Jump to content

mariosgt7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariosgt7

  1. Παιδια καλησπερα. Ειμαι κατοχος ενος xiaomi redmi pro και μου προτάθηκε ενα le max 2 για ανταλλαγή. Το xiaomi ειναι πολυ σταθερό και αψογο μεχρι τωρα σε ολα του. Απο θεμα specs το 4/64 le max ειναι πολυ καλύτερο σε ολα (εκτος της μπαταριας και του fingerprint ισως). Αλλα σε θεμα σταθερότητας και καθημερινής χρήσης χωρις bugs απο software-hardware? Δεν εχω πάρει ποτε letv και δεν ξερω ποσο αξιοπιστη ειναι.
  2. Χαιρετω τους συμφορουμιτες..!Αν και δεν ειμαι κατοχος k3 note,εβαλα μια ξαδερφη μου ''πριζα'' και της παρηγγειλα απο γνωστο κινεζο site ενα..το θεμα ειναι οτι ξαφνικα χθες και χωρις να του εχει κανει το παραμικρο (το προσεχει σαν τα ματια της πραγματικα) πεταξε error cant connect to camera,οταν ανοιγεις το app δειχνει μια μαυρη οθονη και στην ουσια καμερα γιοκ!δοκιμασα αλλα 3rd party app για καμερα και καμια αλλαγη..το αξιοπεριεργο ειναι οτι περασα antutu και βγαζει σαν πισω καμερα 5.0 mp οπως και στην εμπρος..δλδ ακριβως την ιδια μπρος πισω..να μην τα πολυλεω,μονο το retrica δουλεψε για εμπρος ,γιατι και τα υπολοιπα ακομα και στην εμπρος κανει Mirror αυτο που βλεπω..εχει κανεις ιδεα απο αυτο η να εχει παθει κατι παρομοιο ?γιατι ειναι κριμα να στελνω το κινητο πισω κινα και να την αφηνω χωρις κιν κανα 2 μηνο!ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. Coolpad F1! Τρομερο vfm δεν εχει κανει το παραμικρο κιχ εδω και 3 μηνες,τρεχει αψεγαδιαστα,μου κανει οτι του ζητησω,δεν περιμενα οτι θα βγει τοσο καλο για 130 ευρω,και πραγματικα,βλεπω να μενω καιρο με τη συσκευη αυτη μιας και με εκπληξει πολυ ευχαριστα!Surfαρισμα,gaming,Multitasking,οτι και να του εχω κανει δεν εχει κολλησει ποτε!
  4. Μια ερωτηση επειδη ειμαι ετοιμος να την παραγγειλω παιδες...! Την εχει δοκιμασει κανεις αυτην εδω τη θηκη ?? http://www.aliexpress.com/item/High-quality-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-Case-For-Coolpad-Dashen-F1-8297-Luxury/32260531624.html Φαινεται ωραια..!
  5. Γεια χαρα σε ολη την παρεα!Χθες παρελαβα απο vickmall το f1 και πραγματικα εμεινα παραπανω απο ικανοποιημενος οσον αφορα τη συσκευη,πραγματικα ξεπερασε τις προσδοκιες μου,και σιγουρα στα reviews ''χανει'' σε σχεση με το πως ειναι σε πραγματικη αισθηση,πολυ στιβαρη κατασκευη για κινεζικο,ομορφη οθονη,πρωτο benchmark 32500 ολα μια χαρα!Μονο μια ερωτηση,παρακολουθω εδω και ενα μηνα το θεμα,και εχω αρκετη εμπειρια απο παλιοτερες συσκευες σε θεμα modding γενικοτερα,rom περναμε και με stock recovery ?και μια 2η,ποια κατα τη γνωμη σας,η πιο σταθερη rom μεχρι τωρα χωρις bug κτλπ ?δλδ να την βαλω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο μιας και δεν σκοπευω να ειμαι συνεχεια στο τεσταρισμα(ακομα!),και μιας και παραγγειλα και ενα 2ο για το εταιρο ημισυ και δεν θελω να περασω μια rom και μετα να με ζαλιζει γιατι δεν δουλευει το ενα η το αλλο!αυτα !σορρυ για το μακροσκελες ποστ!
  6. Καλησπερα παιδες..Βρηκα αυτο εδω στο e-fox http://en.efox-shop.com/zte-nubia-z5s-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-zoll-gorilla-glass-3-fhd-bildschirm-android-44-g-297436 ..σαν specs μου φαινεται αψογο,και σαν τιμη πολυ καλη..σε αλλα site βλεπω διαφορα τιμης +60-100 euros.. τι παιζει ??ειμαι αναμεσα σε αυτο και το ulefone be pro που μου φαινεται πολυ σωστο επισης αλλα κολλαω λογω μαρκας... :mad:
  7. Εγω νομιζω οτι το 1+1 βγαζει καλυτερες indoor φωτο...Το LG μου βγαζε λιγο σκοτεινες φωτο...Μου φαινοταν οτι το φλας του δεν ηταν και τοσο επαρκεις...
