Jump to content

nikos_se

Members
  • Δημοσιεύσεις

    213
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About nikos_se

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikos_se's Achievements

  1. Καλημερα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Ο αδερφος μου ειναι μεταπτυχιακος φοιτητης,δικαιουται what's up φοιτητικο,σωστα;;Αφου βγαλει αριθμο στο ονομα του,μπορουμε να το κανουμε μεταβιβαση στο ονομα μου και να διατηρηθει το φοιτητικο προγραμμα;;Σορρυ,αν εχει γινει στο παρελθον η ερωτηση απο αλλον,αλλα οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποια συγκεκριμενη απαντηση. Ευχαριστω,εκ των προτερων
  2. Εχω 3 αριθμους cosmokarta υπαρχει τροπος να τα κανω φοιτητικα;;Δεν εχω πασο ή καποιο γνωστο,υπαρχει κανεις εξωτερικος συνεργατης που το κανει;;
  3. Θελω νεο αριθμο στη Cosmote,με παγιο μαξ 35ευρω,υπαρχει καμια καλη προσφορα;;Ξερει καποιος:;Η wind μου δινει 1500λεπτα,1500sms,7.5GB στα 28.9ευρω.Εχει κατι αντιστοιχο η cosmote?
  4. Δεν θελω να σε στεναχωρησω,σιγουρα πετυχες καλη προσφορα.Αλλα σε ολους οσους εχουν παγιο μεταξυ 16-18.5ευρω αυτη τη περιοδο,τοσο παιζει το 50αρι,στα 23ευρω,ειτε ειναι ανανεωση ειτε αναβαθμιση.Αρα δεν σου εκανε καποια χαρη,απλα σου εδωσε τη προσφορα που ετρεχε.
  5. Εχει ληξει το συμβολαιο μου με την Cosmote,και θα παω σε αλλο παροχο γιατι η Cosmote εκτος του οτι ειναι ακριβοτερη,μου εκανε προσφορα με αυξηση της τιμης.Αυτο που με νοιαζει να ρωτησω ειναι αν πρεπει να επιστρεψω το router που μου ειχε δωσει;;Ειναι το κλασσικο λευκο που ειναι για ευρυζωνικες συνδεσεις.
  6. Ρε παιδια εχουμε κανενα τηλεφωνακι της WIND που να κανει καμια καλη προσφορα για φορητοτητα;;;;
  7. Ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορεις να πετυχεις με φορητοτητα απο ΟΤΕ αυτη τη περιοδο;;
  8. Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τι παιζει με τις αντιπροσφορες που κανει η Κοσμοτε αυτη τη περιοδο σε περιπτωση φορητοτητας.Πριν 2 χρονια,που ειχα κανει θυμαμαι εδινε δωροεπιταγες απο Γερμανο 150ευρω και το cosmote 24 L στα 25ευρω.Ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη δυνατη προσφορα που μπορεις να παρεις αυτη τη περιοδο?
  9. Στο συνταγμα που?εξω απο το μετρο?και τι ωρες ξερουμε?λεω να περασω τεταρτη μεσημερι κατα τις 3,λετε να ειναι εκει κανεις?η' οπου αλλου αθηνα?
