Jump to content

immortal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by immortal

  1. :cry: Δυστυχώς εχω us τηλέφωνο και απ οτι κατάλαβα κανείς δεν ασχολείται με αυτό πια .Κρίμα το αγαπάω το letv μου και απ οτι φαίνεται θα μείνω στη παλιά μου ρομ .Ευχαριστω για την βοήθεια πάντως .
  2. Αυτή η rom ειναι για cn ή us ?προβληματα έχουν αναφερθεί ?θα χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση η μπορώ να την φλασαρω με twrp πάνω στην υπάρχουσα μου rom?Thanks :D P.s. επειδη εχω λιγο μπερδευτει με τόσες εκδώσεις και τοσα ποστ , μήπως ειναι εύκολο να μας πει κάποιος τα βήματα για να περάσουμε την rom βήμα βήμα ,με gapps , root ?και αν υπάρχει και χωρίς letv account ακόμα καλύτερα .
  3. To link για την ρομ δεν λειτουργεί μήπως εχει ανέβει και κάπου αλλου ?
  4. Ε ναι θελω να το κανω μα δεν ξερω πια να διαλεξω για το x829 .Κατι stable με καλη αυτονομια καλη καμερα και εναλλαγη στις sim για data .
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση σου .Απο σταθερότητα τι λέει ?απο κάμερα ,wifi ,μπαταριά κτλπ?Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα γενικά ?Μιλάμε πάντα για το χ829 ...
  6. Κάποια απάντηση για το παραπάνω θα μου ήταν χρήσιμη μιας και είναι απαραίτητο να εχω data και στις 2 sim με εναλλαγή αυτών όπου το χρειαζομαι .:(
  7. Καλησπέρα. Έχω και γω ένα x829 rooted με kingroot στην official έκδοση του. Έχω κάποια προβλήματα όπως συχνές επανεκκίνησεις και δεν μπορώ και να αλλάξω τα data από την sim 1 στην sim 2. Ποια έκδοση custom ROM με ελληνικά θα προτείνατε για να λύσω τα παραπάνω προβλήματα και φυσικά να μην παρουσιαστούν νέα? Με λίγα λόγια ότι ποιο stable.
  8. Γεια σας .Εγω εχω δοκιμασει τα παντα να το ρουταρω και καταληγω στον πινγουινο καθε φορα .εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαίνει ?εχω ψαξει φυσικα το θεμα στο συγγεκριμενο forum μα ειναι αδυνατο να το παρακολουθησω .καποια λινκ απο το αρχικο ποστ δεν δουλευουν και ειναι αδυνατο να προχορισω την διαδικασια χορις αυτα .ακομα και τον τροπο του xda δοκιμασα χορις αποτελεσμα .
  9. yiake gt-i9500 clone Προβλημα .το κινητό δουλείες μια χαρά για καμιά εβδομάδα .μετα άρχισε να κανει βόμβο στα τηλεφωνήματα ( οπος οταν το βαλεις κοντα σε ενα ραδιο ββζζζζζββζζζζζζ )δεν ακουει τιποτα ο αλος που του μιλας .του εβαλα αλη Rom rooted και το πρόβλημα παραμένει .http://www.needrom.com/mobile/jiake-gt-i9500-l/ .Το κινητό είναι αυτό . http://www.coolicool.com/jiake-i9500-mtk6589-12ghz-quad-core-android-42-50-inch-capacitive-smartphone-with-dual-simdual-c-g-26012
  10. Γεια σας .Πρόσφατα ( 5 ήμερες πριν ) αγόρασα το s3 mini που ειναι JZO54K.I8190NXXALL6 4.1.2. απο ελληνικό online καταστημα .Μόλις το παρελαβα και το άνοιξα δεν έβαλα καν sim και του εκανα root με αυτό τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46245881&posted=1#post46245881 .το root ηταν επιτυχές .μολις εβαλα sim μου ζήτησε κωδικό δικτύου sim ( simlocked ) .πήρα τηλ. το κατάστημα και μου έδωσαν ενα κωδικό ο οποίος δεν δούλεψε .Μου είπαν οτι περιμένουν νεους κωδικούς και οτι το τηλέφωνο ειναι απο Αγγλια .Περιμένω τώρα 5 ημέρες και τίποτα .Φταίει το root που έκανα ?Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω περνώντας νεο firmware η οτι αλλο θέλει τέλος πάντων ?Ευχαριστώ :help:
  11. τελικα η λυση ειναι μονο με τον τροπο που μου λες εσυ τελιτσα στον φακελο και ειναι οκ .με οποιο file manager και να τον δεις παιζει .Ευχαριστω φιλε !
  12. big problem. τι εχεις κανει μεχρι τωρα στο κινητο?
  13. Ok done και αυτο .Προβληματα: πρεπει να κανω prive μια μια τοις φωτο δεν γινεται ολο το φακελο .αν εχεις 1000 και φωτο αυτο ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ! ο φακελος ανοιγει κανονικα μα δεν βλεπω τα αρχεια με τα το .nomedia why?με το astro file manager
  14. ok done μετα πος τα βλεπεις?
  15. κανενα αλλο σε free version κανεις που να το εχει δοκιμασει? κανε συγχρονισμο το παλιο σου κινητο με το Pc και μετα πηγενε απο το outloook και κανε εξαγωγη τοις επαφες σου σε .csv αρχειο .πηγενε και ανεβασε το csv στον λογαριασμο σου gmail και μετα κανε συνδεση στο gmail με το κινητο σου .
  16. Καλη πατεντα μα δεν εχεις ετσι thumbs, εχεις?
  17. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Χ10 mini pro έλυσα τα περισσότερα προβλήματα root , εφαρμογές και λοιπά . μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο κινητό που έχω βάλει στα χέρια μου εδώ και καιρό , (με μειονέκτημα μόνο την διάρκεια της μπαταριάς )αν και είναι άχρηστο σε κάποιον που δεν ασχολείται με κινητά και κομπιούτερ ενδεχόμενος .Μου έφαγε αρκετές ωρίτσες μπορώ να πω , όμως άξιζε τον κόπο μιας και το έκανα όπως το ήθελα. Έχω ένα ακόμα προβληματάκι στο οποίο χιάζομαι την βοήθεια σας .Eβαλα ένα φάκελο με απαγορευμένες foto και vid στην sd με σκοπό να τοις προβάλω με κάποιο file browser όπως το magic file manager όποτε εγώ θέλω .όμως το κινητακι κάνει μόνο του update τοις Φώτο και τα βίντεο στο στον προεγκατεστημενο image viewer και video player με αποτέλεσμα στα thumbs να φαίνονται όλα χύμα μαζί με τα βίντεο και τοις Φώτο που έχω τραβήξει εγώ με την κάμερα του κινητού. Πώς μπορώ να τα διαχωρίσω αυτά και αν γίνετε με κάποιο πρόγραμμα ,τότε θα πρέπει να απεγκαταστησω τα τα προεπιλεγμένα από την μαμά του video player και image viewer?
×
×
  • Create New...