως, με explorer τα αρχεια ειναι σωστα!
  9. Kαλημερα και παλι. Εμενα απο opda, κατω από τα cer και key μου δινει link και στο download (μεσω firefox) και για τα 2 μου δινει ένα αρχειο με το ονομα OPDA.CN_NOKIA. Μηπως πρεπει να δοκιμασω με explorer?
  10. Καλημερα. Ομοίως με τον προαναφερθέντα, τι βάζουμε στο phone number στο opda?
  11. Ok, θα δοκιμασω. (Νεος δεν ειμαι στο forum, απλα γράφω 1η φορα)
  12. Οk, ευχαριστω πολυ. Απλα επειδη ηταν λιγακι πιο ευκολοαναγνωσιμο το συγκεκριμενο site, γι'αυτο το επέλεξα. Να ρωτησω και κατι άλλο επ'ευκαιρια: στην on-line υπογραφη εφαρμογων symbiansfree.com μπορούμε να υπογράφουμε τα ΠΑΝΤΑ? Δοκιμασα με 1-2 εφαρμογες και δουλεύει ικανοποιητικα. Μπορω να κανω και το ιδιο και με το FreeSignSis ετσι ώστε μετα να το εγκαταστησω υπογεγγραμμένο κατευθείαν στο κιν. μου? Ή για το FreeSignSis θα χρειαστω οπωσδήποτε τα cert και key από OPDA? ευχαριστω
  13. Παιδια καλημερα και συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια που γινεται εδω. Χθες έκανα registration και δηλωση παραλαβης cert και key στο s60certkey.com. Οντως η κατάστασή μου από pending έγινε complete μετα από 7-8 ωρες, αλλα δεν μου δίνει link για τα cert και key. Προφανώς πρέπει να κάνω donate (πληρωμή paypal)?
×
×
  • Create New...