  8. Στο θεμα καμερας θα σου πω οτι ειναι ακριβως ιδια ή και λιγο καλυτερη του 1+1 και σε ολα τα υπολοιπα οπως σου προαναφερα δεν εχουν επαφη...Κι εγω ημουν πολυ διστακτικος για να το παρω αλλα τελικα το πηρα και δυσκολα θα το αλαζα...
  9. Πρωην κατοχος LG G3 και νην κατοχος Oneplus One...Το κινητο δεν εχει καμια επαφη το ενα με το αλλο...Το G3 περα απο μια πολυ ομορφη οθονη λογω αναλυσης που δεν ειναι και τοσο προταιρημα (γιατι τραβαει πολυ Cpu και Laggarei τον launcher) δεν εχει κατι καλυτερο...Αν μπορεις φιλε μου να παρεις Oneplus καντο χωρις να το σκεφτεις...Απο θεμα καμερας θα λεγα οτι ειναι σχεδον ιδια με καλυτερη αναλυση βιντεο.
  10. Ωραιο εργαλειο για δωρο απο το Kaizer..Good Luck to all folks ! :lol::lol:
  11. Παιδια καλησπερα..μια ερωτηση..σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω κινητο ..μιας και εχω αχτι να παιζω και κανενα game,και γενικοτερα να ''τραβαει'' το κινητο αξιζει ?και ποιο ειναι δυνατοτερο καθαρα απο θεμα specs ?αυτο με το snapdragon η με το mediatek αν γνωριζετε ?ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Καλησπερα παιδες,αν και η ερωτηση θα φανει λιγο κοινοτυπη,μιας και εχοντας κανει search στο forum εχω βρει δεκαδες/εκατονταδες ερωτησεις τετοιου τυπου,ομως ακομα δεν εχω καταληξει,θελω να ρωτησω το εξης: ειμαι διατεθειμενος,να δωσω εως 180 ευρω για να αγορασω smartphone απο τους φιλους μου τους κινεζους,παλαιοτερα ειχα κανει αγορα ενος κλωνου galaxy s4 (πηγε στα σκουπιδια -χαλασε το touch εντελως) και θελω μια ψιλο-σιγουρη αγορα και οχι να φοβαμαι σε μια -δυο βδομαδες μεινω χωρις κινητο...εχω κοιταξει στα site που προτεινεται, εως τωρα εχω zenfone 5,coolpad f1(και f2 αν ομως βγει με multilingual γιατι θα παρω 2 το ενα για τη γυναικα και θα κραζει αμα δει κινεζικα!) ,xiaomi hongmi note(ειδα benchmark ομως του 4g με το qualcomm και ψιλοαπογοητευτηκα),zte v5 max,lenovo a8,και τελευταια γλυκοιταξα το meizu m1 note ομως η selena στο vickmall δεν εχει ιδεα ποτε θα ρθει!υπαρχει και καποια αλλη προταση?το jiasu s3 (αν λεω καλα τη μαρκα) το αφηνω εκτος μονο και μονο λογω brand Οπως και την elephone.τελος το umi zero,το οποιο φαινεται καλο,αλλα και αυτο οχι πολυ καλο σαν μαρκα...το κινητο το θελω να μπορω να τρεξω κανενα βαρυ 3d παιχνιδακι και οχι να χω 10-20 fps και να με κλαινε οι ρεγγες,οπως επισης να βγαζει και μια φωτο της προκοπης!καθε βοηθεια και απαντηση δεκτη!σορρυ για το μακροσκελες post btw!
  13. Καλησπερα παιδες..αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θα ηθελα να μου πειτε κατι...το iphone μου(3gs) εχει χαλασει το κουμπι Power,δεν δουλευει..το ειχα ομως κανονικα και το δουλευα και το ξεκλειδωνα με το κουμπι home button..το θεμα ειναι το εξης..εκανα ena factory reset (ηταν jailbreak) και το κινητο εκανε επανεκινηση και μετα apple logo με loading...δυστυχως μετα απο 5 ωρες συνεχομενα να περιμενω το κινητο εκει..στο ιδιο μοτιβο...μια το Logo σκετο,μια μαζι με Loading..να το βαλω σε dfu mode,χλωμο γιατι δεν δουλευει το Power button οποτε πακετο..!!μπορω να κανω κατι αλλο?καπως να το κανω να επανεκινησει?το Pc δεν το αναγνωριζει συνεπως ουτε το itunes...σκεφτομουν να παω να παρω μια καλωδιοταινια Καινουργια και να την περασω αλλα καποιος μου ειπε οτι μπορει να μην φταει αυτο και απλα να χαλασε το κουμπι και να μην παταει..ειχε κανεις κανενα παρομοιο περιστατικο..?για να το παω σε μαγαζι σκεφτομαι πως θα ζητησουν σεβαστο ποσο για να το διορθωσουν και δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου..
