Jump to content

iwank

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iwank

  1. Συμφωνώ και εγώ μαζί σου φίλε μου, Δεν μπορεί η cosmote να βάλει κανένα πακετάκι prepaid mobile internet κάτι σχετικό με αυτό της wind (wind adsm prepaid που δίνει με 7 ευρώ 2μέρες απεριόριστο ιντερνετ ή με 14 ευρώ 7 ολόκληρες μέρες απεριόριστο ιντερν) για πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω υπολογιστή χρησιμοποιόντας τα 3g κινητά μας ως μόντεμ?
  2. Καλημέρα φίλοι μου! Προσπαθώ να περάσω μέσω του Map Loader στο κινητό μου 5320 xressmusic τον χάρτη της Ελλάδος και εκεί που βγαίνει το πινακάκι με την πάροδο του χρόνου σταματάει και μου βγάζει το εξής μήνυμα "An unexpected error occurred. Try again. Sorry for the inconvenience". Γιατί άραγε?
  3. Καλησπέρα παιδιά! Μια απορία: Πήρα ένα αριθμό Wind για να ενεργοποιήσω το NS7 για τις διακοπές που θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών. Εχω το Nokia 5320 το οποίο υποστηρίζει 3g/HSPDA, θα "πιάνει" ταχύτητα όσο το usb στικάκι της alcatel ox-200 που δίνει η wind σε πακέτο prepaid adsm με 59Ε ?
  4. Παιδιά καλησπέρα! Εχω το Nokia 5320, με κάρτα cosmote, μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να συνδέομαι με το laptop στο ιντερνετ όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού? Δηλαδή το κινητό μου να παίξει το ρόλο μιας usd connection card!
  5. Καλημέρα Παιδιά Καλό μήνα. Ο κουνιάδος μου καταλάθος έσβησε από το Νοκια 6070 το Snake που είχε εγκαταστημένο. Μπορεί να μου το στείλει κανείς στο iwannisk@yahoo.gr
  6. Καλήμερα παιδιά! Έχω το Νοκια 6600 κατεβάσα το Philips Camcoder 1.03 το εγκαθιστώ κανονικά στο κινητό μου. Μετά όταν κάνω κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής δεν την ανοιγει :( Τι να φταίει? Το ίδιο μου κάνει και με την έκδοση 3.7.5 Στο κινητό έχω την έκδοση firmware v.4.09.1 26-02-04 NHL-10 Ευχαριστώ εκ το προτέρων
  7. Τα ακουστικά αυτά είναι για το Νοκια 8310. Ο τύπος του είναι HDD-1 και παίζουν μια χαρά στο 6600
  8. Φιλαράκο μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς :shifty: Δεν το είχα φανταστεί καθόλου να γυρίσω στη γλώσσα στα αγγλικά!
  9. Καλημέρα φίλοι μου! Κατέβασα απο το site της Nokia το Nokia Sensor για το 6600. Το πέρασα μέσω ΒΤ στο κινητό και επιλέγοντας το sis αρχειάκι εμφανίζει το παραθυράκι εγκατάσταση αλλά δεν προχωράει και επανέρχεται στο φάκελο που βρίσκομαι! Αν μπορεί κανείς ας με βοηθήσει Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον
  10. Καλημέρα φίλε μου υπάρχει και στα ελληικά το site http://www.fnac.gr Πρέπει να είναι φοβερό κατάστημα έχει τα πάντα !!!
  11. skapsimata = apoksilomata (po po pikra thimame!!!! me tis mikroyles tsougranes)
  12. Καλησπέρα Φίλε μου!! Ναι υπάρχει το Total IRremot της Psiloc
×
×
  • Create New...