Jump to content

gwgoula18

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gwgoula18

  1. Ξερετε μηπως αν και πως γινεται να τραβηξουμε screenshot στο κινητο?
  2. Σημερα πηρα κ εγω το κινητο απο το nok-shop οπου σημερα παρελαβαν τα μονοκαρτα κ αυριο μετα τις 11 και τα δικαρτα... Απο οτι ειπαν ειμαι η πρωτη που πηρε το κινητο απο Ελλαδα κατευθειαν!!μεχρι τωρα πολυ ικανοποιημενη,κανενα προβλημα το κινητακι!!
  3. ευχαριστουμε για την ενημερωση! μαλλον θα το εμπιστευτω κ εγω!
  4. δεν ξερω, αν η εισαγωγη παντως ηταν επισημη δεν θα ερθει το κινητο κ στα υπολοιπα νοκια μαγαζι? παντως οταν το παρετε στα χερια σας πειτε εντυπωσεις απο την εξυπηρετηση κ τι παιζει με την εγγυηση.
  5. δεν θελω να σου βαλω ιδεες, απλα ρωτησα μηπως εχουν αγορασει αλλοι χρηστες απο εκει κ ειναι ικανοποιημενοι γιατι δεν ειναι απο τα γνωστα σκρουτζομαγαζα που ξερουμε πληροφοριες.. για αυτο το μαγαζι δεν εχω ακουσει τιποτα. παντως εγω λεω να περιμενω μερικες μερες μηπως οντως ερθει στα επισημα nokia care κ σε τι τιμη!
  6. ενδιαφερομαι κ εγω να αγορασω αυτο το κινητο... δεν ξερω αν ειναι σωστο να κανω αυτη την ερωτηση εδω. το nok-shop που αναφερατε ειναι αξιοπιστο?
  7. καλησπερα!!χτες πηρα κ εγω αυτο το κινητακι κ μπορω να μπω οτι με το σκαλισμα που του εχω κανει μεχρι τωρα,ειμαι αρκετα ευχαριστημενη...το μονο που δεν μπορεσα να βρω ειναι πως θα κανω την οθονη να αναβει για μερικα δευτερολεπτα καθε φορα που ερχεται μηνυμα...το ιδιο γινεται κ σε εσας? κ κατι ακομα...για να παρω καποια ζελατινα προστασιας οθονης πχ απο το πλαισιο,υπαρχει καποια που να του ταιριαζει σε μεγεθος απο αλλο μοντελο?πχ samsung s3?
  8. καλησπερα...μια ερωτηση θελω να κανω!θελω να παρω αυτο το ομορφο κινητακι σε φουξια...ξερετε σε ποιο μαγαζι κυκλοφορει?πχ νοκια,public?:)
  9. παιδια το GT505 ξερουμε ποτε ερχεται?η αν εχει ερθει ηδη ελλαδα??γενικα καποια χαρακτηριστικα του??
×
×
  • Create New...