Jump to content

vasilis_emm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilis_emm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasilis_emm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΟΚ το έκανα: http://i64.tinypic.com/2ltre48.jpg http://i65.tinypic.com/5b4hw3.jpg http://i63.tinypic.com/2nb822v.jpg http://i68.tinypic.com/2m2gneg.jpg
  2. Ο λόγος που δεν είπα απο την αρχή ήταν για να μην αδικήσω το κατάστημα σε περίπτωση που κάνω λάθος εγω. Τελος πάντων το πηρα απο το galore.gr Για κάποιο λογο δε μπορω να ανεβασω φωτογραφίες, μου βγάζει: "IMG_0702.JPG: Exceeds forum quota by 50,2 KB" Είναι συμπιεσμένες κάτω απο 80 KB η καθε μια!!
  3. Καλησπερα, Παρακαλώ τα φώτα σας... Παρήγγειλα εχθές και μου ήρθε σήμερα το xiaomi 10400 απο ιντερνετικό κατάστημσ (θα πω αργότερα απο ποιο). Λοιπόν, το ανοίγω και βλέπω οτι το καλώδιο φόρτισης είναι κάπως "λερωμένο" σε ένα σημείο, όπως δηλαδή μαυρίζουν μετά απο χρήση τα καλώδια τηλεφώνων. Επίσης έχω την εντύπωση αλλά δε μπορώ να το διασταυρώσω ότι στη συσκευασία έπρεπε να υπάρχει και πάνινη θήκη μεταφοράς. Μπηκα στο σιτε που το αγόρασα να δω τι αναφέρει και βλέπω ότι ήταν τελευταίο κομμάτι (τυχαίο?) οπότε δε μπορώ καν να δω περιγραφεί και τι περιέχει η συσκευασία. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε οτι μπορώ να το επιστέψω με δικά τους έξοδα και οτι όντως έπρεπε να υπαρχει και η θήκη (δε ξέρω κατα ποσο η περιγραφή που λεει οτι η αντιολισθητική επιφάνεια βοηθάει στη μεταφορά μπέρδεψε αυτούς αλλά και εμένα). Έχω βάλει τον κωδικό που αναγράφεται στο κουτί και όχι στο power bank το οποίο κουτί δε σφραγίζει κιόλας και μου δείχνει οτι ειμαι ο πρωτος, Τι μου προτείνετε? να το στείλω πίσω η όχι? Αυθεντικό είναι αλλα δε ξέρω κατα πόσο είναι καινούργιο η μεταχειρισμενο. Ευχαριστώ.
  4. Έχω την εντύπωση οτι σε ενα video στο ιντερνετ γινότανε αυτόματα γι'αυτό ρωτάω. Τέλος πάντων, με το Touchflo 3D το πάνελ καμιά πληροφορία?
  5. Καλημέρα, Έχω περάσει το Touchflo 3D, μου το εμφανίζει στα πανελ αλλα δε φορτώνει οταν παω να το βάλω.Διάβασα καπου οτι μπαίνει μόνο στο today screen.Πώς το μπορώ να το έχω σαν πανελ τελικά? Και κάτι ακόμα, χωρίς να ανοίξω το πληκτρολόγιο αν γυρίσω 90 μοίρες το κινητό δε γινεται αυτόματα απο portrait σε landscape h οθόνη? Thanks
  6. Είχες δίκιο,λίγη πίεση παραπάνω ήθελε,να'σαι καλά!
  7. Δεν υπάρχει καμια αλλη συσκευη bluetooth ενεργοποιημένη.Reset στο handsfree απο πού να κάνω?
  8. Το βρήκα,σ'ευχαριστώ.το Beam file πρέπει να επιλέξω.Αγγλική ROM έχω. Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι με το hands free.Δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Τι μπορεί να φταίει?
  9. Δε δουλεύει καθόλου το handsfree,κανονικά εμφανίζει κάποιο εικονίδιο? Και κάτι ακόμα,δε μπορώ να στειλω εικόνα ή τραγούδι μέσω bluetooth,στις επιλογές μου βγάζει μόνο μέσω SMS και MMS.
  10. Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με το hands free,δε μου το αναγνωριζει το κινητό. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Thanks
  11. Καλημέρα και παλι απο το μακρινο Πακισταν, Το GPStest το δοκιμασα,βρηκε καποιους δορυφορους αλλα θα περιμενω να ερθω Ελλάδα για να δοκιμασω το destinator γιατι χαρτη για Πακισταν δε βρισκω. Με το slideshow panel ξερει κανεις πως δουλευει?Πως διαβαζει εικονες? Google maps μπορω να κατεβασω απο το ιντερνετ και να τους περασω στο Χ1 ή πρεπει να συνδεθω απο το κινητο? thanks
  12. Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, Εχω το GPStest θα το δοκιμάσω. Πέρασα το No Data και εκανα τα Enable->Toggle,τώρα δε μπορεί κατεβάσει μόνο του μέσω GPRS?Αυτό ήθελε μόνο? Κάτι ακόμα,πέρασα σήμερα το growing panel αλλά μου βγάζει λευκή οθόνη.Τι μπορεί να φταίει? Για το slideshow panel τίποτα? Thanks
  13. Καλημέρα κι απο μένα, Ξέρω ότι θα ρωτήσω πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί αλλα σας γράφω απο το Πακιστάν όπου η ταχύτητά μου είναι χάλια και δε μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες. Δεκτή κάθε βοήθεια,δεκτά και τα παράπονα! Λοιπόν έχω το Xperia κι εγώ εδώ και 2-3 μέρες,απο τα λίγα που διάβασα περασα το ΑΕΚmap και καποια panels. Θέλω να ρωτήσω: 1.Κατέβασα το detinator 7 (με πολύ κόπο πάντα) το πέρασα στο Χ1 ομως δε βρίσκει δορυφόρους.Ισως φταίει και το Πακιστάν.Ένας φίλος εδώ που έχει κινητό με GPS δε βρίσκει ούτε αυτός μου είπε. 2.Το slideshow panel πως διαβάζει τις photo που έχω στην εξωτερική μνήμη?Γενικά δε δείχνει τίποτα. 3.Google maps μπορώ να κατεβάσω ή πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ πάντα? 4.Το No Data πού μπορώ να το βρώ free? Αυτά για αρχή,κάποιο άλλο χρήσιμο πρόγραμμα αν έχετε να προτείνετε θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά πατριώτες!!
×
×
  • Create New...