Jump to content

barsam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

barsam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μετά από κάθε “Soft Reset” εξαφανίζεται ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις των γραπτών μηνυμάτων. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  2. Γειά σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι το οποίο με έχει προβληματίσει. Είμαι πρώην κάτοχος του iPAQ 1940 και την προηγούμενη εβδομάδα το άλλαξα με το Qtek S100. Είμαι επίσης κάτοχος του Destinator και ενός Bluetooth GPS Fortuna. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Ενώ όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα, το PDA μετά από 3 λεπτά μπαίνει σε Stand By mode για 1 sec και μετά επανέρχεται με αποτέλεσμα να χάνει την επαφή με το Bluetooth και με το «κόσμο». Ο χρόνος των τριών λεπτών, όπως θα γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ορισμένος για να μπαίνει σε κατάσταση αναμονής το PDA όταν δουλεύει με μπαταρία και δεν χρησιμοποιείται. Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το αντιμετώπιζα με το iPAQ, όση ώρα και αν το είχα αναμμένο μόνο με μπαταρία. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το πρόβλημα, η μόνο εγώ το έχω;
  3. Γεια χαρά σε όλους. Ξέρω ότι είναι λίγο άσχετο με το θέμα αυτό που γράφω, αλλά αν κανείς ενδιαφέρετε για ένα ολοκαίνουργιο Globalsat BT-308 Bluetooth GPS, έχω βάλει μία δημοπρασία στο Fleamarket ( http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1762524 ). Το GPS είναι ολοκαίνουργιο και αχρησιμοποίητο. Το δίνω γιατί τελικά αγόρασα ένα Fortuna Clip-On πριν ακόμα μου έρθει το GlobalSat.
  4. Φίλε gkp, Ρίξε μία ματιά σε αυτό το Link http://www.pocketgps.co.uk/fortuna-clip-on.php Οι άνθρωποι που το κατασκεύασαν σαφώς και δεν είναι «γελοίοι» και υποθέτω ούτε αναφέρονται σε «γελοίους». Καθώς επίσης το ότι το ποιο ενημερωμένο site σε θέματα GPS το έχει ως ένα από τα καλύτερα GPS με αναφορά στα Accessories για να το έχεις πάνω σου, δεν το καθιστά «γελοίο». Εγώ από την άλλη θεωρώ ΓΕΛΟΙΟ να κατακρίνουμε άλλες χρησιμότητες του προϊόντος με αυτό το τρόπο. Εσύ μπορεί να γελάσεις με την ψυχή σου όταν θα δεις κάποιον με GPS στο χέρι. Αλλά υποθέτω ότι κάποιοι θα έχουν γελάσει και μαζί σου στο παρελθών για «Υπερβολές» στην χρήση της τεχνολογίας. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μας ήμαστε λάτρες της τεχνολογίας, και κατά καιρούς κάνουμε υπερβολές.
  5. Gia se olous kai apo emena, Ego vasika thelo na mpo se afto to xoro tou navigation kai epita apo erevna agoras kai diavazontas ayto to poly kalo forum, apofasisa na paro to Destinator3. Alla malon eimai enas akoma pikramenos pou psaxnei na vrei to paketo tou. :( Epidi omos exo vrei kati dia tis paranomeis odou, to opoio omos exei mono xartes tis ypolipeis europeis, les kai h Ellada den einai xora aftis. Tha mporouse kapios kalotheliths na mou sthlh me ena e-mail to ZIP arxeiaki me toys xartes ths elladas mesa apo to CD tou Destinator3? Toulaxiston na mporeso na pekso ligaki mexri na erthei to diko mou... An erthei pote dhladh. Opios epithimh as epikinonhsh mazi mou prosopika meso tou forum. O eksoplismos pou agorasa einai ipaq 1940 kai Globalsat BT-308. Th gnomh exete gia to Hardware?
×
×
  • Create New...