Jump to content

mitsoubas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitsoubas

  1. παιδια προσπαθω με το nokia map loader να κατεβασω τους χαρτες στο κινητο και συνεχεια κολλαει σε ενα συγκεκριμενο σημειο στο downloading και το storage ή μου πεταει μηνυμα πως δεν εχει χωρο η καρτα,ενω ειναι σχεδον αδεια στην πραγματικοτητα.Μια φορα που καταφερα και ολοκληρωθηκε η διαδικασια,στο gps(στις εφαρμογες)ανοιγα να βρω τη θεση μου αλλα δεν εβγαζε τους χαρτες.μονο ασπρο στη θεση τους και το περιβαλλον γυρω γυρω(zoom κτλ).Τι φταιει και δεν εγκαθιστανται?
  2. παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Hard format ειχα δοκιμασει προχθες το βραδυ πριν postarw αλλα τζιφος.Ισως εφταιγε που δεν ειχα βγαλει την καρτα μνημης απο μεσα(?).Πηγα χθες το πρωι στο nokia center στο λιμανι του Πειραια(Καποδιστριου 1) και μου το επαναφερανε μεσα σε δεκα λεπτακια!!Πολυ εξυπηρετικο το παλικαρι που ηταν εκει.Του ειπα οτι το χω λιγες μερες και δε ζητησε καν να δει αποδειξη.Και δε μου ζητησε καθολου χρηματα.Οποιος αντιμετωπισει καποιο προβλημα στο μελλον το συνιστω ανεπιφυλακτα. Το μονο προβληματακι που εχω τωρα ειναι οτι χαθηκαν οι χαρτες που ηταν περασμενοι μεσα.Που μπορω να τους βρω?
  3. παιδες το πηρα κ εγω το κινητακι.ΟΜΩΣ τωρα τα χω παρει στην κρανα κανονικα...Πηγα να κανω αναβαθμιση λογισμικου στη νεα εκδοση και ενω τα ειχα συνδεση ολα καλα και η αναβαθμιση ετρεχε,ξαφνικα διακοπηκε χωρις εμφανη λογο.Μετα τις οδηγιες που μου εβγαλε για συνεχιση της(να βγαλω μπαταρια κτλ και μετα να πατησω επαναληψη)και αφου τις ακολουθησα 2-3 φορες δεν ειδα αποτελεσμα.Παλι με πεταγε απο την αναβαθμιση.Τελικα μεσω του προγραμματος εκανα ακυρωση της διαδικασιας και τωρα το κινητο δεν ανοιγει.Απλα ενεργοποιειται και φωτιζεται η οθονη βγαζοντας μαυρο,χωρις να δειχνει τιποτα.Τι κανω τωρα?Εκτος απο να βριζω...
  4. έγινε!ευχαριστώ πολύ.αυτό έχω σκοπό να κάνω...
  5. ευχαριστώ πολύ!Δηλαδή η 31/10/2009 αφορά την έκδοση των ελληνικών windows 7 μόνο ως retail ε?
  6. παιδιά από σήμερα θα υπάρχουν στα καταστήματα laptops με περασμένα τα ελληνικά windows 7??
  7. ευχαριστώ φίλε γιατί πολύ παραπληροφόρηση πέφτει στο internet.το ένα site γράφει έχει το τάδε στοιχείο, το άλλο λέει δεν το έχει..όποιος έχει αγοράσει το μπλε ή το άσπρο ας μας πει αν επιτρέπεται από ποιο κατάστημα το αγόρασε γιατί πιο πολύ το κόκκινο συναντώ..
  8. βιντεοκλήσεις μπορείς να κάνεις με το 5630?
  9. φίλε Makis σε τι χρώματα το έχει το πλαίσιο?μόνο κόκκινο?και γενικά που μπορούμε να βρούμε το μπλε και το άσπρο?
  10. κανένα κατάστημα δεν το έχει άμεσα διαθέσιμο δηλαδή?
  11. και εγώ σε αυτό έχω καταλήξει.πολύ καλή τιμή για αυτά που έχει.Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα το χω στα χέρια μου λοιπόν...
  12. ευχαριστώ πολύ!τελικά αξίζει τα λεφτά του λέτε?
  13. μήπως κάποιος ξέρει σε τι χρώματα το έχει ο Γερμανός?ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...