  14. συγνωμη φιλε μου αλλα προτιμω να το ρισκαρω παρα να δινω λεφτα στη google και καθε google με 1ε donate κατεβαζω οτιδηποτε εχει το market δωρεαν...anyway η ερωτηση μου ηταν το τι θα μπορουσα να κανω για να ξεκολλησει και την απαντηση θα την δωσω μαλλον εγω μιας και βρηκα την ακρη...πατωντας power btn+up και wipe-data-cache και το κινητο ξεκινησε απλα εχασα οτι ειχα μεσα...
  15. Παιδια καλησπερα....εχθες εκανα root το κινητο με το z4root το οποιο κατεβασα απο το blapkmarket..ολα καλα εχθες...σημερα ομως το πρωι πηγα να περασω κανα-δυο εφαρμογες και το κινητο εμενε στην εγκατασταση...και δεν την ολοκληρωνε..και λεω κατσε να το κλεισω μια και να το ξανανοιξω μηπως και κολλησε...αμ δε...τωρα πλεον εχει κολλησει στο screen που λεει ideos και δεν ανοιγει..με τιποτα...μπορω να κανω κατι..?δεν εχω πειραξει ουτε ρομ ουτε τπτ περα απο το root..help!
  16. το χω παθει εγω αυτο και δυστυχως μου εχει σπασει τα νευρα καθε λιγο και λιγακι να το σηκωνω επειδη πεφτει...μαλλον απο το docking station το επαθε αλλα θα επρεπε να το χαν σκεφτει ρε γμτ..οχι να το σηκωνω καθε λιγο και λιγακι..
  17. ναι φιλε μου παιζει κανονικα τα java games opws kai apps..αν δεν φλασαρεις δεν βλεπεις μεσω wi-fi..αν εχεις ομως τη δυνατοτητα να χρεωνεσε μπορεις με οποιαδηποτε firmware να βλεπεις μεσω ιντερνετ..αλλιως μονο με firmware.
  18. αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχουν τα παιχνιδια που ζητας μιας και τα βαζει μονο η εταιρια που βγαζει τα κινητα μας....υπαρχουν καποια απο αλλα μοντελα αλλα απο οσο ξερω δεν εχουμε τη δυνατοτητα να τα παρουμε..
  19. το κραταω ..κανει το κλικ..αλλα πεφτει..δεν καθετε ποτε...δυστυχως..αν το παω στο καταστημα που το πηρα θα μου δωσουν σημασια η λετε να με παρουν με τις τοματες ?? :lol:
  20. Παιδια (αν και λιγο ακυρο )Εχω ενα μικροπροβληματακι...(Δεν ειμαι Κολλημενος αλλα θελω να ναι πενα!).Λοιπον το κινητο αγοραστηκε μαζι με το docking station ths lg..πριν το χρησιμοποιησω δεν ειχα προβλημα..αφου το χρησιμοποιησα ομως..παρατηρησα πως το συρομενο ΄΄πορτακι΄΄που εχει για να μην φαινετε η θεση φορτισης καθε φορα που σηκωνω το κιν πεφτει..και οποτε κοιταω το τηλ ειναι πεσμενο! :wacko: το χει παθει κανεις αυτο ?η εγινε απο το station ?γιατι σκοπευω να το παω πισω και να το αναφερω ως προβλημα... :lol:
  21. να κανω και μια τελευταια ερωτηση!(ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος απλα θελω να μαθαινω)..στο wetravel,ακομα δεν εχω πιασει σημα gps ,αλλα δεν βγαζει το σημα του δορυφορου που εβγαζε σε μια αλλη εφαρμογη ..εφτιαξα απο το κρυφο μενου τις ρυθμισεις,αλλα δεν ειδα διαφορα..χρειαζετε να το δειχνει η απλα πιανει χωρις να δειχνει κατι ?
  22. χα χα καλη φαση!να λιωνει το κιν!μιας και εισαι expert σε αυτο το θεμα θελω αν μπορεις να με διαφωτισεις στο αν μπορω να βαλω background στα 4 μενου που εχουμε με τις διαφορες μικροεφαρμογες κτλπ,και να μην εχω αυτους τους απλους και (απαισιους για μενα)χρωματισμους ?
  23. φιλε jimdem συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια που εχεις κανει :D .Θελω να κανω μια ερωτηση..μονο σε μενα ζεστενετε το πισω μερος του κινητου ενω βαζω μουσικη η δουλευω καποια εφαρμογη για λιγη ωρα ?η σε ολους ?ειναι αισθητη η θερμοκρασια..
  24. Καλησπερα και απο μενα..Ειμαι κατοχος του arena εδω και 2 μερες..μπορω να πω πως ειναι αρκετα λειτουργικο..ψαχνομαι και συνεχεια εκανα Update sto firmware se v10m..θελω ομως να ρωτησω αν ξερει κανεις..αν μπορουμε να αλλαξουμε το φοντο στα 4 μενου που εχει(αρχικες οθονες)γιατι αυτοι οι απλοι χρωματισμοι δεν λενε μια :mad: επισης περιμενω να βγω λιγο εξω να δω αν δουλευει το gps Που εκατεστησα απο ενα παιδι που εχει κανει site για το αρενα..γιατι εδω μεσα ηταν εντελως dead!
×
×
  • Create New...