Παιδιά γνωρίζετε αν μετατρέπεται ένα συμβόλαιο Vodafone σε καρτοκινητό CU ή a la Carte και με ποια διαδικασία;
Ευχαριστώ!
http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/wink.gif
Καλησπέρα!
Παιδιά ξέρει κάνεις πως μπορεί να δουλέψει η εφαρμογή java που έχουν μερικά κινητά για αποστολή/λήψη email?
:wacko:
Χρησιμοποιώ το Nokia6111 και όταν τρέχω την εφαρμογή email γράφει πως δεν έχει τις απαραιτητες ρυθμίσεις για σύνδεση κάτι που δεν μπορεί να εισαχθεί με το χέρι, αλλά πρέπει να τις στείλει η cosmote. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
Ευχαριστώ, Δημήτρης
Καλησπέρα παιδιά.
1)
Εχω ISDN με 2 γραμμές. Μπορώ να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα 1 της teledome με προεπιλογή μόνο για τον ένα αριθμό και να κρατήσω τον αλλο με τον ΟΤΕ ώς έχει?
2)
Στον τιμοκατάλογο λέει πως το 0,099 δεν ισχύει προς τους τηλεφωνικούς αριθμούς Τρίτων Παρόχων όπου ισχύει το 0,024/λεπτό. Ποιοι είναι αυτοί οι αρθμοί των "τρίτων" και πως μπορώ εγώ να ξέρω αν πάρω ένα αστικό ή υπεραστικό τι θα χρεωθώ τελικά?
X.
Καλημέρα σας, μια ερώτηση.
Υπαρχει καποια διεύθυνση που μπορώ να δω τη wap σελιδα της Vodafone (vodafone live ή και το απλό ακόμα) από GPRS άλλης εταιρίας κινητής, για παράδειγμα Cosmote?
Ευχαριστώ πολύ,