Jump to content

karfopouloss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About karfopouloss

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

karfopouloss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορεις να βαζεις φωτογραφιες για ταπετσαρια ολοκληρη??? γιατι αλλιως κανει αποκοπη μεχρι καποιο σημειο!!!!
  2. γεια σας παιδια εχω κανει τα πρωτα βηματα για root στο 2 μερος που τρεχεις το προγραμμα reflash.exe σαν admin λεει οτι απαιτητε vista και windows 7 εγω εχω τα xp τι γινετε τωρα για να τελειωσω το root???
  3. γεια σας παιδια οταν κανεις ροοτ πρεπει να κανεις κανενα buck up η οχι??
  4. ok θα ξανα προσπαθησω να το κανω γιατι ειναι κριμα τετοιο ωραιο τηλ να μην μπορεις να εχεις πολλες εφαρμογες λογο λιγου χωρου μνημης συσκευης..... ευχαριστω πολυ σε ολους για την βοηθεια σας...!!!!
  5. στο 2 βημα που λεει ανοιγουμε το τηλ με πατημενο το volume down ανοιγει μου βγαζει μια λιστα με κατι επιλογες εκει δεν καταλαβαλα τι κανεις???
  6. δεν εχω κανει root ακοολουθω τα βηματα που γραφουνε τα παιδια για να το κανω και κατι δεν γινετε η κατι δεν καταλαβα σωστα εγω...!!!
  7. παιδια καλησπερα τι κανετε? θελω βοηθεια οσον αφορα το root στο htc desire ηθελα να ρωτησω ...ξεκινησα να το ανοιξω το τηλ για να κανω recovery και μετα μου βγαζει στην οθηνη ενα σημα τηλεφωνου και διπλα ενα πορτοκαλι τριγωνο..τι γενετε?? μετα δεν κανει τιποτα μενει ετσι!!!! ευχαριστω!!!
  8. παιδια αξιζει να ανταλλαξω το htc desire με το νοκια ν8.....?????
  9. εχω περασει καποιες εφαρμογες μεσου του υπολογιστη στο κινητο και και μου τις κανει εγκατασταση στην συσκευη και οχι στην καρτα μνημης εγω θελω να τα αποθηκευω στην καρτα γιατι δεν εχει πολυ μεγαλη μνημη η συσκευη....
  10. γεια σας παιδια εχω 2 προβληματα με το κινητο ενα ειναι οταν βαζω αφυπνιση και κλεισω το κινητο δεν χτυπαει ποτες..και το δευτερο ειναι εχω κανει παρτισιον στην καρτα μνημης και παλι δεν μπορω να περασω τις εφαρμογες στην καρτα αυτες που στελνω απ τον υπολογιστη....αν ξερει καποιος τι γινετε παρακαλω να με βοηθησει..... ευχαριστω......!!!
×
×
  • Create New...