Jump to content

kotzak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kotzak

  1. Λοιπόν το κινητό το έχω στα χέρια από χθες το απόγευμα και σας αναφέρω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Για τη συσκευασία αρχικά, η οποία διαθέτει καλώδιο USB για σύνδεση με PC, Headnsfree 2 σε 1, δύο ξεχωριστά μέρη αποτελούμενα από μικρόφωνο και ακουστικά τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, τον φορτιστή και 3 καλύματα πίσω όψης να επιλέξεις. Αρκετά ενδιαφέρον το τελευταίο καθώς αλλάζει το look του κινητού πολύ εύκολα. Επίσης εμπεριέχει CD με το λογισμικό Kies της Samsung, το οποίο πρώτη φορά χρησιμοποίησα και ήταν αρκετά εύκολο στη χρήση. Λίγο παίδεμα να μεταφέρω τις επαφές απο το laptop στο κινητό, αλλά όλα OK. Αυτά ως πρώτα στοιχεία. Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί ας μου δώσει 2-3 συμβουλές σχετικά με το AGPS. Έχει μέσα Google Maps και θα ήθελα εννοείται να βάλω μέσα ένα πρόγραμμα free το οποίο θα έχει και την πλοήγηση και όλα. Περισσότερα στοιχεία αργότερα.
  2. Σήμερα το απόγευμα θα έχω το PRO στα χέρια. Ελπίζω να μπορέσω να μεταφέρω μια σωστή άποψη προς εσας το βραδάκι. Δεν ξέρω βεβαια αν πρέπει να γίνει νέο topic για το PRO.
  3. Να πω κι εγω την εμπειρία μου απο το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το πήρα από vodafone με επιδότηση, έφτασε μετά 10 μέρες και όταν έμπαινα browser έκανε restart. Το στειλα πισω, ήρθε καινούργιο το οποίο είχε το ίδιο πρόβλημα. Έφυγε και εκείνο πίσω. Ευτυχώς από τη vodafone μου έδωσαν το διακαίωμα αλλαγής μοντέλου και έδωσα κάτι παραπάνω για να πάρω ένα τηλέφωνο της προκοπής. Το δικό μου συμπέρασμα από τη δική μου εμπειρία είναι μακριά από LG. :O
  4. Έγω το έχω ήδη παραγγείλει απο vodafone και περιμένω παράδοση την επόμενη εβδομάδα. Μπήκα να δω κανενα review εδω αλλά μάλλον θα είμαι από τους πρώτους. Πάντως δείχνει ότι το τηλέφωνο θα είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, με AGPS και WIFI στα 240 euro.
×
×
  • Create New...