Jump to content

ribasg3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ribasg3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ribasg3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδες. Μολις πηρε ενα φιλαρακι ενα 4αρι απο ebay και ειναι σε 4.3.3 με Baseband 4.10.01 To κινητο ειναι κλειδωμενο σε movistar και προσπαθω να βρω τροπο να το κανω UNlock αλλα κ jb. Eχει βγει καποιος τροπος? Διαβασα οτι γινετε αλλα με baseband 1.59 αλλα δυστυχως εμεις βρηκαμε οπως ανεφερα 4.10.01. Κυριως μας ενδιαφερει το unlock και μετεπειτα το jb. Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια.
  2. Καλησπερα παιδες. Εχω την energy rom...κ προσφατα εβαλα τα windows 7 στο pc μου.....αλλα εχω ενα προβλημα...δεν βλεπει τη συσκευη μου πλεον ο υπολογιστης. Γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει? Ευχαριστω
  3. Γεια σας παιδες...καιρο εχω να φανω ... Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα το οποιο να μου επιτρεπει να χρησιμοποιω το facebook chat μεσω του hct μου? Οταν ανοιγω το fb μεσω Οπερα ή Explorer το chat δεν δουλευει....μιας κ η σελιδα συνεχιζει να φορτωνει προς τα κατω κ ετσι δεν τελειωνει ποτε το σκρολαρισμα προς τα κατω ωστε να δουλεψω το chat. Υπαρχει λοιπον καποιο προγραμμα ή καποια ρυθμιση που μπορω να κανω?
  4. Παιδες στο εντελως ξαφνικο το κινητο μου δεν βρισκει δικτυο. Δεν αλλαξα τιποτα, δεν εγκατεστησα τπτ. Απλα δεν βρισκει το δικτυο της cosmote στο οποιο ειμαι.... Εβαλα τη καρτα μου (που ειναι 3 μηνων) σε παλιο κινητο κ δουλευει μια χαρα εκει. Για πειτε....τι μπορω να κανω?
  5. Παιδες μπορειτε να βοηθησετε σε κατι ? Ως αντρες κ εμεις χρειαζομαστε ενα προγραμμα να ειμαστε ηρεμοι ολες τις ωρες. Ενα προγραμμα σαν το MAGICALL γνωριζετε αν υπαρχει σε free μορφη? Το προγραμμα αυτο επιλεγει αν θα λαμβανεις κλησεις ή / και sms απο συγκεκριμενα νουμερα. Αλλα δεν το εχω βρει free πουθενα. Γνωριζει κανεις καποιο αλλο προγραμμα?
  6. Λοιπον παιδες σημερα ειπα να δουλεψωλιγο το ραδιο αλλα αντιμετωπισα το εξης προβλημα. Συνδεσα τα ακουστικα του hd, αρχισε, βρηκε σταθμους, κ ενω δειχνει οτι παιζει δεν ακουγεται τπτ...ουτε απο τα ακουστικα ουτε απο το μεγαφωνο του κινητου. Παραλληλα μετα που πηρα τηλεφωνο σε 2 φιλους δεν με ακουγαν μεσω των ακουστικων! Εγω κ την κληση ακουγα κ τον ομιλοντα φιλο, αλλα αυτος εμενα οχι. Καμια ιδεα? Φταει το ραδιο? Φταιει καποια ρυθμιση στο HDTWEAKS η στο Advance configuration tool? :O
  7. Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε με τα εξης 2 προβληματα? 1ον. Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κλειδωνει την συσκευη (πληκτρολογιο) με τροπο οπως σε ενα ΝΟΚΙΑ ? Το μανισιο συστημα που πρεπει να δωσεις ενα PIN στυλ κωδικο ειναι πολυ χρονοβορο, ενω κ το LOCK προγραμμα το οποιο εχει το HD TWEAKS πακετο εχει ενα πολυ ενοχλητικο Bug, το να μην δουλευει το backlight καποιες φορες, κατι το οποιο σε φωτεινο περιβαλλον καθιστα το τηλεφωνο #$@$@. Κ 2ον θεμα. Μολις σημερα ενεργοποιηθηκε η νεα μου συνδεση COSMOTE, (εκανα μεταφορα απο vodafone) κ εβαλα την νεα μου καρτα στην συσκευη. Αμεσσα πηγα κ επελεξα να δουλευει το κινητο σε περιβαλλον GSM ,k oxi 3G μιας κ κ πολυ μπαταρια τρωει κ φοβαμαι τις οποιες "κρυφες" χρεωσεις. Κ ενω στην vodafone το δικτυο GSM δουλευε μια χαρα στην COSMOTE μου εμφανιζεται συνεχως το εξης ενοχλητικο μηνυμα. "Τhere is a problem connecting to the GPRS service in your registered home network". Γνωριζει κανεις τι εννοει ο ποιητης (μηνυμα) κ γιατι μου το εμφανιζει? Μπορω να το κανω να μη μου το βγαζει, εκτος του να ενεργοποιησω την επιλογη 3G δικτυου? Κ γιατι δεν ειχα προβλημα με την vodafone κ εχω με την cosmote? ΥΓ. Το κινητο ειναι απο εξωτερικο, ξεκλειδωμενο. ΥΓ2. Χρησιμοποιω συχνα το wifi μιας κ σπιτι εχω ασυρματο δικτυο.
  8. Καλο ειναι να απανταει οποιος ξερει κατι για ενα θεμα. Πλεον αφου πληρωσα 16 ευρω το εχω ξεκλειδωτο. Κ να σκεφτεις το αγορασα 470 ευρω......new. Καθολου ασχημα....
  9. Δυστυχως κανεις δεν μου απαντησε εδω κ μερες στο ερωτημαμου. Ετσι μιας κ πλεον εχω το κινητο στα χερια μου να ενημερωσω οτι το κινητο αυτο ερχεται ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ απο καποιες εταιριες κινητης τηλεφωνιας απο το εξωτερικο παραδειγματο κινητο μου το οποιο ειναι κλειδωμενο στην ΟRANGE UK. Κ ο μονος τροπος που εχωβρει να ξεκλειδωνει ειναι μεσω διαφορων site επι πληρωμη. Αναμενω την απαντηση απο ενα απο αυτα τα site ουτως ωστε να σας πω, οσους ενδιαφερονται, αν γινεται εστω κ ετσι να δουλεψει το τηλ. Ελπιζω να βοηθησω καποιον που εχει την ιδια απορια με εμενα.
  10. Παιδια καμια βοηθεια/απαντηση για το θεμα του αν ειναι κλειδωμενο κ πως ξεκλειδωνει σε αυτην την περιπτωση? Ευχαριστω
  11. Περιμενω να μου ερθει κ μενα το hd, το οποιο το εχω παραγγειλει απο Αγγλια. Το θεμα ειναι οτι ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι κλειδωμενο για την ORANGE. Θα μπορεσω να το δουλεψω ? Πρωτη φορα ασχολουμαι με pda κ πραγματικα θα ηθελα την βοηθεια σας. Διαβασα σχεδον ολα τα ποστ, κ ειδα οτι καποιος ανεφερε οτι δεν ειναι κλειδωμενο αυτο το τηλεφωνο, ισχυει? Απο εκει κ περα αν καταλαβα καλα μαλλον πρεπει να αλλαξω την rom για να ξεκλειδωσει το τηλ...σωστα? Κ αν ναι τοτε που μπορω να βρω ενα tutorial για το πως το κανω αυτο? Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια.
×
×
  • Create New...