Jump to content

alexandros1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexandros1982

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alexandros1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορεί να δεχτεί ως και 8GB λέει η Samsung. δείτε εδώ!!! --->> http://www.youtube.com/watch?v=4qMxFRJ3MBU
  2. έχω 5000 χλμ. όλα καλα με τις διακοπές. δεν κάνει πια. έχω άλλο πρόβλημα όμως, με τις ταχύτητες... κάτι δεν πάει καλά... οταν κατεβάζω (ακόμα και από 5η σε 4η) πρέπει να πηγαίνει πολύ αργά το μηχανάκι (σχεδόν ρελαντί) αλλιώς δεν κουμπώνουν... ένας τρόπος που βρήκα είναι να τις κατεβάζω πατώντας λίγο το γκάζι ελάχιστα πριν κατεβάσω την ταχύτητα. τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά? έχει κανείς κάτι στο νου του για το τι μπορεί να συμβαίνει? πρέπει να το δει κανείς σε συνεργείο? ξέρει κανείς κανένα καλό στη δυτική Αθήνα? πάντως την 1η μέρα του ως διανομέας ήταν παλικάρι αν και έβρεχε αρκετά... επίσης πληροφοριακά πωλείται YAMAHA TDM 850 σε άριστη κατάσταση λόγω αγοράς μικρότερης μηχανής.. :):):)
  3. καλησπέρα ξανά! το πήρα τελικά το straight 150. μια χαρά είναι τελικά. το κατέβασα από χαλκίδα και το κοντέρ έγραψε 125. σύντομα θα πάει για ένα γραναζάκι λίγο μεγαλύτερο μιας και το σηκώνει η ροπή του άνετα ας το ξεκουράζω στις (μεγάλες) αποστάσεις... μια χαρά μου φαίνεται το μηχανάκι αν και μου έκανε κάτι μικροδιακοπές στο γκάζι σε κάποιο σημείο στη διαδρομή μαντεύω διότι έβαλα βενζίνη από κάπου που δεν ξέρω τι ποιότητα έχει ή διότι ζεστάθηκε η μηχανή του. έχει κανεισ κάποια ιδέα για το τι μπορεί άλλο να είναι?
  4. Κάποιος άλλος να πει περισσότερα από αυτό? από μηχανικό της χόντα με απέτρεψε για το ινοβα. βγάζει λέει προβλήματα και πατινάρει από το εργοστάσιο.:( daytona και cheetah έχει ο πατέρας μου και είναι οκ αλλά που τα έχω οδηγήσει είναι κυριολεκτικά (βάρκα στο γιαλό) αίσθηση οδήγησης μηδέν! δε με νοιάζουν τα χιλιοστά ο υπεκυβισμός και οι sebring κλπ κλπ. τη δουλειά μου να κάνω θέλω. ένας φίλος μου σύστησε τα Kymko ότι δε σπάνε δε χαλάνε και αυτό που βρήκα είναι made in Japan. και έχω διαβάσει γι'αυτό ότι δίνει πολύ σωστή πληροφόρηση στον οδηγό και έχει και αρκετά σφιχτές αναρτήσεις. βοήθεια! πείτε ρε παιδιά!
  5. ρε παίδες σύντομα θα πάρω παπί. έχω ένα tdm 850 και θέλω κάτι για διανομή πιτσας. :) είδα το Kymko straight 150 σε μεταχειρισμένο αλλά με ανησυχούν 1 ότι δεν το βγάζει πια απ'οτι είδα. 2 χοντα λιφαν ντειτονα μπορούν να φορέσουν το ένα το μοτέρ του άλλου. εδώ αν δε μου κάτσει καλό μεταχειρησμένο τι μηχανή θα μπορούσα να βάλω οικονομικότερη? 3 από service τι λέει? πιασοκολέ ή νορμάλ? η τιμή που το βρήκα είναι οκ αλλά αυτή τη στιγμή δεν παίζουν φράγκα και θέλω να το πάρω να βγάλω από αυτό. είχα παλιά ράννερ διχρονα και ήξερα να το κάνω βίδες (και παξιμάδια) μόνος μου. παπί δεν είχα ποτέ, θα πάω να το δώ μέσα στη βδομάδα. τί πρέπει να κοιτάξω? τι (δεν) πρέπει να ακούσω από το μοτέρ? είναι κανείς που να το έχει να μου πει αν του έχει βγει καλό?
  6. to d980 molis xthes to agorasa kai einai poli kalo! doulevoun ola arista! i diefkrinisi afora to video kai tin analisi tou pou eno anaferetai oti einai 240*320, telika einai 640*480 vga kai an kai den to anaferei kapou gia to posa fps exei to video toy einai poli omalo kai dixnei safos 30 fps :D
×
×
  • Create New...