Jump to content

oasis4ever

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by oasis4ever

  1. ρε παιδια αυτο τι λεει; http://www.eleonorabonucci.com/
  2. Χρονια πολλα και καλή χρονιά! που μπορω να βρω παπουτσια Frankie Morello online και σε καταστημα?
  3. ψαχνω για πουκαμισακι στο στυλ των Burberry... τι μαρκες να τσεκαρω?
  4. το διορθωσα και εγω αλλα δεν μου ειπες την αποψη σου http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=G7K2&des=&cat=97&gender=men&group=shoes&vendorColor=ODA5OTk=&season=actual&seasProdID=50I
  5. παιδια πως σας φαινονται αυτα http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=G7K2&des=&cat=97&gender=men&group=shoes&vendorColor=ODA5OTk=&season=actual&seasProdID=50I υπάρχει περιπτωση να τα βρω φθηνοτερα?
  6. Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας, τελικα θα τα παρω... Μια ερωτηση ακομα. Απο TOMMY HILFIGER μπορω να παραγγείλω online από ευρώπη; Από Αμερική θα πληρώσω τελωνείο;
  7. Παιδια εχω βαλει στο ματι αυτα: http://www.yoox.com/item/YOOX/DSQUARED2/dept/shoesmen/tskay/361A2971/rr/1/cod10/44192545PO/sts/sr_shoesmen80... Σε ΝΙΚΕ και ONITSUKA TIGER φοραω 44. Που ειμαι σε αυτα? Σας αρεσουν? THANX!!!!!
  8. στο myaccount σου ζηταει ΑΦΜ υπαρχει κινδυνος υποκλοπής?
  9. Ευχαριστω πολυ μολις το παρω τα ξαναλεμε:D:D:D
  10. θελω να παρω το 5800 απο τη vodafone λογω επιδοτησης!!! μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα τι να προσεξω η τι να απαιτησω? :confused::confused::confused: Helpp!!!!:!::!:
  11. θελω να παρω το 5800 απο τη vodafone λογω επιδοτησης!!! μπορειτε να μου πειτε συνοπτικα τι να προσεξω η τι να απαιτησω?
  12. να ρωτησω κατι? υπαρχει βαθμολογια των συσκευων με κλιμακα 1-10 πχ.?
×
×
  • Create New...