Jump to content

demaitre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by demaitre

  1. Γιατί έπεσα στην παγίδα του bonus των 120' προς Vodafone! Είπα, τι είναι 10 ευρώ για έναν χρόνο, αφού θα έχω και 2 ώρες χρόνο για ένα μήνα; Αλλά αν ήξερα, 10 ευρώ για 6 μήνες δεν θα τα έδινα, μάρτυς μου ο Θεός!!! :mad:
  2. Εμένα άλλο με προβληματίζει... Που έβαλα χρόνο ομιλίας για να μην καταργηθεί ένας αριθμός CU που έχω μόνο για να με παίρνουν φίλοι και γνωστοί με συμβόλαιο στη Vodafone (και έχουν δωρεάν χρόνο ομιλίας προς αριθμούς του δικτύου) και ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ είδα ότι ο χρόνος δεν ισχύει για 12 μήνες (όπως στα καρτοκινητά των άλλων δικτύων) αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ 6!!! Ρε, πάνε καλά;;; Το μετάνιωσα κιόλας που τους έδωσα το δεκάρικο!!! Ξέρετε από πότε ισχύει αυτό το σύστημα;
  3. Πρώτη μου συμμετοχή σε διαγωνισμό του forum! Λες να...;;; ;)
  4. Αγαπητοί φίλοι, καθώς δεν υπάρχει κάποια πιο σχετική κατηγορία για να ποστάρω τα ερωτήματά μου, τα τοποθετώ εδώ κι εφόσον οι mods/admins θεωρούν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί σε κάποια άλλη ενότητα ας τα στείλουν... Τα ερωτήματά μου είναι απλά: Σύμφωνα με κάποιον νόμο, ο οποίος πρέπει να βασίζεται σε κάποια σχετική απόφαση της ΕΕΤΤ, ορίζεται ότι της φραγής εξερχομένων κλήσεων λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών θα πρέπει να έχει προηγηθεί έγγραφη ειδοποίηση του συνδρομητή από τον πάροχό του. Α. Ποιος είναι αυτός ο νόμος και σε ποια απόφαση της ΕΕΤΤ βασίζεται (αν βασίζεται); Β. Ποιο είναι ακριβώς αυτό το διάστημα που πρέπει να μεσολαβήσει από την έγγραφη ειδοποίηση του συνδρομητή μέχρι την ενεργοποίηση της φραγής εξερχομένων κλήσεων; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας! ;)
×
×
  • Create New...