  10. Το σεπτεμβριο του 2014,εκανα wind triple Play,συνδυαστικο δηλαδη σταθερο+κινητο.Μετα απο πολλα προβληματα που ειχα με τη wind,δλδ αυξησεις τιμων,κακη εξυπηρετηση κτλ,αποφασισα να παω στη κοσμοτε.Ετσι,τελη Αυγουστου και με τη λογικη οτι το συμβολαιο ληγει σε λιγοτερο απο ενα μηνα,και οτι στο λογαριασμο,προπληρωνουμε το μηνα,αποφασισα να κανω φορητοτητα,η οποια πραγματοποιηθηκε στις 04 Σεπτ.Σε επικοινωνια που ειχα με τη Wind 1 Σεπτ για να δω αν εχει να κανει καποια αντιπροσφορα,μου δηλωσε αγνοια για τη φορητοτητα και μου ειπε οτι θα πληρωσω 230ευρω γιατι φευγω νωριτερα απο τα 2 χρονια.Εγω,για να μην εχω θεματα αποφασισα να ακυρωσω τη φορητοτητα και στις 2 Σεπτ(Σαββατο) εστειλα email στη κοσμοτε οπου ζητουσα την ακυρωση της φορητοτητας.Μου απαντησε τη Δευτερα οτι η ακυρωση δεν ειναι δυνατη γιατι ηταν σε προχωρημενο σταδιο,ωστοσο εαν θελω να παω σε αλλο παροχο να επικοινωνησω με τον παροχο της επιλογης μου.Δευτερα,μεσημερι,με καλει η Wind και μου κανει προσφορα vdsl και απεριοριστα σταθερα+300 κινητα στα 22ευρω τελικη τιμη την οποια και δεχομαι,και εξουσιοδοτω τη κοπελα απο το 13800 να στειλει φωτοτυπια της ταυτοτητας στη κοσμοτε,ζητωντας ακυρωση φορητοτητας.Περνανε,2 μερες και η Wind με ξανακαλει και μου κανει προσφορα το ιδιο πακετο στα 23,5ευρω,αλλα επειδη ειχα δουλεια δεν το συζητησα.Τους καλω εγω Πεμπτη να δω τι γινεται με τη γραμμη και που ανηκω τελικα,και μου λενε οτι επειδη εγινε τελικα η φορητοτητα,η νεα προσφορα ειναι 23ευρω(χωρις VDSL) και πρεπει να υπογραψω νεο συμβολαιο και να γινει αντιστροφη φορητοτητα,παρολο που η κοπελα που ειχα μιλησει τη Δευτερα με ειχε διαβεβαιωσει οτι και ο οτε να παρει τη γραμμη η Wind θα τη ζητησει πισω και η προσφορα θα ισχυει κανονικα και οτι θα την περασει στη καρτελα μου.Και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω εγω τωρα;;;Ουσιαστικα θελω να μεινω στη cosmote,αλλα να μην πληρωσω τα 230ευρω,τα οποια εγω τα θεωρω και καταχρηστικα και εχοντας διαβασει και απο αλλους πελατες,οταν κινηθηκαν μεσω συνηγορου του καταναλωτη το ποσο αυτοματως σταματησε να τους ζητειται.Εχει κανεις καποια παρομοια εμπειρια ή που πρεπει να απευθυνθω;;
  11. Υπαρχει κανενα νουμερακι που να κανουν καμια καλη προταση για cosmote one vdsl???Ειμαι σε wind τωρα και θελω να φυγω.
  12. Ληγει το συμβολαιο που εχω στη wind και θελω να μου πειτε πως μπορω να διαπραγματευτω καλυτερη προσφορα:;;Να κανω φορητοτητα στη vodafone ή τη cosmote;;Εχω συνδυαστικο προγραμμα για σταθερο+κινητο και θελω καλυτερες προσφορες και για τα 2,γιατι πληρωνω πολλα στη wind.(50ε+ το μηνα).
  13. Καλημερα,στο φορουμ!!!Ειμαι στη wind αυτη τη περιοδο με συνδυαστικη προσφορα σταθερο+κινητο,ξερετε αν υπαρχει κανενα τηλεφωνο που κανει η κοσμοτε καμια καλη προσφορα για cosmote one;Η' κατι αντιστοιχο;;; Κανεις;;;Ισως,καποιο τηλεφωνο με προσφορες απο κοσμοτε?
  14. 72 ωρες και τιποτα.Τη πρωτη μερα μας ειπαν εντος 1 ωρας,τη δευτερη μερα εντος 48ωρου,σημερα εντος 10ημερου.Την τραβαει ο οργανισμος τους μια καταγγελια.
×
×
  • Create New...